HenanSihu.Help bedrijven hun activiteiten te hervatten-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

HenanSihu.Help bedrijven hun activiteiten te hervatten

vrijgavetijd: 2023-05-11 22:58:57

Met de voortdurende verbetering van verstedelijkingsniveau in China, is het aantal hoogbouw in stedelijke gebieden sterk toegenomen, en de hoogte van gebouwen is ook blijven groeien. Dit heeft een vraag naar hoogbouw hefplatformvoertuigen gecreëerd. Daarom, om aan de behoeften van de binnenlandse markt en het publiek te voldoen, zullen onvermijdelijk inspanningen worden gedaan om hoogbouw hefplatformvoertuigen te ontwerpen en te produceren.Het draagvermogen van de grond onder de concrete funderingsplaat zou groter dan .Mpa moeten zijn.Henan,Alarmapparaten kunnen worden onderverdeeld in vaste en mobiele platforms, spoortype en schaartype (gebogen armtype) om onderscheid te maken tussen overbelasting of materiaalstoring. Vaste types omvatten: schaarlift ladingslift, ketting elektrische lift, en installatieVaststelling van vereisten: De installatie en demontage werknemers, elektriciens, en andere operators van bouw elektrische liften moeten speciale bouwverrichtingen hebben.Gisburn.,Werk is essentieel, en de belangrijkste beschermende accessoires omvatten veiligheidsgordels,HenanPilaCity in Italy, leuningen, beschermende afdekkingen,HenanDongzhou., platforms en trappen, enz.De veiligheidsafstand tussen de buitenrand van het bovenste deel van de landingsdeur en de bewegende delen van de elektrische lift tijdens normale verrichting zou niet minder dan .m moeten zijn; Als de nominale snelheid niet groter is dan .m/s kan de veiligheidsafstand .m zijn.Het veiligheidsbulletin bord voor bouw elektrische liften moet worden opgehangen aan de beschermende schuur van de elektrische lift, met een grootte van meter bij meter.


HenanSihu.Help bedrijven hun activiteiten te hervatten



Eisen stellen: Drainagemaatregelen moeten worden ingesteld voor de fundering van elektrische liften om een soepele drainage te verzekeren.Bouw elektrische liften moeten worden uitgerust met bovenste eindschakelaars die gevoelig en betrouwbaar zijn.Vermogen is voldoende om de veiligheid van elk gebruik te waarborgen. Bij nauwgezet gebruik is er een hefkanaal aan de bovenkant, die stevig moet worden gestopt en bevestigd voordat relevante operators kunnen opstaan. Anders is het noodzakelijk om te voorkomen dat relevante operators het kanaal betreden. Zowel operators als reparatiepersoneel mogen geen willekeurige wijzigingen aanbrengen aan het elektrische systeem in de machine wanneer het wordt gestopt of gerepareerd. Anders, als het elektrische systeem wordt gewijzigd, kan het ernstige ongevallen veroorzaken tijdens het gebruik. Wanneer de bestuurder stopt met werken aan de elektrische lift, moet hij zijn uitgerust met een veiligheidsgordel en een veiligheidshelm dragen om de operatie uit te voeren, anders moet hij worden verhinderd deel te nemen aan de operatielocatie. Alle operators van dit type apparatuur moeten een gespecialiseerde opleiding volgen,Principe van elektrische lift roterende klep: Wanneer de elektrische lift stijgt, zal de roterende klep automatisch openen Om de stekkerklep te sluiten, is het noodzakelijk om eerst het handvat te draaien om de stekker te draaien tot een positie van ° totdat deze is gesloten, is een gemeenschappelijk type hydraulisch elektrisch hefmechanisch materiaal dat elektrische energie gebruikt als de macht om goederen op te heffen of te laden en te lossen.Het wordt wijd gebruikt in industrieën en gebieden zoals ondernemingen, chemische techniek, gemeentelijke techniek, elektriciteit vervoer, en andere verrichtingen op grote hoogte. Gemakkelijk te verplaatsen, gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te gebruiken hefplatform. Het is noodzakelijk voor ons om tijdig onderhoudswerk te doen omdat slijtage tussen componenten normaal is. Dus, wat zijn de belangrijkste punten voor het beschermen en onderhouden van het elektrische hydraulische hefkanaal? Laten we het met de redacteur bespreken.Snelheidsbegrenzer. Om te voorkomen dat de rijsnelheid de normale snelheid overschrijdt. Er moet een snelheidsmeter worden geïnstalleerd (niet vereist voor verdiepingen onder of inclusief de tweede verdieping), wat een individueel mechanisme is dat is geïntegreerd met een veiligheidsklem; De in- en uitgang van de passagiersruimte moeten voorzien zijn van veiligheidsdeuren. Openbare plaatsen, gezinsslaapzalen, en


HenanSihu.Help bedrijven hun activiteiten te hervatten



Drainagemaatregelen moeten rondom de stichting worden overwogen. (Giet het opgehoopte water af op de fundering).Proces van toepassing,Wanneer de muurbeugel niet aan de eisen van de bouwplaats kan voldoen moet deze afzonderlijk worden ontworpen en berekend.Alvorens de bouw elektrische lift te installeren, moet de fundering vóór installatie worden geïnspecteerd en goedgekeurd.De ingang van elk landingsplatform moet worden uitgerust met een landingsdeur,HenanBrunswickCity in Germany, die naar de kant van het landingsplatform moet openen, en de deurbout moet worden geplaatst aan de kant naast de bouw elektrische lift.Henan,Instellingsvereisten: Wanneer de afstand tussen de buitenrand van de bouwelektrische lift en de externe bovenleiding niet aan de eisen van een kleine veiligheidsafstand kan voldoen, moeten de genomen beschermende maatregelen voldoen aan de specificatievereisten.De kwaliteit van het standaardgedeelte moet voldoen aan de producthandleiding en specificaties eisen.Instellingsvereisten: De afstand van muurbeugels langs de verticale richting moet voldoen aan de bepalingen van de gebruikershandleiding.


Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Als u denkt dat dit bericht moet worden verbeterd, alstublieft Bewerk

Vorige GuayaraminenGordel van roestvrij staalProductbeschrijving:    De volgende herlevingVast hefplatformBescherming prijsbeleid

etiket

Synoniem

Geen synoniemen