Lamia.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpompHoe massaverbruik te realiseren-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Lamia.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpompHoe massaverbruik te realiseren

vrijgavetijd: 2023-02-04 23:25:04

   De hoog-efficiënte modderpomp heeft drie kenmerken: ten eerste, de modderpomp heeft een hoge verrichtingsefficiëntie en laag verlies.  .Lamia.,   Voor bescherming tijdens verrichting, wordt een temperatuursensor over het algemeen geïnstalleerd op de stator om de temperatuur van de stator te detecteren. In geval van droge werking als gevolg van gebrek aan medium, zal de slijtage van de stator en rotor zeer groot zijn, en zal de temperatuur toenemen met wrijving, waardoor de slijtage verder wordt verhoogd. Daarom   Bijvoorbeeld, in de markt, bijvoorbeeld,Lamia.slibpomp, de veegpomp, waarvan sommige een diepte van meer dan meter hebben, is het niet geschikt om een verticale mestpomp onder een dergelijke werkvoorwaarde te gebruiken, maar het is extreem eenvoudig om een dompelmestpomp te gebruiken.Rajshahi.,   De pomp kan vaak worden geselecteerd volgens de specifieke eisen van lift, stroom en vloeistoflevering. Het stroombereik van de geleverde vloeistof is - L bis s, het drukbereik is .- MPa en het toerentalbereik van de dieselmotor is - toerental. Kenmerken: waterpomp, hoge automatisering en prestaties   Als opkomend product heeft de dompelbare modderpomp vele voordelen, vooral het vullen van de kloof in de toepassingsvoorwaarden van de traditionele horizontale en verticale modderpompen. Momenteel wordt de toepassing van de dompelmestpomp geleidelijk meer en meer wijdverspreid, en de markterkenning verbetert voortdurend, vooral het voldoen aan de behoeften van diep-water zandpompen en baggeren. Op dit moment kan de diepte meter bereiken.   Het zal branden. Als er een verwarmingsprobleem in gebruik is, kunt u verwijzen naar de volgende redenen.


Lamia.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpompHoe massaverbruik te realiseren



   Installeer een klep om water te injecteren bij de waterinlaat en -uitgang. Deze methode is om een klep op de waterinlaatpijp van de dompelbare mestpomp te installeren en de waterpijp aan te sluiten om water in de pomp te injecteren. Dit is een gewone en eenvoudige methode.   Controleer de wikkeling van de motor: als de wikkeling vochtig is of er stof, zand en andere hulpstukken op de wikkeling zijn, die de isolatie van de wikkeling kunnen verminderen, moet deze onmiddellijk worden verwijderd.   Ja dergelijke mechanische fouten zullen ervoor zorgen dat de statorwikkeling van de pomp wordt uitgebrand.Resultaten van de test,ly geschikt voor de diepte waarop de verticale mestpomp niet kan werken. Het onderwaterdeel van de verticale mestpomp is over het algemeen niet meer dan m, en natuurlijk kan het meer dan zijn. Bijvoorbeeld, de maximale ontwerpdiepte van ons bedrijf s onderwatermodderpomp kan m bereiken,Lamia.Verticale zware mestpomp, maar dergelijke onderwaterdiepte is niet de beste werkende diepte van dit soort pomp, terwijl de dompelbare modderpomp direct zonder onderdompeling kan worden gebruikt, maar wanneer het ernstig is, is nauwkeurige en redelijke selectie zeer belangrijk. Om de pomp redelijk en correct te selecteren, moeten de volgende aspecten worden overwogen: Selectie van de vorm van de schachtafdichting: schachtafdichting van dompelmestpompLijst van contingenten,   De structuur van de dompelbare modderpomp zal intuïtiever zijn. Eerst zal het materiaal centrifugale kracht gebruiken om de vloeistof van de waaier naar de buitenrand te drijven en energie te verkrijgen,Lamia.QJ dompelpomp, en dan de rand van de waaier bij een hogere snelheid verlaten   De redenen voor overmatig vermogensverlies zijn als volgt: de loopsnelheid van de schroefstang is te hoog.   Wrijving. Want als het oppervlak van de pomp glad is wanneer het wordt gebruikt, zal het materiaal cLamia.,   Volgens de gebruiker S vereisten, kan de motor een verscheidenheid van beschermingsapparaten toevoegen, zoals waterinstroomdetectie en oververhitting, zodat het product veilig kan werken voor een lange tijd onder ongunstige werkomstandigheden.   We moeten ook de startfrequentie beperken en geschikte thermische beschermingsmiddelen selecteren voor gebruik.   Nu weet u de reden waarom de pomp luchttroebelheid heeft. In feite is dit een heel veel voorkomend fenomeen. Je doet het Ik hoef me er geen zorgen over te maken. Waterpomp kan veel dingen vervoeren, zoals water, olie, vloeibaar metaal, zuur-base nacht enzovoort. Het is een goed vervoermiddel.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Als u denkt dat dit bericht moet worden verbeterd, alstublieft Bewerk

Vorige Prov.304 vierkante buisWat zijn de voordelen    De volgende Izola.Groothandel van nr. 16 I-straalZal het een keerpunt inluiden?

Synoniem

Geen synoniemen