Chenandega.kgmProfessionele koelinstallatieWat zijn de technische parameters-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Energie-encyclopedie   

Chenandega.kgmProfessionele koelinstallatieWat zijn de technische parameters

vrijgavetijd: 2022-09-07 04:42:13

Voorschriften voor de koeltijd van het apparaat: de koude opslag van het koelsysteem met ammoniak als koelmiddel moet worden ondersteund op de plaats met een lage bevolkingsdichtheid eromheen.Bij de uitlaat van de afvoerleiding (ontdooiende) moet de ventilatieklep of de waterput worden geplaatst. Voor uitlaatkleppen en waterdichte putten in ernstige koude gebieden moeten koudebeschermende maatregelen worden genomen.Chenandega.kgm,Om af te koelen.Het maakt niet uit of de voedsel koude opslag of snel bevroren opslag is in gebruik, het is onvermijdelijk dat er verschillende kleine fouten zullen zijn. Wees niet nerveus wanneer er problemen zijn. U kunt problemen vinden of elimineren volgens de kennis die vandaag geleerd.Madaripurphilippines.kgm,Om de veiligheid van de constructie en de koude opslag te waarborgen, moet de spanwijdte tussen de bovenste opslagplaten (hefbomen) voldoen aan de volgende bepalingen: de polystyreen bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een zeer grote tijdspanne van M en de polyurethaan bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een spanwijdte van m.De bouw van kleine koude opslag wordt op grote schaal gebruikt in het leven, de verwerkende industrie, enz. omdat de koude opslag zo breed wordt gebruikt, weet je koude opslag? Vooral het bouwproces en de stappen van koude opslag. Begrijpen van het bouwproces en de stappen van koude opslag is nuttig voor alle verbindingen van koud opslag onderhoud.De thermische isolatie van thermische isolatiematerialen voor de opslag van koude levensmiddelen is de vereiste van polyurethane thermische isolatiematerialen voor koude opslag thermische isolatie, en de kwaliteit van de thermische isolatie kan niet worden waargenomen voordat het werkelijk in gebruik wordt genomen. Het is te laat om het verschil tussen energieverbruik te zien. In dit grote aantal proefnemingen wordt een strenge materiaalselectie uitgevoerd om dit doel te bereiken: gebruik van structuuraminether om de thermische geleiding te verminderen en het thermische isolatieeffect te verbeteren; het watergehalte van verschillende grondstoffen en formules zoveel mogelijk te beperken om een verslechtering van de thermische isolatie-prestaties als gevolg van schuimvorming van water te voorkomen; Voornaamste materiaalpolyether: de producten van grote fabrieken met een strenge nabehandeling worden geselecteerd. Vergeleken met polyether zonder nabehandeling in kleine fabrieken is de uniformiteit van de schuimcellen hoog de celwand is dun en de thermische isolatie is duidelijk beter dan het gewone schuim met dikke wand en grote poriën; Het gebruik van geurloze amineatalysalalysator kan de balans van schuimende gel-reactie effectief aanpassen en de huid tussen sproeilagen dunner maken, hetgeen bevorderlijk is voor de prestaties van isolatiematerialen voor koude opslag; Gewone polyesterpolyolen worden niet gebruikt.


Chenandega.kgmProfessionele koelinstallatieWat zijn de technische parameters



Isolatie van de vloer van de middelgrote koude opslag de structuur van de middelgrote koude opslag is wat we vaak het oppervlak noemen, dat wil zeggen, de bovenkant en wand zijn gemaakt van kleur staal plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, terwijl de grond apart moet worden geïsoleerd. Op dit moment zijn de gemeenschappelijke activiteiten op de markt: het leggen van de grond met XPS geëxtrudeerd karton, het leggen van vochtbestendige en stoomisolatiematerialen SPS boven en onder de geëxtrudeerde plaat,Chenandega.kgmProfessionele koelinstallatie, respectievelijk het gieten van beton of versterkt beton.Een nieuwe manier.In de lage temperatuuromgeving, vooral in de periodieke bevriezing- en ontdooiingscyclus, is de constructie ook kwetsbaar voor. Daarom moeten de bouwmaterialen van de koude opslag en de structuur van elk deel van de koude opslag voldoende weerstandsvermogen hebben.Doel van het project,Polyurethaan met een goede vuurbestendigheid en vlamvertragingskracht is een soort vuurbestendig en zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van brandvertrager. In geval van brand kan het verkoold worden, dat de verspreiding van vuur effectief kan voorkomen. In het bijzonder kan het als geheel worden verzegeld na een systematische brandbeveiliging om niet brandbare producten te vormen.Tijdens de installatie van koud opslagbord in koude opslag zal de kwaliteit van de installatie de temperatuur van de koude opslag rechtstreeks beïnvloeden. Als een belangrijke structuur die in de koude opslag wordt gebruikt, moet de koelplank aandacht besteden aan de details van de installatie, de problemen ontdekken die gemakkelijk te negeren zijn, en de verkeerde installatie vermijden, die het gebruik van de koude opslag of het hele installatieproces zal be ïnvloeden, zodat de afvalmiddelen en de kosten worden verhoogd.De structuur van de structurele koude opslag kan bakstenen betonnen structuur of stalen structuur zijn, die kan worden bepaald op basis van hun eigen begroting en werkelijke behoeften. Momenteel zijn de meeste koude opslagplaatsen gebouwd met een enkele laag stalen structuur, en zijn uitgerust met een gecombineerde thermische isolatie opslaglichaam, losplatform, koelsysteem, systeem, enz. overeenkomstig de werkelijke behoeften van de koude opslag circulatie.


Chenandega.kgmProfessionele koelinstallatieWat zijn de technische parameters



Onvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: er zijn twee belangrijkste redenen voor onvoldoende koelmiddelcirculatie;Controleposten,Kerntip: in het koelopslagproject kunnen we alleen met voldoende koelopslagcapaciteit ervoor zorgen dat de koude opslag meer energie-besparend en energiebesparend is na installatie en niet gevoelig is voor falen, handig gebruik en beheer en lange levensduur.De koelbox op de koelbox is zeer gemakkelijk om vuil te zijn,Chenandega.kgmQuota voor diepvriesontwerp, dus het moet worden schoongemaakt op tijd volgens de specifieke situatie. Om stabiele warmtegeleiding en praktisch effect te handhaven. Goede warmteverwijdering en koeling. Het is niet nodig om vuil rond de koeleenheid te verzamelen.Installeer het elektrische controlesysteem. Het elektrische bedieningssysteem van de koude opslag omvat voornamelijk elektrische regelaar, elektrische deur, verlichting en andere elektrische apparatuur in de koude opslag. De stroomvoorziening van de koude opslag moet stabiel zijn, en de stroomvoorziening of back-upkrachtbron kan zo nodig worden gebruikt. Het circuit moet over redelijke lozingen en overeenkomstige beschermende maatregelen beschikken.Chenandega.kgm,Installatie van koude opslag, bouw van koude opslag, conservering van fruit koude opslag en medische koude opslag hebben stabiele veilige, betrouwbare en onderhoudsvrije prestaties. Het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van soortgelijke internationale producten. Als er een grote hoeveelheid ijs en water is, moet het worden gereinigd op tijd, en het mag niet worden geklopt tijdens het reinigen, zodat de grond niet wordt beschadigd en de levensduur van de koude opslag be ïnvloedt.De factoren die van invloed zijn op de installatiekosten van koude opslag zijn de volgende: de bouw van koude opslag: de selectie van de locatie moet voldoen aan wetten en voorschriften en aan de relevante eisen voor voedselhygiëne en -hygiëne. En let op de bescherming van het milieu en het ecologisch evenwicht. Bovendien moet het bevorderlijk zijn voor de productie, de bouw en de droogceremonie.Polyurethaan met een goede vuurbestendigheid en vlamvertragingskracht is een soort vuurbestendig en zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van brandvertrager. In geval van brand kan het verkoold worden, in tegenstelling tot doorstroomverbranding en flashover zoals extruded karton, dat de verspreiding van vuur effectief kan voorkomen. In het bijzonder kan het als geheel worden verzegeld na een systematische brandbeveiliging om niet brandbare producten te vormen.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Als u denkt dat dit bericht moet worden verbeterd, alstublieft Bewerk

Vorige Omaha.309S professionele roestvrijstalen pijpCategorie    De volgende San CarlosKoude opslagFocus op industrie

Synoniem

Geen synoniemen