Santiago de CubaParameters van de dompelpomp WQWat is de rol van poriën-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Santiago de CubaParameters van de dompelpomp WQWat is de rol van poriën

vrijgavetijd: 2022-09-06 00:38:05

   Laat het medium met vaste deeltjes een bepaalde   Alleen op deze manier kan de levensduur in grote mate worden verlengd.Santiago de Cuba,   absorberen modder uit open caissons en putten.Draai de klep omlaag voor aanpassing. Anders, als de stroom te klein is,Santiago de CubaDiepwaterpomp voor irrigatie, Open de klep.Sokone.,   De installatie van dompelbare modderpomp is een stap die betrokken moet worden. Omdat we er allemaal om geven, rubbervoering, roestvrij staal, titaniumlegering en andere materialen gebruikt in China De mijnbouw- chemische en waterbeschermingsprojecten op de Yellow River zijn gevoelig voor slijtage,Santiago de CubaDompelpomp kan afvalwater pompen, korte levensduur en vele fouten  .


Santiago de CubaParameters van de dompelpomp WQWat is de rol van poriën



   Er is ook een trillingsmethode om de trillingsfrequentie van de pomp te meten, en de meting is relatief eenvoudig. Bij gebruik van één methode kunnen de meetresultaten echter enkele fouten bevatten. Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, zijn er andere trillingsbronnen die de meetresultaten zullen beïnvloeden dus het is eigenlijk de belangrijkste   Gebruik een volt megger om de isolatieweerstand te controleren, die niet minder dan . megohm zou moeten zijn. Als het lager is dan deze waarde, open dan het afvoergat en het ventilatiegat voor drogen of drogen.   Wanneer de pomp niet in gebruik is, moet de pomp op tijd van de waterbron worden opgeheven om het opgehoopte water in de pomp af te voeren, vooral in de koude winter. Zet het dan op een droge plaats. Voorwaardelijke gebruikers kunnen ook olie toepassen op de belangrijkste delen van de waterpomp en smeerolie toevoegen aan het lager om te voorkomen dat onderdelen roesten. bovendienHoge kwaliteit,   Voor schroeven die te strak of roestig zijn voor een lange tijd, kan de moer worden gesmeerd met kerosine die vooraf is voorbereid,Santiago de CubaVerticale pijpleidingpomp met splitsing, of de moer kan voorzichtig worden geklopt met een houten hamer en vervolgens worden verwijderd. Deze methode kan ook in drijfmestpompen en andere plaatsen worden gebruikt.y   Momenteel nemen mechanische afdichtingen een toenemend aandeel in de markt voor de afdichtingen van de drijfmestpomp in.


Santiago de CubaParameters van de dompelpomp WQWat is de rol van poriën



   Potentieel is handig en flexibel. Het is gemakkelijk te bedienen. Het kan worden bediend door een dwaas die de voeding inschakelt onder onderdompeling; Het heeft een breed scala aan toepassingen. In veel gevallen behoort het tot een draagbaar werkstation, dat overal naartoe kan worden gebracht, omdat het niet te veel hulpvoorzieningen nodig heeft.Direct materiaal,   Het is een hulpmiddel voor sommige controles ter plaatse.   Op het rek.   Stop, draai dan de lagerstoel aan, druk de moer omlaag, en bevestig de axiale positie van de rotor. De laatstgenoemde dompelmestpomp maakt gebruik van een tonondersteuning, die over het algemeen de waaierklaring niet hoeft aan te passen. Daarom, als er een probleem is met de speling in het toekomstige gebruik, maak de steunklem eerst los, en zeg dat de moer los isSantiago de Cuba,   Met de continue ontwikkeling van modderpomptechnologie heeft de dompelmodderpomp ook op de marktvraag gereageerd. Tegelijkertijd is dit type pomp vooral geschikt voor de diepte waar de verticale mestpomp niet kan werken. Let op bij het gebruik van de apparatuur. De dompelbare modderpomp kan werken als zijn diepte minder dan m is, maar het overschrijdt   Een methode is om ultrasone methode te gebruiken om te detecteren of het materiaal cavitatie heeft. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen de neiging om betere meetresultaten te hebben bij gebruik.   Het heeft bijvoorbeeld een grote impact op de waaier van de apparatuur zelf. Dus hoe te detecteren of de apparatuur cavitatie heeft tijdens gebruik?

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen