Hlohovec.kgmDroge testtransformatorSectorspecifiek onderzoek en investeringsvooruitzichten onderzoeksanalyserapport-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Hlohovec.kgmDroge testtransformatorSectorspecifiek onderzoek en investeringsvooruitzichten onderzoeksanalyserapport

vrijgavetijd: 2022-06-28 05:00:55

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.Hlohovec.kgm,Transformer isFout oordeel van de transformatorBonao.,De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delenWat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt,Hlohovec.kgmStandard voor AC-bestendige spanningstest van een transformator, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen,Hlohovec.kgmPrijs van de 50 KVA-box type transformator, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.


Hlohovec.kgmDroge testtransformatorSectorspecifiek onderzoek en investeringsvooruitzichten onderzoeksanalyserapport



De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.Onderhoudsinhoud van de transformatorAnalyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:ranking,Het flenzen oppervlak is ongelijk de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.Hlohovec.kgm,Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Als u denkt dat dit bericht moet worden verbeterd, alstublieft Bewerk

Vorige Brzeslav.kgmQ345B fabrikant van longitudinale gelaste buizenDetails    De volgende FreeportQJ dompelpompPrincipe en oplossing van productproblemen

Synoniem

Geen synoniemen