Senica.Installatie van droge transformatorenwelke kennis?-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Senica.Installatie van droge transformatorenwelke kennis?

vrijgavetijd: 2022-06-26 19:39:59

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst,Senica.Structuurdiagram van de met olie ondergedompelde transformator, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug moeten op tijd leeg zijn.Senica.,TransformerWanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.Showot.,Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:fabrikant van droge transformatorenGeluid,Senica.Capaciteitsmodel van met olie ondergedompelde transformator, zal het grote schade veroorzaken.


Senica.Installatie van droge transformatorenwelke kennis?De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of'Idquo'. Bel 'Hellip'. Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.Eerst de klant.,Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformatorBij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.


Senica.Installatie van droge transformatorenwelke kennis?Look van olie van de radiatorHandig en efficiënt,De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.Transformer isMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatorenSenica.,Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern,Senica.Droge testtransformator, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:Wiringwijze van droge transformator:

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen