Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Saint-Denis.kgmTechnische parameters van de transformatorBeheermethode ter plaatse van de workshop:

vrijgavetijd: 2022-05-24 00:33:14

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden,Saint-Denis.kgmHigh frequency transformator voor elektrische elektronische transformator, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.Saint-Denis.kgm,Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator,Saint-Denis.kgmHoeveel is een 50 KVA box transformator,Saint-Denis.kgmReactor en transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;Karachi.,Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformatorOm de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.


Saint-Denis.kgmTechnische parameters van de transformatorBeheermethode ter plaatse van de workshop:Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.transformator-onderneming met olieonderdompelingGoede kwaliteit,Fabriek voor elektrische transformatorenlekkage van olie op elektrische lasstandIn feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.


Saint-Denis.kgmTechnische parameters van de transformatorBeheermethode ter plaatse van de workshop:Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;Welkom gesprekken,Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?Energiebesparende analyse van de transformatorTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.Saint-Denis.kgm,Wat is de bedrading van droge transformator?Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformatorDe isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen