AsperrieVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompDe berenprijzen zijn licht gestegen-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

AsperrieVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompDe berenprijzen zijn licht gestegen

vrijgavetijd: 2022-07-31 05:03:08

   indien de verwijderde pakking ernstig beschadigd is, moet een nieuwe pakking worden vervangen. De verwijderde delen moeten vóór montage met kerosine worden gereinigd.de drijfmest; De dompelbare modderpomp kan volledig onder het modderniveau doordringen.Asperrie,   Tijdens de langdurige overbelasting van dompelpompen zijn er veel gevallen van plotselinge abnormale storingen van dompelpompen. Onder hen zijn er enkele gemeenschappelijke obstakels, zoals de dompelpomp kan niet worden gestart nadat deze is ingeschakeld, of het motortoerental kan niet worden gestart nadat de dompelpomp is gestart. Een heel klein wachten   Potentiële energie, water omhoog pompen. Zodra de pomp echter geen water kan absorberen, is de apparatuur gevormd als een decoratie, dus wat is de reden voor deze situatie? Hoe los je het op?Hebron.,   Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen tussen pomplichamen.   Daarom, wanneer de pomptemperatuur te hoog is, doet u Geen paniek nodig. U kunt snel problemen oplossen volgens de hierboven genoemde redenen, om de hoofdoorzaak van de buitensporige temperatuur van het apparaat tijdig te achterhalen en vervolgens relatieve maatregelen te nemen om het effectief op te lossen.   Alvorens de dompelbare modderpomp te starten, zal de rotor van de roterende pomp glad en gelijkmatig zijn, zal de afsluiter van de uitlaatslib worden gesloten, en zal water in de pomp worden geïnjecteerd om ervoor te zorgen dat de pomp vol water zonder lucht is.


AsperrieVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompDe berenprijzen zijn licht gestegen



   Wanneer in gebruik, kan het de waaier drijven om te roteren om het te laten stromen.   Dat wil zeggen, eerst, controleer of het bedrijfsgeluid van de apparatuur redelijk is; Ten tweede, controleer of de alarmeenheid lekkage en oververhitting alarmsignalen heeft; Ten derde, controleer of de trilling van de geleidestaaf normaal is; Ten vierde, registreer de stroom en stroom van de werking van de waterpomp. Als er een probleem is bij de bovenstaande inspectie, moet de oorzaak worden geanalyseerd en tijdig worden gemeld.   Wanneer de dompelmestpomp werkt, moet de pomp op land worden geplaatst, moet de zuigpijp in water worden geplaatst en moet de pomp worden gestart. Vanwege speciale structurele vereisten, wanneer de motor van de drijfmestpomp in het water wordt ondergedompeld, moeten de drijfmestpomp en de ondergedompelde drijfmestcirculatiepomp boven het wateroppervlak worden geplaatst,AsperrieZelfaanzuigende mestpomp groothandel, zodat ze moeten worden bevestigd, anders zal de motor in het water vallenTotaal kwaliteitsbeheer,   bevestigen of de drukcapaciteit van de pijpleiding aan de eisen voldoet en indien nodig hydrostatische test uitvoeren.sed voor koeling en smering. Zodra de temperatuur in de waterpomp te hoog is,AsperrieVuur diepe waterpomp, moet de pomp onmiddellijk worden gestopt voor onderhoud. Anders zal de buitensporige temperatuur niet alleen de slijtage van kleine onderdelen in de apparatuur beïnvloeden, maar ook de werkefficiëntie van de apparatuur ernstig beïnvloeden. Dus wat is de reden voor de hoge temperatuur van de apparatuur   Als de asafdichting niet goed is geselecteerd, zal het niet alleen frequent onderhoud tijdens het gebruik vereisen, maar ook een grote hoeveelheid overgedragen vloeistof lekken.


AsperrieVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompDe berenprijzen zijn licht gestegen



   Omtrek. Bij de toepassing van drijfmestpomp, moeten we aandacht besteden aan redelijk ontwerp correcte berekening en geschikte typekelectie, die de neergeslagen slak in een mengsel van water en vaste deeltjes kan spuitenInspectie van processen,   Als het warme water binnen ℃ wordt aanbevolen, moet de warmwaterpomp worden gebruikt, en zal het externe kraanwater voor koeling tijdens verrichting worden aangesloten anders zal de motor niet worden verbrand vanwege te hoge middeltemperatuur.   Observatiemethode: mensen kunnen visueel observeren of de machinedelen op de dompelbare modderpomp los, kunnen wij beoordelen of de pomp fout, foutlocatie, foutgraad en foutoorzaak heeft.   Vergeleken met de verticale drijfmestpomp, kan de dompelmestpomp ook worden gebruikt als mobiele drijfmestpomp, zoals zand pompen aan boord, prospectie enz; Onderdompelbare modderpomp assemblage workshop III. wat zijn de voordelen van dompelbare modderpompAsperrie,   Het doel is om vloeistof hoger dan . MPa van de ring van de waterdichting te injecteren om gaslekkage in de pomp te voorkomen wanneer de zuiginlaat van de dompelbare modderpomp in een vacuümtoestand is. Wanneer de waterdruk in de pomp hoger is dan . MPa,AsperrieDompelpomp kan afvalwater pompen, kan de verzegelende vloeistof .-. MPa hoger dan de druk in de pomp worden geïnjecteerd om lekkage te verzegelen en te verminderen   Stop, draai dan de lagerstoel aan, druk de moer omlaag, en bevestig de axiale positie van de rotor. De laatstgenoemde dompelmestpomp maakt gebruik van een tonondersteuning, die over het algemeen de waaierklaring niet hoeft aan te passen. Daarom, als er een probleem is met de speling in het toekomstige gebruik, maak de steunklem eerst los, en zeg dat de moer los is   Het type selectieontwerp van dompelbare modderpomp heeft een grote impact op de levensduur en verrichtingsstabiliteit van modderpomp. Een wetenschappelijk en redelijk model selectie ontwerp zal van invloed zijn of uw drijfmestpomp de beste efficiënte verrichting kan bereiken.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen