Granada.kgmVersterking van de technische omzetTel de hoogtepunten-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van bouwmaterialen   

Granada.kgmVersterking van de technische omzetTel de hoogtepunten

vrijgavetijd: 2023-01-23 08:03:40

b. De professionele tweezijdige lastechniek kan de elektrische lassering in een goede positie voltooien, wat niet gemakkelijk is om de nadelen van de spreiding van de gewrichten, lassering afwijking en onvolledige penetratie, en het is zeer gemakkelijk om de laskwaliteit te manipuleren.na zoals verschillende gelegeerde stalen platen, gegoten slijtageplaten gegoten stenen, rubber, enz.,Granada.kgmHoeveel is 325 gelaste pijp, heeft het onvervangbare uitgebreide uitstekende eigenschappen.Granada.kgm,Toepassing van gegalvaniseerde pijpDe vorm van kleine longitudinale scheur op het oppervlak van gelegeerde pijp is minder dan mm De totale breedte is minder dan mm De diepte is lager dan .mm.Kolondieba.kgm,I-straal, ook wel bekend als stalen straal, is een lange stalen strip met I-vormige doorsnede. I-straal is verdeeld in gewone I-straal en ligBepaald door de vorm, zijn de sectiemodulus, het traagheidsdatum en de overeenkomstige sterkte van de I-straal duidelijk beter dan die van gewone I-straal met hetzelfde gewicht. Wanneer het wordt gebruikt in metaalconstructies met verschillende eisen, toont het zijn superieure prestaties in het buigmoment, de drukbelasting en de excentrieke belasting. Vergeleken met gewone I-straal kan het de draagkracht aanzienlijk verbeteren en metaal met % %.Vaak wordt gevraagd dat de vorm van I-balk vergelijkbaar is met die van H-straal. Wat is het verschil tussen hen? Veel mensen kunnen, en/of;; Leg het in detail uit. Hier is een gedetailleerd antwoord voor u: veel mensen denken dat I-beam een binnenlandse naam is en H-beam is een vreemde naam. In feite is deze cognitie verkeerd. H-straal en I-straal zijn anders in vorm!


Granada.kgmVersterking van de technische omzetTel de hoogtepunten



Belangrijkste technische kenmerken van gelegeerde pijp:De gepoetste buizen van roestvrij staal moeten worden onderworpen aan interne inspectie en aan strenge handmatige selectie door de inspecteur van de kwaliteit van de stalen pijp door middel van metaaldetector (of hydrostatische test) en gekwalificeerde producten moeten worden verpakt en geleverd.De kleine lengte van de reparatie lassen is mm; De grondstof mag niet hoger zijn dan mm na het malen door lasrand.Met hoeveel?,De specificatie van de I-straal voor het dimontwerp wordt uitgedrukt in cm van de taille breedte. Bijvoorbeeld,Granada.kgmPrijs van 6m naadloze pijp, de taille breedte van No. I-balk is. De type I-straal omvat gewone I-straal, lichtbundel en breede parallelle I-straal (H-straal). De taille breedte van de warmgewalste gewone I-bundel in China is ~, uitgedrukt als No. ~ No., en de neiging van de binnenwand van het been is : Het passeersysteem van gewalst I-bundel omvat direct pass systeem, cross pass systeem en gemengd passeersysteem. Daarnaast kan I-beam ook een speciale rolmethode gebruiken.C-sectie staal heeft een uniforme zinklaag, glad oppervlak, sterke adhesie,Granada.kgmBuizen zonder naad, geen zink litteken, geen zinklekkage en hoge dimensionale nauwkeurigheid. Alle oppervlakken zijn verpakt door zinklaag en het zinkgehalte op het oppervlak is meestal -g /? Het heeft lange levensduur, corrosiebestendigheid en duurzaamheid. Het is een soort sterkere bescherming.I-beam wordt op grote schaal gebruikt in gebouwen of andere metaalconstructies.


Granada.kgmVersterking van de technische omzetTel de hoogtepunten



Na het bepalen van de redelijke beitsmiddelen en de polijstoplossing, is het zeer gemakkelijk om warm galvaniseren voor relevante legeringen pijpen uit te voeren. Gebruik & quota; fosfaatbehandeling& quota; de leidingen van de elektrolytische machineuitrusting te ontvetten, het negatieve niveau van de elektrolytische machine-apparatuur aan te sluiten, ze in de koudgewalste stalen plaat te plaatsen in de richting die overeenkomt met de pijpen, wordt een laag zink in de pijp gelegd.Waar kan ik het vinden?,I-straal wordt op grote schaal gebruiktStaal draagt warmte uitstekend; kan hoge temperatuur weerstaan; Sterke en sterke materialen; Waarschijnlijk een lange tijd geleden. Daarnaast zijn er de lage kosten van metaal.Stages die aandacht behoeven bij de productie en vervaardiging van gelegeerde buizenGranada.kgm,Karakteristieken van de I-straal:&R; In vergelijking met de betonstructuur kan de I-staal structuur het servicegebied met %, het gewicht van de structuur verminderen met % %, en de interne kracht van het structurele ontwerp verminderen.Bij de keuze van I-straal in het ontwerp van de constructie wordt een redelijke I-straal geselecteerd op basis van zijn mechanische eigenschappen, chemische eigenschappen, lasbaarheid en structurele grootte.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen