Ansfelden.Professionele installatie voor koude opslagEen vlotte start en een beter marktgevoel-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Energie-encyclopedie   

Ansfelden.Professionele installatie voor koude opslagEen vlotte start en een beter marktgevoel

vrijgavetijd: 2022-11-29 04:41:20

Exploitatie van de eenheid: regelmatig het olieniveau en de olieopbrengst van de compressor en de zuiverheid van de olie observeren. Indien de olie vuil is of het olieniveau daalt, moet deze op tijd worden opgelost om nadelige effecten te voorkomen.Thermische isolatie van rigide polyurethaan heeft een lage warmtegeleiding en een goede thermische werking. Wanneer de dichtheid van rigide polyurethaan ~ kg /m is, is de thermische geleidbaarheid slechts . ~ .w / (m.k), die het laagst is onder alle thermische isolatiematerialen op dit moment.Ansfelden.,Draaden mogen niet in de open lucht zijn om langdurige blootstelling aan de zon en windenergie,Ansfelden.Kleine installatieprijs voor koude opslag, veroudering van de huid van draad, langdurige koude opslag, installatie van koude opslag, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag zonder omzet te voorkomen, zodat prijsverschillen worden vermeden, en de prijs is % hoger dan de marktprijs! De prijs van meer dan één ton is hoger! Korte schakeling, lekkage, enz.De uitlaattemperatuur van de compressor apparatuur is vaak. Wanneer het seizoen verandert en het temperatuurverschil sterk verandert, let op het. Als de machine abnormaal is, moet het worden gecontroleerd in de tijd.Carrizal,Er zijn twee soorten koeling in de koelgroep: onmiddellijke koeling en eenvoudige koeling.Er zijn twee soorten koeling in de koelgroep: onmiddellijke koeling en eenvoudige koeling.Steden voor het ontwerpen van koude opslag: selectie en voorbereiding van de koellocatie. Volgens de toepassingskenmerken kan koude opslag worden verdeeld in seksuele koude opslag, retail koude opslag en grootschalige koude opslag. Wanneer grootschalige koude opslag een aanplant begint te bouwen met een meer gecentraliseerde handlevering, moet ook rekening worden gehouden met factoren zoals een betere geografische locatie en contact met de markt. De koude opslag moet worden gelegen op een koele plaats zonder zonlicht en frequente warme lucht. Kleine en middelgrote koude opslag moet worden gebouwd in de kamer. koude opslag


Ansfelden.Professionele installatie voor koude opslagEen vlotte start en een beter marktgevoel



Voordat het project wordt aanvaard en geleverd, wordt het planoppervlak schoongeveegd. Als er een kras is, wordt het behandeld. Er mag geen duidelijke kras op het oppervlak van het bord zijn.Wat is het gezonde verstand van de bescherming en het onderhoud van de uitrusting van een nieuw magazijn? Tegenwoordig is het toepassingsbereik van de nieuwbouw van een winkel steeds uitgebreider. Het is nauw verbonden met ons dagelijks leven. Naast de productie van voedsel fabrieken, winkels en restaurants zijn begonnen met het bouwen van nieuwe opslaghuizen. Het belangrijkste doel van de bouw van een nieuw magazijn is de versheid van voedsel te waarborgen. Er zijn vele voorzorgsmaatregelen in het proces van verse-keeping magazijn. Na voltooiing zijn er ook veel bescherming en onderhoud items. Regelmatig onderhoud en bescherming van verse-keeping magazijn kan zijn levensduur verhogen. Daarom is het noodzakelijk voor de exploitanten om een aantal gemeenschappelijke kennis te begrijpen over de bescherming en het onderhoud van verse-keeping magazijn apparatuur. Wat zijn de algemene kennis over de bescherming en het onderhoud van verse-opslagapparatuur?De structuur van de hedendaagse koude opslag is in de ontwikkeling van de geprefabriceerde bouw koude opslag. Het wordt gemaakt in geprefabriceerde onderdelen van koude opslag, maar de projectkosten zijn relatief hoog.Aanbeveling van de homepage snel en verplaatsbaar is,Steden voor het ontwerpen van koude opslag: selectie en voorbereiding van de koellocatie. Volgens de toepassingskenmerken kan koude opslag worden verdeeld in seksuele koude opslag, retail koude opslag en grootschalige koude opslag. Wanneer grootschalige koude opslag een aanplant begint te bouwen met een meer gecentraliseerde handlevering, moet ook rekening worden gehouden met factoren zoals een betere geografische locatie en contact met de markt. De koude opslag moet worden gelegen op een koele plaats zonder zonlicht en frequente warme lucht. Kleine en middelgrote koude opslag moet worden gebouwd in de kamer. koude opslagVoordat het project wordt aanvaard en geleverd, wordt het planoppervlak schoongeveegd. Als er een kras is, wordt het behandeld. Er mag geen duidelijke kras op het oppervlak van het bord zijn.De fysische eigenschappen van polyurethaan isolatiebord zijn relatief goed, die aan verschillende behoeften kunnen voldoen. De polyurethaan isolatiecoard is ook streng in de selectie van materialen. Het is een speciale productfabrikant die R&D en service integreert. Het is al lange tijd gespecialiseerd in de installatie van koude opslag,Ansfelden.Aangifte voor koude opslag, koude opslag installatie, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag en medische koude opslag. Het verbetert de algemene prestaties van de polyurethane isolatie board en stelt de polyurethane isolatie board in staat om voor een lange tijd te werken, Polyurethaan isolatiebord is ook een van de belangrijkste buitenwandmaterialen geworden.


Ansfelden.Professionele installatie voor koude opslagEen vlotte start en een beter marktgevoel



Scheiding van het ontwerp voor koude opslag: verschillende partities moeten redelijkerwijs worden gepland en verdeeld naar doel en temperatuur. Bijvoorbeeld: verwerkingskamer, sorteerkamer, koelruimte, kanaal, laadperron, enz.Verbetering van de kwaliteit,Sluit het koelsysteem aan. De kabels en koperen leidingen moeten worden gebruikt om de koeleenheid, het elektrische regelsysteem en de andere onderdelen van de koude opslag aan te sluiten; de verbindingsleidingen moeten nauw verbonden zijn en de bijbehorende thermische isolatie- en beschermingsmaatregelen moeten worden genomen.De conduit-installatie moet mooi en stevig zijn.De afvoer bij de uitlaat van de koelventilator, mogen niet onmiddellijk verbonden zijn met de software voor het riolerings- en afvalwater, maar er moet indirecte drainage worden vastgesteld. Voor de spoeling (ontdooiing) van het water van elke laag in de dubbele laag koude opslag, moet een uitlaatklep-inrichting voor de hoofdkraan worden geplaatst voor het spoelen (ontdooien) van het water.Ansfelden.,Isolatie van de vloer van kleine koude opslag de structuur van kleine koude opslag wordt meestal het oppervlak genoemd, dat wil zeggen, de top, muur en grond zijn gemaakt van kleur stalen plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal omdat het laden en lossen van kleine koude opslag vaak handmatig wordt behandeld in plaats van heftruck. Als de hoogte van het magazijn hoog is en de vorkheftruck nodig is voor opslag,Ansfelden.Welke koelopslaginstallatie is goed, laden en lossen, wordt het isolatiebord natuurlijk niet aanbevolen voor grondisolatie, maar de grond moet apart worden geïsoleerd, net als het grondisolatiemonster van middelgrote koude opslag.De koude opslag behoort tot een soort koelapparatuur. Vergeleken met de koelkast is de koelruimte groot, maar ze hebben hetzelfde koelsysteem. Dus hoe om de koude opslag elke dag te onderhouden. Vandaag zal ik introduceren hoe een goede job te doen in het dagelijkse beheer en het onderhoud na de installatie van de koude opslag.Een andere reden is dat er veel koelmiddelen in het systeem. In dit geval, vind eerst het lek, focus op de verbinding van elke pijpleiding en klep, reparatie van het gevonden deel, en dan vul in voldoende koelmiddel.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen