Granada.kgmVerticale mestpompAfkorting in industrieel gebruik-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Granada.kgmVerticale mestpompAfkorting in industrieel gebruik

vrijgavetijd: 2022-11-28 09:01:04

   Het kan zijn dat het motorvermogen van de waterpomp te groot is, de werkstroom te groot is en de warmteopwekking te groot is,Granada.kgmVuur diepe waterpomp,Granada.kgmHH-modderpomp, wat resulteert in de hoge temperatuur van de vacuümpomp.yGranada.kgm,   Het kan zijn dat er waterlekkage in de pijppakking, pijp of pomplichaam is. Als de stroom groter is dan normaal, moeten we kijken naar problemen door slijtage van kwetsbare onderdelen.   Ja, dergelijke mechanische fouten zullen ervoor zorgen dat de statorwikkeling van de pomp wordt uitgebrand.Khamis Mushayt.kgm,   Het zal branden. Als er een verwarmingsprobleem in gebruik is, kunt u verwijzen naar de volgende redenen.   De waaier van de dompelmestpomp moet mogelijk worden gedemonteerd voor onderhoud of reparatie tijdens gebruik. Wanneer we echter de pompstructuur niet kennen, kunnen we fouten maken tijdens de demontage. Laat s kijk naar de juiste demontage van de waaier   Bovendien is het gebruik van ° Bij de installatie en het ontwerp van pijpleidingen moeten buigingen in de vorm van S zoveel mogelijk worden verminderd.


Granada.kgmVerticale mestpompAfkorting in industrieel gebruik



   De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.   Verander de olie: als de olie water bevat, voer het af, verzegel de pakking en draai vervolgens de schroefstop vast.   Na elk gebruik van de apparatuur moet hogedrukwater worden gebruikt om de pomp en leidingen te wassen. Het wassen kan worden gestopt totdat het water geen onzuiverheden heeft.gemiddelde methode,   Het is ook noodzakelijk om het ventilatiekanaal schoon te maken om verstopping te voorkomen.   Er kan ook sprake zijn van mechanische storingen van de pomp, zoals ernstige schade aan het lager van de pomp zodat de boring & quot; geveegd& quot; wanneer de stator en rotor tegen elkaar wrijven, of de waaier zal worden vastgeklemd als gevolg van onzuiverheden zoals water en gras wanneer de pomp water pompt   Verschillende installatievereisten: de verticale modderpomp moet worden bevestigd, terwijl de dompelbare modderpomp niet hoeft te worden bevestigd. Het kan direct binnendringen in de vloeistof voor verrichting.


Granada.kgmVerticale mestpompAfkorting in industrieel gebruik



   De pompen waar ik het hier over ga hebben een breed scala aan toepassingen. Pompen zijn nodig voor zowel civiele als militaire doeleinden, evenals voor geavanceerde technologieën, met name in de mijnbouw, chemische, metallurgische en andere industriële sectoren. Het is een wijd gebruikt algemeen mechanisch materiaal. De meeste pompen zijn gecorrodeerd of sterk gecorrodeerdDe goedkoopste   De typeselectieplanning van dompelmestpomp heeft een grote invloed op de levensduur en de bedrijfsstabiliteit. Een wetenschappelijk en redelijk type selectieplan zal van invloed zijn of de modderpomp efficiënte verrichting kan bereiken. De werkende kracht van de modderpomp is zeer hoog en het verlies is klein. Standtijd van de delen van de stroomdoorgang van de pomp   Artikel experimenteel water moet aan de volgende eisen voldoen: De waterzuiveringsapparatuur moet in een aparte ruimte worden geplaatst en het materiaal van de waterleidingleiding moet corrosie- en roestbestendig zijn, bij voorkeur roestvrij staal.   Het zal warmte genereren, maar wanneer het ernstig is, zal het de isolatie direct verbranden; Er kunnen ook enkele storingen in het ventilatiesysteem zijn. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de ventilator van de dompelmestpomp is beschadigd of roterendGranada.kgm,   De dompelbare modderpomp vertrouwt meestal op waterkoeling om warmte af te voeren. Als de motor lekt uit het water zonder waterkoeling, zodat het gemakkelijk is om de motor uit te branden.   Met de continue ontwikkeling van modderpomptechnologie heeft de dompelmodderpomp ook op de marktvraag gereageerd. Tegelijkertijd is dit type pomp vooral geschikt voor de diepte waar de verticale mestpomp niet kan werken. Let op bij het gebruik van de apparatuur. De dompelbare modderpomp kan werken als zijn diepte minder dan m is,Granada.kgmVerticale pijpleidingpomp met splitsing, maar het overschrijdt   De motor is gesloopt. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, is de installatie en het gebruik van de pomp lastig, en de toepassingsgevallen zijn onderworpen aan vele beperkingen.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen