Masaya.kgmPijpleidingspomplichaamWaar moeten we op letten bij het winkelen-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Masaya.kgmPijpleidingspomplichaamWaar moeten we op letten bij het winkelen

vrijgavetijd: 2022-11-28 06:43:11

   Een methode is om ultrasone methode te gebruiken om te detecteren of het materiaal cavitatie heeft. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is,Masaya.kgmGebruikte pijpleidingpomp,Masaya.kgmSchroef diepe put pomp, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen de neiging om betere meetresultaten te hebben bij gebruik.   De pomp moet worden onderverdeeld in twee aspecten: elektriciteit en machines. Wat betreft machines, kunt u de vorige onderhoudsrecords vergelijken. De tweede is elektriciteit. U moet het vermogen van elke pompmotor kennen en een zeker begrip hebben van het besturingssysteem. Mestpomp met mechanische afdichtingMasaya.kgm,   Ongeschikte pompkop is geselecteerd.   Repareer en nivelleer het lasgedeelte van de dompelmestpomp met een bestand, reinig het te binden deel opnieuw met alcohol en veeg het droog.Bama.,   Hoe deze situatie te vermijden wanneer de apparatuur in gebruik is.gerepareerd. Aan de waterinlaat kan een net worden toegevoegd om te voorkomen dat teveel onzuiverheden in de pomp terechtkomen. Op deze manier zal de kans op het plakken van de pomp veel kleiner zijn!   Met de continue ontwikkeling van de technologie van de modderpomp verschijnt de dompelmodderpomp in reactie op de marktvraag. Het is espec


Masaya.kgmPijpleidingspomplichaamWaar moeten we op letten bij het winkelen



   Verschillende procesvereisten: de motor die in de verticale modderpomp wordt gebruikt, is een gewone verticale motor, die geen waterdicht heeft. De motor van de dompelbare modderpomp en de pompschacht zijn coaxiaal. De motor moet waterdicht en verzegeld zijn. De motor en het pomplichaam kunnen tegelijkertijd onderwater binnendringen.   Demonteer geleidelijk de uitlaatpijp, poortklep en elleboog met installatiegereedschap, en draai het volgende gedeelte van de waterpijp met pijpklemplaat vast. Op deze manier, demonteer de pomp sectie voor sectie en til de pomp uit de put. (als wordt geconstateerd dat er tijdens het opheffen en verwijderingsproces een storing is,Masaya.kgmHH-modderpomp, kan het niet met geweld worden opgetild, links en rechts voor veilig opheffen en verwijderen worden verplaatst)minder energie verbruiken wanneer deze wordt gebruikt. Over het algemeen worden de dompelbare drijfmestpomp en waaier met polymeercomposietmaterialen voor gebruik bespotenMinisterie van Financiën,   Het is ook mogelijk dat de ventilatorbladen van de pomp weinig zijn en het luchtvolume onvoldoende is wat resulteert in een slecht warmteafvoereffect.   Veel mensen weten niet veel over het verpakken en verzegelen van apparatuur vanwege de apparatuur van massa en energie. Vervolgens laat s leren over de verpakking en verzegelende methode van de apparatuur: verpakking verzegelen is zeer gebruikelijk in dompelmestpompen. Deze methode heeft goede afdichtingsprestaties, is gemakkelijk te gebruiken, en vermindert effectief de slijtage van de gastheer en anti-trillingskinetische energie   Het effectieve vermogen wordt ook outputvermogen genoemd dat wordt uitgedrukt door PE. Het is de effectieve energie die in de pomp wordt verkregen door de medium vloeibare output van de pomp in eenheidstijd.


Masaya.kgmPijpleidingspomplichaamWaar moeten we op letten bij het winkelen



   Naast de hoofdwaaier binnen de apparatuur, zal een set waaier voor het mengen aan de onderkant van de eq worden toegevoegdnieuw product,   De eerste trapwaaier van de pomp wordt gedemonteerd; Het is ook noodzakelijk om de verbindingsmoer tussen de waterabsorptie sectie en het dragende lichaam en de bout op de lagerdrukverbinding neer te schroeven, zodat het geschikt is voor ons om de lagerdelen te demonteren; Wanneer de as uit het zuiggedeelte wordt getrokken,   De dompelslakkenpomp wordt vaak gebruikt om pulp die vaste deeltjes bevat te vervoeren, dus de slijtvastheid van de pijpleiding moet ook worden overwogen.efers tot de effectieve energie verkregen uit de vloeistofoutput door de pomp in eenheidstijd, d.w.z. het effectieve vermogen van de pomp: de vergelijking is PE= ρ GQH (W)= γ QH (W)   Wat is de oplossing voor deze situatie?

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen