Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Dangriga.Verticale mestpompDe anti-twitch energie van de markt is zwak

vrijgavetijd: 2022-06-29 01:59:17

  Momenteel nemen mechanische afdichtingen een toenemend aandeel in de markt voor de afdichtingen van de drijfmestpomp in.  Vervang vervolgens de katrol en pompdekplaat en draai de bevestigingsmoren vast.Dangriga.,  Demonteer geleidelijk de uitlaatpijp poortklep en elleboog met installatiegereedschap, en draai het volgende gedeelte van de waterpijp met pijpklemplaat vast. Op deze manier, kan het niet met geweld worden opgetild, en de klantenservicepunten zullen op en neer, links en rechts voor veilig opheffen en verwijderen worden verplaatst)Door de juiste bedieningsstappen kan het product een effectieve rol spelen op de gebruikslocatie.SaqanisName,Dangriga.QJ dompelpomp,  De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers,Dangriga.Gebruikte pijpleidingpomp, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmest  In de afgelopen jaren is de vraag naar dompelmestpompen sterk toegenomen. Op veel gebieden hebben dompelmodderpompen verticale modderpompen vervangen. Wat zijn de verschillen tussen deze twee? Laat S yze.  Wrijving. Want als het oppervlak van de pomp glad is wanneer het wordt gebruikt, zal het materiaal c


Dangriga.Verticale mestpompDe anti-twitch energie van de markt is zwak  De bevestigingsmethode van de waaier wordt veranderd van schroefdraad naar sleutelklem om te voorkomen dat de waaier eraf valt en schade veroorzaakt!  Het kan zijn dat er waterlekkage in de pijppakking,Dangriga.Bodemmestpomp, pijp of pomplichaam is. Als de stroom groter is dan normaal, moeten we kijken naar problemen door slijtage van kwetsbare onderdelen.  bind de blootgestelde koperdraad gelijkmatig aan de kabelkern, verwarm het witInspectie van de steekproef,  Het is ook mogelijk dat de ventilatorbladen van de pomp weinig zijn en het luchtvolume onvoldoende is wat resulteert in een slecht warmteafvoereffect.  Bij het toevoegen van smeerolie aan de pomp op gewone tijden, moet de dosering worden gecontroleerd en moet de overtollige smeerolie in de pomp regelmatig worden geloosd en vervangen.  Als de asafdichting niet goed is geselecteerd, zal het niet alleen frequent onderhoud tijdens het gebruik vereisen, maar ook een grote hoeveelheid overgedragen vloeistof lekken.


Dangriga.Verticale mestpompDe anti-twitch energie van de markt is zwak  Bij het toevoegen van smeerolie aan de pomp op gewone tijden, moet de dosering worden gecontroleerd en moet de overtollige smeerolie in de pomp regelmatig worden geloosd en vervangen.Respect voor klanten,  Bovendien detecteert de ruismethode direct het geluid van de apparatuur in het detectieproces, maar een dergelijke meting zal ook worden beïnvloed door het omringende geluid, dus in feite is een dergelijke meting geen  ontladingseisen voor waterlekkage van de pompzitverpakking  Flexibiliteit. Het materiaal heeft geavanceerde structuur, sterke rioleringscapaciteit, uitstekende materiaalselectie en sterke corrosieweerstand. Het is geschikt voor het transporteren van vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, zoals zandsteen, sint en restanten. Dus wat zijn de vereisten voor zijn werk? Laat Ik begrijp het kort.Dangriga.,  De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmest  Na een bepaalde waarde zal water ook verdampen, wat de verdampingsdruk van water bij deze temperatuur wordt genoemd.  Ongeveer %) en motorvermogen p=i × U geeft aan dat het hoge vermogen en de stroom zullen toenemen.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen