PetrilaNameOnderhoud van een transformator met olieonderdompelingAnalyse van de individuele kenmerken van de markt-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

PetrilaNameOnderhoud van een transformator met olieonderdompelingAnalyse van de individuele kenmerken van de markt

vrijgavetijd: 2023-01-26 15:58:25

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!Verminderde isoleringPetrilaName,De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introducerenlekkage van olie bij loopflensSungai Petani., observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is,PetrilaNameS11 technische parameters van de transformator, kunt u de input schakelstroom afsluiten.Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?


PetrilaNameOnderhoud van een transformator met olieonderdompelingAnalyse van de individuele kenmerken van de markt



Fout oordeel van de transformatorElektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations,PetrilaNameTechnische parameters van de transformator, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn,PetrilaNameTransformer en stroom, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.Laatste citaat,Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls let op de volgende zaken:Wiringwijze van droge transformator:


PetrilaNameOnderhoud van een transformator met olieonderdompelingAnalyse van de individuele kenmerken van de markt



Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.Online raadpleging,lekkage van olie op elektrische lasstandOnder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.PetrilaName,fabrikant van droge transformatorenDe hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o'klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen