MartiniqueVuur diepe waterpompBeschermende werking van superieure prestaties-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

MartiniqueVuur diepe waterpompBeschermende werking van superieure prestaties

vrijgavetijd: 2022-09-06 07:26:46

   Dit fenomeen toont aan dat het falen van de pomp niet alleen een materiaalprobleem is, maar herinnert de pompontwerpers en -producenten er ook aan dat de pomp naast goede werkomstandigheden ook een goede corrosiebestendigheid, hoge betrouwbaarheid en lange levensduur moet hebben. De pomp moet worden ontworpen naast de conventionele ontwerpmethode van vloeistofmechanica   De niet-levensduur van de apparatuur is niet zo lang mogelijk. Als het lange tijd niet wordt gebruikt,MartiniqueDompelpomp met rubbervoering, zal het niet alleen gemakkelijk de onderdelen corroderen, maar ook de levensduur van de onderdelen verminderen.Martinique, na -uur gebruik, controleer of de afdichting goed is. Controleer het in de toekomst eens per maand. Tegelijkertijd,MartiniquePijpleidingspomp, controleer of de afschermingshuls tussen de motorrotor en stator goed is verzegeld. Probeer het aantal starts in gebruik te verminderen.   In de afgelopen jaren is de vraag naar dompelmestpompen sterk toegenomen. Op veel gebieden hebben dompelmodderpompen verticale modderpompen vervangen. Wat zijn de verschillen tussen deze twee? Laat S yze.Ambatolampie,   Het uitgangspunt van het gebruik van deze methode is dat het waterpistool voldoende stroom moet hebben tijdens gebruik, anders is het effect van de dompelmestpomp niet duidelijk.In geval van plotselinge stroomuitval van de installatie en noodsituatie, zal de waterpomp automatisch beginnen om de druk van het leidingnetwerk aan te vullen.   De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmest


MartiniqueVuur diepe waterpompBeschermende werking van superieure prestaties



   Schroef het neer, en verwijder dan de lagerbinnenrace, O-ring,   Eenvoudige installatie en onderhoud. Kleine dompelpompen kunnen vrij worden geïnstalleerd. Grote dompelrioolpompen zijn over het algemeen uitgerust met automatische koppelingsapparaten voor automatische installatie, die vrij handig is voor installatie en onderhoud.   Sommige corrosieve pasta's die kristallen bevatten kunnen ook worden vervoerd. In het toepassingsgebied van drijfmestpomp, ongeveer % worden gebruikt in concentratoren in de mijnbouw industrie. Vanwege de slechte werkomstandigheden van primaire ertsverbinding, is de levensduur van mestpomp in deze sectie over het algemeen laag. Natuurlijk, slijtageProject analyse,   De dompelslakkenpomp wordt vaak gebruikt om pulp die vaste deeltjes bevat te vervoeren, dus de slijtvastheid van de pijpleiding moet ook worden overwogen.   Ongeveer %) en motorvermogen p=i × U geeft aan dat het hoge vermogen en de stroom zullen toenemen.   Allerlei nieuw ontworpen mechanische afdichtingen van dompelmodderpompen dragen sterk bij aan de groei van marktaandeel.


MartiniqueVuur diepe waterpompBeschermende werking van superieure prestaties



   Het type selectieontwerp van dompelbare modderpomp heeft een grote impact op de levensduur en verrichtingsstabiliteit van modderpomp. Een wetenschappelijk en redelijk model selectie ontwerp zal van invloed zijn of uw drijfmestpomp de beste efficiënte verrichting kan bereiken.Kwaliteitsmerk van hoge kwaliteit   De verticale modderpomp is een vroeg product. De dompelmestpomp is een nieuw product ontwikkeld met de verbetering van sociale vraag en werkomgeving.   Assemblage van waterpomp: bevestig de as en de waterinlaatverbinding op de montagebasis, bevestig de waaier en conische koker op de as met de demontagecilinder, en installeer vervolgens de geleidingsbehuizing en de waaier Op deze manier worden de stroomopwaartse behuizing en de terugslagklep op hun beurt geïnstalleerd.   De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid, mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.Martinique,   Schroef dan de moer aan de voorkant van de pompas los, verwijder de dekplaat en druk de middelste waaier en waterafdichting uit.   Controleer daarna voordat u opnieuw begint of het rollen van de waaier normaal is en of de compressiebouten van de lagerassemblage zijn aangedraaid, en start vervolgens de pomp.   Druk. Daarom moet in dit systeem een drukmeter worden geïnstalleerd om te controleren of de druk aan de eisen voldoet.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen