Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Belize.PijpleidingspomplichaamNoodzaak van toename en vertraging

vrijgavetijd: 2022-06-28 23:04:41

  Laat het medium met vaste deeltjes een bepaalde  Water- of luchtlekkage in de pijpleiding. De moer mag tijdens de installatie niet worden vastgedraaid. Als de lekkage niet ernstig is, kan de lucht- of waterlekkage worden behandeld met cement of cementmest gemengd met asfaltolie. Tijdelijke reparaties kunnen worden gedaan met wat natte modder of zachte zeep. Als er water lekt bij de waterpompverbinding, draai dan de moer vast met een moersleutel. alsBelize.,  Transportmedia die grote vaste deeltjes bevatten, zoals slib, modder, steenkoolmodder, zand en grind.  De busspanning waar de motor zich bevindt is V. Door de ongelijke kabelspanningsdaling en belastingsverdeling is het ook mogelijk dat de temperatuur te hoog is door de lage spanning van de waterpomp.Salamis.,  Het kan zijn dat het motorvermogen van de waterpomp te groot is, de werkstroom te groot is en de warmteopwekking te groot is, wat resulteert in de hoge temperatuur van de vacuümpomp.  Zal gesloopt worden. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, zijn de installatie en het gebruik van de dompelbare drijfmestpomp lastig en zijn de toepassingsmogelijkheden beperkt. Het is normaal om het materiaal lange tijd te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer de dompelmestpomp op gewone tijden wordt gebruikt, verschijnen er meestal luchtgatent sleeve en bevestigingsleeve op hun beurt.


Belize.PijpleidingspomplichaamNoodzaak van toename en vertraging  Als de asafdichting niet goed is geselecteerd, zal het niet alleen frequent onderhoud tijdens het gebruik vereisen, maar ook een grote hoeveelheid overgedragen vloeistof lekken.  Werk om te voorkomen dat de elektrische pomp oververhit en beschadigd raakt. De technische richtlijnen voor laboratoriumbouw in medische instellingen (Trial Implementation) stelden direct voor om roestvast staal te gebruiken. Vergeleken met de technische code voor de bouw van bioveiligheidslaboratoria (gb-, worden koperen buizen en niet-toxische plastic buizen niet langer voorgesteld.  Onderdompelbare slurrypompas seal type: verpakking verpakking en hulpwaaier seal, mechanische verbinding, enz.vraag,  Soms wordt geconstateerd dat er onvoldoende vloeistoftoevoer is bij het gebruik, dus wat zijn de redenen voor deze situatie en hoe ermee om te gaan.  Allereerst moeten we bij het maken van keuzes apparatuur met formele certificaten kiezen. We moeten vermijden dat we verouderde of inferieure producten kopen. En soms wanneer de pomp in gebruik is, zal olie volgens de olieniveaulijn van de olienorm vóór opstart worden toegevoegd. Voeg (HL hydraulische olie in de winter en (hl hydraulische olie in de zomer) De lagersmeerolie van de drijfmestpomp moet eenmaal na ononderbroken werking ( uur) worden vervangen.Statistieken,  De dompelmestpomp kan worden geblokkeerd wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. In het bijzonder wordt sommige apparatuur vaak gebruikt op gewone tijden, maar het onderhoudswerk wordt niet goed gedaan wanneer het wordt gebruikt, is de axiale kracht hoofdzakelijk samengesteld uit de drukverschilkracht van het vloeibare effect op de waaier en de zwaartekracht van het gehele rollende deel. De effectrichting van de twee krachten is hetzelfde en de waterpomp kan geen water leveren: oorzaak: A. of er water in het zwembad is; b. Of er gas in het pomplichaam is dat niet wordt gelost; c. In- en uitlaatwater  In de modderpomp,Belize.Waterput pijpleidingpomp, en de resulterende kracht is de som van de twee krachten. Als de dompelbare modderpomp met een hulpwaaier is uitgerust, is het vloeibare effect op de hulpwaaierBelize.,  selectie van pompkop: over het algemeen, zal de pompkop worden bepaald door het vergroten van de marge van �%.  Het hele paklichaam, met inbegrip van de pakklier,Belize.Dompelrioolwaterpomp, pakring en verpakking, moet worden gedemonteerd; Demonteer de o-afdichtingsring, de schachthuls, de balansschijf en de sleutel op de as op zijn beurt, en dan omvat de afvoersectie de laatste fase geleideschop  Vervang vervolgens de katrol en pompdekplaat en draai de bevestigingsmoren vast.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Als u denkt dat dit bericht moet worden verbeterd, alstublieft Bewerk

Vorige Comalepa.Niet geweven stofzakDrie basispunten van huiswerk    De volgende La Paz CenterTop 10 vloermerkenLevering

Synoniem

Geen synoniemen