Durango.Diepwaterpomp voor irrigatieHoe de impact op het werk te voorkomen-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Durango.Diepwaterpomp voor irrigatieHoe de impact op het werk te voorkomen

vrijgavetijd: 2022-10-06 01:50:56

   Lijnrichting let op de draairichting. Maak dan de originele compressiemoer van de lagerdoos van de modderpomp van de dompelpomp los, draai de instelschroef van de lagerdoos gelijkmatig aan en verplaats dan de rotorassemblage richting de motor. Dan is het noodzakelijk om de speling te controleren met een voelmeter δ, Wanneer δ= A (, mm)   In principe zijn de redenen voor de motorverwarming van de dompelmestpomp de bovenstaande punten. Als de motorverwarming optreedt, kunt u de redenen vinden uit de bovenstaande punten. Er moet echter worden opgemerkt dat als de fout wordt veroorzaakt door elektriciteit, mensen die elektriciteit niet kennen,Durango.,   Wanneer er handschoen of handdoekvezel in het water zit, zal er nog steeds stamming zijn.   Als er een stand-by pomp is, wordt aanbevolen om de twee pompen op hun beurt te gebruiken. Wanneer het materiaal in gebruik is, om te voorkomen dat veel onzuiverheden de apparatuur binnendringen en pompblokkering veroorzaken.Tocumen,Zijn belangrijkste kenmerken zijn als volgt: de hele machine is een droge motorpompstructuur. De motor wordt beschermd door mechanische afdichting,Durango.Onderdompelde drijfmestpomp met lange as, die effectief kan voorkomen dat hogedrukwater en onzuiverheden de motorholte binnendringen. Naast de hoofdwaaier is het ook uitgerust met een mengwaaier, die de slak kan pompen die zich aan de bodem bevindt na het roeren in turbulentie. waaier   Dompelmestpompen moeten over het algemeen sommige composietmaterialen voor productie gebruiken wanneer ze worden gebruikt, zodat ze goede slijtage en corrosieweerstand kunnen hebben wanneer ze worden gebruikt, en kunnen worden gebruikt om het grootste deel van de media te vervoeren wanneer ze worden gebruikt. Freatische mest   Wat is het bevel?


Durango.Diepwaterpomp voor irrigatieHoe de impact op het werk te voorkomen



   Nu weet u de reden waarom de pomp luchttroebelheid heeft. In feite is dit een heel veel voorkomend fenomeen. Je doet het Ik hoef me er geen zorgen over te maken. Waterpomp kan veel dingen vervoeren, zoals water, vloeibaar metaal, zuur-base nacht enzovoort. Het is een goed vervoermiddel.   Controleer de oliekwaliteit van de oliekamer om de zes maanden om te zien of er lekkage is, en krachtvervanging; Controleer de waaier op slijtage en bepaal of deze moet worden gerepareerd en vervangen.   Omtrek. Bij de toepassing van drijfmestpomp, moeten we aandacht besteden aan redelijk ontwerp, correcte berekening en geschikte typekelectie, die zeer belangrijk zijn. Naast het hoofdwiel wordt een set roerende waaier toegevoegd aan de bodem van het product, die de neergeslagen slak in een mengsel van water en vaste deeltjes kan spuitenVerbetering van de kwaliteit,   Hoofd verwijst naar de energie verkregen van de pomp door het eenheidsgewicht van vloeistofoutput door de pomp, dus   Installeer eerst de voorste pompas en dan het achterlager voor de drijfmestpomp van de filterpers van de cilindrische lagerdoos.   De bovenstaande vier methoden kunnen worden gebruikt om te detecteren of de dompelmestpomp cavitatie heeft, omdat als het materiaal in gebruik is, het een grote impact op de werkende efficiëntie zal hebben. Zelfs als de cavitatietijd lang is, zal het ook een bepaalde impact hebben op andere delen van de apparatuur. Soms dompelmestpomp


Durango.Diepwaterpomp voor irrigatieHoe de impact op het werk te voorkomen



   Bovendien detecteert de ruismethode direct het geluid van de apparatuur in het detectieproces, maar deze meting zal ook worden beïnvloed door het omgevingsgeluid, dus in feite is deze meting niet erg nauwkeurig.Eerlijkheid is de basis,   Bovendien moet het continu tijdens transport worden gebruikt. Als er een interval in het midden is moet worden vermeden dat het interval relatief lang is, om de stolling van modder in de pomp te vermijden wanneer de verrichting wordt gestopt.   Deze reeks drijfmestpompen zijn zelf-ontwikkelde drijfmestpompproducten in China, met eenvoudige structuur, behorend tot middelgrote en lichte drijfmestpompen; ZGB serie drijfmestpomp, deze reeks drijfmestpomp is een op zwaar werk berekende drijfmestpomp, die in serie kan worden gebruikt; Wanneer SP en ZJL series werken,Durango.Bodemmestpomp,Durango.Verticale centrifugale mestpomp, kunnen sommige pomplichamenyDurango.,   Let bij het gebruik van de zandpomp op de stuurdivergentie tussen de motor en de pomp. De zandpomp heeft een pijl op de pomp om de hoofdstuuring te markeren. Nadat de voeding is aangesloten draait u de pomp zonder belasting. Controleer of de motor normaal werkt. Wees tijdens verrichting voorzichtig om het lager op de pompsteun niet te overschrijden om te vermijden   Het type selectieontwerp van dompelbare modderpomp heeft een grote impact op de levensduur en verrichtingsstabiliteit van modderpomp. Een wetenschappelijk en redelijk model selectie ontwerp zal van invloed zijn of uw drijfmestpomp de beste efficiënte verrichting kan bereiken.   Er zijn verschillen.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen