Guaran.kgmOnderhoud en installatie van koude opslagHoe kan de kwaliteit worden gegarandeerd in het productieproces-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Energie-encyclopedie   

Guaran.kgmOnderhoud en installatie van koude opslagHoe kan de kwaliteit worden gegarandeerd in het productieproces

vrijgavetijd: 2022-07-01 05:37:31

moet deze op tijd worden opgelost om nadelige effecten te voorkomen.Omdat polyurethaan plaat een uitstekende thermische isolatie heeft, kan het de dikte van de behuizing verminderen en het gebruik van de binnenruimte onder dezelfde thermische isolatie eisen verhogen.Guaran.kgm,De stapeling en plaatsing van ladingstapels in de gecontroleerde atmosfeer magazijn hebben een grote impact op de lucht circulatie. Een basisprincipe van de luchtstroom is om het pad met lage weerstand te nemen om een grote luchtstroom te verkrijgen. Als er een dode hoek is veroorzaakt door het stapelen van obstructie en de lucht circulatie is moeilijk, zal de temperatuur stijgen. Om deze reden moeten er gaten zijn tussen de goederenstapels en tussen de goederenstapels en de wand. De stapeling van de goederenstapels moet worden gecoördineerd met de ventilatieregeling. --Installatie van de vertical e plaat van de koude opslag: kies de hoek eerst volgens de omstandigheden van de locatie en plaats het (d.w.z. vergrendel de verticale plaat en de vloer) om in deze hoek naar beide zijden uit te breiden. Sluit alleen de verticale plaat en de verticale plaat, en plaats het wanneer het de verticale hoek bereikt. Zet de prachtige plaat op een opvallende plaats. Wanneer het aan de kant van de verdamper wordt geïnstalleerd maak de drainerpijp vooraf, en maak U-bocht en silica gel buiten de opslag.Guwahati.kgm,Polyurethaan rigide schuim heeft een goede waterdichtheid, lage waterabsorptie, goede waterdamppermeabiliteit schuimporiën zijn in een toestand van niet-connectiviteit, en de gesloten celsnelheid is meer dan %. Het is een microporeuze schuimmateriaal met een dichte structuur, die dichter is met het oppervlak van de lucht en niet gemakkelijk te penetreren water is. Het is een hydrofobe materiaal.Het is nodig om een speciale Tally room (gebied) op te zetten, en de temperatuur van het meetgebied wordt meestal gecontroleerd op ~ + ;.Kunstmatige koeling houdt de kamer op een constante temperatuur. De muren vloeren en vlakke daken van grote koude opslagplaatsen zijn voorzien van thermische isolatiematerialen met een bepaalde dikte om de binnenkomende warmte van buitenaf te verminderen. Om de absorptie van zonnestraling te verminderen, is het oppervlak van de externe wand van de koude opslag wit of licht gekleurd.


Guaran.kgmOnderhoud en installatie van koude opslagHoe kan de kwaliteit worden gegarandeerd in het productieproces



Na opgeslagen te zijn in de medische koude opslag project, ventilatie medische producten kunnen ook enkele geuren uitstoten. Zodra deze geuren worden opgeslagen in een bepaalde hoeveelheid, zullen ze ook een bepaalde impact op andere producten. Daarom moeten we een regelmatige ventilatie in het dagelijkse gebruik uitvoeren, om de opslagtijd van producten effectief te verminderen. Als het medische koud opslagproject gebruik maakt van rij tube koeling, het beeld van glazuur kan verschijnen na gebruik voor een periode van tijd. Als we niet ontdooien in de tijd, zal het ook invloed hebben op het effect van. Daarom hoop ik dat u aandacht moet besteden aan ontdooiing.De machinekamer moet schoon en goed geventileerd worden gehouden en de condensor moet regelmatig worden gereinigd en metselwerk worden verwijderd om de normale en stabiele werking van de eenheid te waarborgen.De machinekamer van het ammoniakkoelsysteem moet zijn uitgerust met een uitlaatinrichting; De uitlaatventilator moet anti-motor gebruiken. Wanneer de stroomvoorziening wordt onderbroken door onverwachte koeling, moet hij in staat zijn de betrouwbare stroomvoorziening van de uitlaatventilator te waarborgen. De overdrukbeveiliging van de uitlaatventilator moet op het signaalalarmsysteem worden toegepast zonder de uitlaatventilator direct te stoppen. De button box van de uitlaatventilator moet worden verborgen in de muur buiten de ammoniakcompressorruimte.Hoge kwaliteit,Met de snelle ontwikkeling van de moderne handel, kan de oorspronkelijke koude opslag voor de opslag van producten niet langer voldoen aan de snelle, nauwkeurige en kleine hoeveelheid circulatie behoeften van moderne waren. Het logistieke centrum voor koude opslag voor de distributie van producten ontwikkelde zich daarom snel en ontwikkelde zich snel en speelde een steeds belangrijker rol in de warencirculatieketen. Wat zijn de kenmerken van de snelle ontwikkeling van de koude opslag constructie?Voordat het project wordt aanvaard en geleverd, wordt het planoppervlak schoongeveegd. Als er een kras is, wordt het behandeld. Er mag geen duidelijke kras op het oppervlak van het bord zijn.Ten tweede, omdat de koeling van de compressor niet continu is,Guaran.kgmFabrikant die grote koude opslag installeert, kan de multi-work operatie's nachts worden geselecteerd indien mogelijk. Bij het werken's nachts is de uitwendige temperatuur laag, de temperatuur van het koelwater wordt verminderd en de condensatiedruk en de condensatietemperatuur worden verminderd. De koelcapaciteit van het bemonsteringssysteem, gekoppeld aan de gelijke rol van het koelbord, vermindert de werking van de compressor en bereikt het doel van energiebesparing.


Guaran.kgmOnderhoud en installatie van koude opslagHoe kan de kwaliteit worden gegarandeerd in het productieproces



Bij het gebruik van de koude opslag, proberen om de grond schoon en professioneel koude opslaginstallatie te houden,Installatie van koelapparatuur. Het koelsysteem van de koude opslag omvat verdamper en eenheden buiten de koude opslag. Alle apparatuur moet overeenkomstig de bouwspecificaties worden geïnstalleerd en voor de geïnstalleerde apparatuur moeten passende beschermingsmaatregelen worden genomen.Voorzorgsmaatregelen voor de levering van fruit: het is hetzelfde als opslag. Het moet geleidelijk aangepast worden tijdens de levering om condensatie op het fruitoppervlak te voorkomen, donkere kleur, die de smaak be ïnvloedt en het verval veroorzaakt. De temperatuur moet ~ ~ ; hoger dan de fruittemperatuur elke keer, en de relatieve vochtigheid moet % %,Guaran.kgmInstallatie van bibliotheken, Wanneer de temperatuur stijgt tot ~ ; anders dan de externe temperatuur, kan het worden geleverd uit het magazijn.Er zijn veel soorten temperatuur in een snelle vriesopslag,Guaran.kgmWat goedkoper is om te installeren in koude opslag, en meerdere temperatuur of dubbele temperatuur kan worden gerealiseerd om te voldoen aan de behoeften van verschillende klanten. Fouten fenomenen: de eenheidsstroom is groot en de spanning is te laag; Losse bedrading; De eenheidsdruk overschrijdt de nominale druk; De olie-scheidingskern is geblokkeerd; storing van het apparaat; Host falen; Voornaamste motorstoring; Foutfenomeen: de eenheid kan niet worden gestart en de zekering is verbroken; De temperatuurschakelaar is gebroken; Losse bedrading; Thermische relais van de belangrijkste motorische handelingen; het thermische relais van koudopslagventilatormotoren; De transformator is kapot. geen vermogen (eenheid); Falen niet geëlimineerd (eenheid); De actuator is defect.Guaran.kgm,Bij het installeren van polyurethaan isolatiebord, zorg ervoor dat het oppervlak glad en vlak is zonder kras en vervorming.De installatie van koud opslagbord is een schakel in het project voor koude opslag. Hoge prijs koude opslag installatie van verschillende specificaties, koude opslag installatie, koude opslag bouw, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag. Afval handelaren, industrie, bedrijven en energiecentrales zijn welkom om te bezoeken en te onderhandelen! Het koellichaam en de opslagplaat omvatten: vloer, verticale plaat en plafond plaat. De installatie van opslagplaten in verschillende richtingen en voorzorgen zijn als volgt: de bouwplaats betreden, de installatie van de apparatuur bepalen, en vervolgens verwijzen naar de volgende specificaties.Te dikke vorst of te veel stof op het verdampingsoppervlak zal het effect van warmteoverdracht verminderen: een andere belangrijke reden voor de trage afname van de opslagtemperatuur is de lage warmtetransfer-efficiëntie van de verdamper, die voornamelijk wordt veroorzaakt door te dikke vorst laag of te veel stof op het verdampingsoppervlak.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen