AcharnsVerticale pijpleidingpomp met splitsingMateriaal selectie van standaardonderdelen-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

AcharnsVerticale pijpleidingpomp met splitsingMateriaal selectie van standaardonderdelen

vrijgavetijd: 2023-01-27 00:48:11

   Waterstroom in het lager beschadigt het lager.Kant de nieuwe waaier op tijd voor gebruik.Acharns,   Het afvalwater en vuil van het vervoeren van banddeeltjes in fabrieken, staalfabrieken, energiecentrales, kolenverwerkende industrieën, drainagesystemen van stedelijke rioolwaterzuiveringsinstallaties, gemeentelijke techniek, bouwplaatsen en andere industrieën kunnen ook worden gebruikt om schoon water en corrosieve media te pompen.   De drijfmestpomp zou groter moeten zijn. Naast de bestaande industriële en mijnbouwtoepassingen van de verticale mestpomp,   Eerst laat s praten over de bekende verticale drijfmestpompen. Hier verwijzen we naar ZJL en SP ondergedompelde modderpompen. Strikt genomen is de dompelbare modderpomp ook een verticale modderpomp,AcharnsDompelrioolwaterpomp,AcharnsDompelpomp kan afvalwater pompen, omdat zijn as in principe verticaal is wanneer het werkt, dus het is een goede keuze   Koolstof, bouwmaterialen, chemische industrie en andere industriële industrieën worden voornamelijk gebruikt voor het transport van schurende pasta's die vaste deeltjes bevatten.   Vergeleken met de verticale drijfmestpomp, is de toepassingsmarkt ook groter. Naast de bestaande industriële en mijnbouwtoepassingen van de verticale drijfmestpomp, kan de dompelmestpomp ook worden gebruikt als mobiele drijfmestpomp, zoals zand pompen aan boord, prospectie, enz; Onderdompelbare modderpomp assemblage workshop III. wat zijn de voordelen van dompelbare modderpomp


AcharnsVerticale pijpleidingpomp met splitsingMateriaal selectie van standaardonderdelen



   Bereid gereedschappen en materialen voor: een set metrische doos met open-end moersleutel, lagertrekker (algemeen bekend als driehoektrekker), magnetische wijzerplaat indicator, buitenmicrometer, klauw, voeler meter, vierkante liniaal, koperbar schroevendraaier met handvat, hamer, V-vormige ijzers van dezelfde specificatie, schone kerosine, oliebassin, katoengaren, dat de werking van de elektrische pomp kan beschermen. Maar dit is niet de sleutel tot het probleem. Het beschermingssysteem is slechts een remedie nadat de pomp uitvalt. Het is een passieve methode.   Ratenverlies, dus schachtmacht tegen effectieve macht verloor macht.Eisen inzake inspectie,   De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmest   Pomp rioolwater dompelpomp en zeewater dompelpum   Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen tussen pomplichamen.


AcharnsVerticale pijpleidingpomp met splitsingMateriaal selectie van standaardonderdelen



   Waterstroom in het lager beschadigt het lager.Welkom bij het informeren,   Nadat de dompelbare modderpomp de fabriek verlaat, is er over het algemeen alleen uitgaande kabel, en moet de gebruiker het afzonderlijk verbinden tijdens installatie. Als de verbinding verkeerd is zal dit de normale werking van de pomp ernstig beïnvloeden, dus we moeten de juiste stappen volgen om verbinding te maken.   of er olie is   Nadat de dompelbare modderpomp een waterpistool aan de steun aan de bodem van de dompelbare modderpomp toevoegt,Acharns,Met behulp van de dompelmestpomp, kan het materiaal worden verbrand. De belangrijkste reden voor dit fenomeen is onjuiste werking. Hoe kunnen we het uitbranden voorkomen?   Het heeft bijvoorbeeld een grote impact op de waaier van de apparatuur zelf. Dus hoe te detecteren of de apparatuur cavitatie heeft tijdens gebruik?   De dalende axiale kracht kan voor moddervervoer in energiecentrales, hydraulische en andere beroepen worden gebruikt; De mechanische afdichting is strak en betrouwbaar, en de lekkage waarschijnlijkheid overschrijdt niet druppels /min, die meestal wordt gebruikt om ontvlambare, explosieve, giftige, sterke corrosieve en waardevolle vloeistoffen of materialen met hoge temperatuur, hoge druk en lage temperatuur te vervoeren.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen