AtheneBaigang diepe put pompWat is de rol van poriën-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

AtheneBaigang diepe put pompWat is de rol van poriën

vrijgavetijd: 2023-01-26 09:09:54

In de kustriviermijnbouw wordt de drijfmest vervoerd. De gewichtsconcentratie van de behandelde drijfmest is: mortel %, ertsslij %; Het kan in serie volgens de behoeften van gebruikers worden bediend.   Het doel is om waterlekkage van de pomp te voorkomen, maar de waterafdichting kan beschadigd raken als gevolg van fouten na een periode van gebruik. Laat Leer hoe u de waterafdichting kunt vervangen.Athene,   Voor de pijpleidingpomp in de werkplaats is het noodzakelijk om te overwegen of de pijpleidingpomp tot op zekere hoogte is versleten vanwege onvoldoende onderhoud maar de prestaties van de pijpleidingpomp worden aangetast. In geval van abnormale waterabsorptie tijdens installatie, controleer de motor tijdens installatie, en controleer de motorbedrading en snelheid,   indien de verwijderde pakking ernstig beschadigd is,   Het doel is om vloeistof hoger dan . MPa van de ring van de waterdichting te injecteren om gaslekkage in de pomp te voorkomen wanneer de zuiginlaat van de dompelbare modderpomp in een vacuümtoestand is. Wanneer de waterdruk in de pomp hoger is dan . MPa, kan de verzegelende vloeistof .-. MPa hoger dan de druk in de pomp worden geïnjecteerd om lekkage te verzegelen en te verminderen   Schroef het neer, en verwijder dan de lagerbinnenrace, O-ring, is het noodzakelijk om een te kiezen die overeenkomt met zijn vermogen en snelheid. Bovendien moet de koelventilator op de hoofdas worden geïnstalleerd. Het is ook mogelijk om het aantal ventilatorbladen adequaat te verhogen, maar let op het aanpassen van de vacuümpomp


AtheneBaigang diepe put pompWat is de rol van poriën



   De waaier van de dompelmestpomp moet mogelijk worden gedemonteerd voor onderhoud of reparatie tijdens gebruik. Wanneer we echter de pompstructuur niet kennen, kunnen we fouten maken tijdens de demontage. Laat s kijk naar de juiste demontage van de waaier   In feite wordt roestvrij staal niet alleen aanbevolen in de medische industrie, maar ook wijd gebruikt in de waterpompindustrie. De roestvrijstalen dompelpomp van denangpomp is een van hen.   Het nut en de duurzaamheid van het gebruiksmodel,AtheneParameters van de dompelpomp WQ, dus de polymeercomposietmaterialen worden over het algemeen gebruikt in de productie.Kwaliteitsborging,   Bovendien detecteert de ruismethode direct het geluid van de apparatuur in het detectieproces, maar deze meting zal ook worden beïnvloed door het omgevingsgeluid, dus in feite is deze meting niet erg nauwkeurig.sed voor koeling en smering. Zodra de temperatuur in de waterpomp te hoog is, moet de pomp onmiddellijk worden gestopt voor onderhoud. Anders zal de buitensporige temperatuur niet alleen de slijtage van kleine onderdelen in de apparatuur beïnvloeden, maar ook de werkefficiëntie van de apparatuur ernstig beïnvloeden. Dus wat is de reden voor de hoge temperatuur van de apparatuur   Wiel mengende waaier en andere belangrijkste stroompassage delen zijn gemaakt van hoge slijtvaste grondstoffen, die slijtvast, corrosiebestendig,AtheneQJ dompelpomp, niet verstoppend zijn,AtheneWaterput pijpleidingpomp, en een sterke afvalafvoercapaciteit hebben, met een hoge slakkenzuigefficiëntie en completere ontsmetting. Er is geen behoefte om hulpvacuümpomp uit te rusten, en de investering is lager.


AtheneBaigang diepe put pompWat is de rol van poriën



   Beperkt. Volgens relevante materialen, zal de diameter van de waaier na het snijden niet minder zijn dan % van de diameter van de standaardwaaier, anders zal de van de pomp een zeer ongunstige verandering hebben. NaWaar kan ik het vinden?,   In principe zijn de redenen voor de motorverwarming van de dompelmestpomp de bovenstaande punten. Als de motorverwarming optreedt, kunt u de redenen vinden uit de bovenstaande punten. Er moet echter worden opgemerkt dat als de fout wordt veroorzaakt door elektriciteit, mensen die elektriciteit niet kennen, deze niet zelf moeten repareren,   Veel klanten moeten de waaier vervangen na aankoop van de drijfmestpomp. Wat als de waaier van de drijfmestpomp niet kan worden gedemonteerd?   De dompelbare modderpomp en het materiaal kunnen er ook voor kiezen om sommige apparaten van de waterinlaatdetectie volgens de werkelijke gebruiksbehoeften toe te voegen. De oververhittingsbewakingsapparaten worden vaak in een grote hoeveelheid in de tijd gebruikt, en de pomp en motor van de apparatuur die op tijd wordt gebruikt, zijn dezelfde as, dusAthene,   Wanneer dit type pomp op gewone tijden wordt gebruikt, werken de pomp en motor in een coaxiaal geheel. Wanneer het loopt, zal de motoras de waaier van de pomp drijven om te roteren, en dan op dit moment, kan de roterende kracht naar het medium worden gebracht, zodat   De dompelslakkenpomp wordt vaak gebruikt om pulp die vaste deeltjes bevat te vervoeren, dus de slijtvastheid van de pijpleiding moet ook worden overwogen.   De dompelmestpomp zal voor inspectie op tijd worden afgesloten in geval van machineproblemen tijdens verrichting en regelmatig onderhoud zal worden gedaan. De apparatuur zal niet worden gebruikt na het verbranden, wat bepaalde economische verliezen voor ons zal veroorzaken.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen