Wenen BadenKoude opslagDagelijkse bedrijfsspecificatie voor het onderhoud van-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Energie-encyclopedie   

Wenen BadenKoude opslagDagelijkse bedrijfsspecificatie voor het onderhoud van

vrijgavetijd: 2022-11-25 03:57:43

Steeds meer mensen beginnen koude opslag te bouwen, en de meeste mensen kiezen ervoor om koude opslag te gebruiken voor koude opslag bouw. Waarom? Waarom kiezen mensen voor koude opslag voor de bouw? Wat zijn de voordelen van koude opslag? Het volgende is een gedetailleerde inleiding.Bij de verbindingen tussen polyurethane isolatieworden moeten enkele maatregelen ter voorkoming van koude bruggen worden genomen.Wenen Baden,Wat is het gezonde verstand van de bescherming en het onderhoud van de uitrusting van een nieuw magazijn? Tegenwoordig is het toepassingsbereik van de nieuwbouw van een winkel steeds uitgebreider. Het is nauw verbonden met ons dagelijks leven. Naast de productie van voedsel fabrieken, winkels en restaurants zijn begonnen met het bouwen van nieuwe opslaghuizen. Het belangrijkste doel van de bouw van een nieuw magazijn is de versheid van voedsel te waarborgen. Er zijn vele voorzorgsmaatregelen in het proces van verse-keeping magazijn. Na voltooiing, zijn er ook veel bescherming en onderhoud items. Regelmatig onderhoud en bescherming van verse-keeping magazijn kan zijn levensduur verhogen. Daarom is het noodzakelijk voor de exploitanten om een aantal gemeenschappelijke kennis te begrijpen over de bescherming en het onderhoud van verse-keeping magazijn apparatuur. Wat zijn de algemene kennis over de bescherming en het onderhoud van verse-opslagapparatuur?Een groot aantal personeelsleden is niet toegestaan om goederen in het magazijn te selecteren. Sluit de deur van het magazijn op tijd. Wanneer de deur van het magazijn wordt geopend, let dan op of het luchtgordijn wordt geopend of het deurgordijn naar behoren wordt geplaatst. Doe de lichten uit als je het pakhuis verlaat.Al Fulah.,Tijdens de inbedrijfstelling voor koude opslag wordt speciaal personeel aangesteld om ervoor te zorgen dat het oppervlak van de koelopslagplaat gelijkmatig wordt weergegeven zonder condensatie en koudlopen; Vergrendeling van gewrichten en gaten; Of de deur van het magazijn en de leveringspoort niet goed zijn afgesloten, en tijdig de problemen van isolatie en afdichting, zoals deumming en luchtlekkage aanpakken.De totale bouwprestaties van het koelopslagproject zijn in gebruik genomen en de levensduur kan tien jaar bereiken.Deze maatregelen hebben goede resultaten opgeleverd. Vergeleken met een aantal koude opslagplaatsen bij een klant in Jining, hebben de koelopslagplaatsen met hun witte materialen een aanzienlijk lager energieverbruik dan die met andere witte materialen.


Wenen BadenKoude opslagDagelijkse bedrijfsspecificatie voor het onderhoud van



De apparatuur wordt gebouwd overeenkomstig de eisen voor de toepassing van de lagetemperatuurverdeling. Het wordt weerspiegeld in de volgende -punten: een lage-temperatuur hal, een gesloten platform een elektrische schuifdeur, een elektrische koeldeur,Wenen BadenVerse opslag van groenten, een anti-botsing flexibele afdichting, en een platform hoogteklimaatregelingsapparatuur (hef-kanaal) zijn gebouwd om het ^ ldquo te voltooien; Van deur tot deur Het laden en lossen van het type is een symbool geworden van moderne koude opslag.De gecontroleerde atmosfeer magazijn wordt voornamelijk gebruikt voor de opslag en verwerking van fruit. Het kan de lage temperatuur van fruit in het koude magazijn houden en de opslagtijd langer maken. De muren van het koude magazijn zijn uitgerust met warmteisolatie panelen, Vandaag nemen we u mee om enkele voorzorgsmaatregelen te weten over hoe vruchten in de koude opslag moeten worden opgeslagen: desinfectie voordat vruchten in de koelopslag worden gestopt: de koude opslag moet worden ontsmet voordat vruchten in de fruitconservering koude opslag worden gebracht. Sulfur wordt gebruikt voor desinfectie. Over het algemeen kan kg zwavel worden gebruikt voor desinfectie van kubieke meters, en vervolgens zaagsel gebruiken om de deuren en ramen te ontsteken en te sluiten. Open de deuren en ramen niet binnen twee dagen. De hoeveelheid fruit mag niet altijd te groot zijn. Het is goed als het dagelijkse aankoopvolume ongeveer tien%.Langdurige continue werking zal echter onvermijdelijk leiden tot veroudering van de apparatuur, dus een redelijk onderhoud is bijzonder belangrijk.De kosten zijn redelijk,Toepassing van parallelle compressor in koude opslag: de behoefte aan koelcapaciteit is groot, en tot koelcompressoren onder Malige moeten worden gebruikt op weekdagen; exploitatie op lange termijn, grote belasting in de piekploeg en aanzienlijke departementale belasting; Bevroren en gekoelde voorwerpen zijn nieuwe voedingsmiddelen die gemakkelijk te rotten en ontaarden, lichte en dunne wand heeft de voordelen van licht gewicht, grote spanwijdte en hoge belasting, omdat het polyurethaan rigide schuim tegelijk werkt als het structurele materiaal. De dunnere polyurethaan sandwich plaat kan voldoen aan de relevante bepalingen over de bouw van energie-limiet,Wenen BadenInstallatie van geassembleerde koude opslag, die het gebruik van dunnere platen tijdens de bouw en bespaart de bouw ruimte.


Wenen BadenKoude opslagDagelijkse bedrijfsspecificatie voor het onderhoud van



In feite zijn er enkele unieke installatievaardigheden bij het installeren van de koude opslag? De koude opslag geïnstalleerd op basis van deze vaardigheden is vaak kort in zowel effect als kwaliteit en de specifieke installatievaardigheden van de koude opslag zal ook een relatief gedetailleerde introductie voor u maken in het volgende artikel. Bij het installeren van de koude opslag, moet u het eerst installeren van de hoek. Later, volgens de hoogte van de koude opslag, maak een gat in het midden van het isolatiebord, en trek de hoek delen van ijzer totdat er een gat op het isolatiebordInterpretatie en observatie,Installatie van koude opslag, bouw van koude opslag, conservering van fruit koude opslag en medische koude opslag hebben stabiele, veilige, betrouwbare en onderhoudsvrije prestaties. Het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van soortgelijke internationale producten. Als er een grote hoeveelheid ijs en water is, moet het worden gereinigd op tijd, zodat de grond niet wordt beschadigd en de levensduur van de koude opslag be ïnvloedt.De driedimensionale automatische koude opslag neemt de computer aan, die het laden en lossen, het stapelen, de opslagtemperatuur en de koelapparatuur kan voltooien.Hoe de koelcompressor in de koude opslag te onderhouden om zijn levensduur te verlengen en het optreden van storingen in het gebruiksproces te verminderen. De koelcompressor in de koude opslag moet regelmatig worden onderhouden. Hier wordt het onderhoud van de compressor in de koude opslag ingevoerd.Wenen Baden,Koude opslag, overbelasting van de compressor, gebrek aan koelmiddel, te lage druk, overmatige luchtinlaat, compressor-blokkering.Tijdens het vervoer moeten adequate beschermingsmaatregelen worden genomen om te voorkomen dat de plaat wordt gewurgd en gekrabd.Voorzorgsmaatregelen voor aankoop en overbrenging bij het gebruik van het medisch koelopslagproject, moet de snelheid strikt worden gegarandeerd tijdens de aankoop en verzending van producten. Als de temperatuur van de medische koude opslag ongeveer graden is, de openingstijd moet strikt binnen minuten. Als de temperatuur van de medische koude opslag links en rechts graden, de openingstijd kan niet te hoog strikt binnen enkele minuten.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen