Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Merida.Corrosieve pijpleidingpompWat voor koolstof heb je?

vrijgavetijd: 2022-09-09 07:21:43

  Draai in de rolrichting totdat de wrijving tussen de waaier en de voorste beschermplaat stopt, gebruik dan de instelbout om de rotor naar achteren te verplaatsen registreer de voorwaartse en achterwaartse bewegingskloof, gelijkmatig  Wiel, mengende waaier en andere belangrijkste stroompassage delen zijn gemaakt van hoge slijtvaste grondstoffen, die slijtvast, corrosiebestendig, niet verstoppend zijn, en een sterke afvalafvoercapaciteit hebben, en effectief door grote vaste deeltjes kunnen gaan. Het wordt niet beperkt door zuigbereik, met een hoge slakkenzuigefficiëntie en completere ontsmetting. Er is geen behoefte om hulpvacuümpomp uit te rusten, en de investering is lager.Merida.,  Milieuvoorwaarden voor normale werking van gewone YLB motor:  Er zijn vele soorten dompelbare modderpompen beschikbaar in de markt, en verschillende pompmodellen hebben verschillende prestaties en toepassingsgebieden. Daarom, hoewel de pomp een breed scala aan toepassingen heeft,Merida.Bodemmestpomp, als het model niet correct en redelijk is geselecteerd, zal het toepassingseffect groot zijnDewar.,In de kustriviermijnbouw wordt de drijfmest vervoerd. De gewichtsconcentratie van de behandelde drijfmest is: mortel %,Merida.Dompelpomp kan afvalwater pompen, ertsslij %; Het kan in serie volgens de behoeften van gebruikers worden bediend.  Volgende:  De modderpomp van ondergrondse pomp kan ook normaal werken.


Merida.Corrosieve pijpleidingpompWat voor koolstof heb je?  De hoog-efficiënte modderpomp heeft drie kenmerken: ten eerste,  Nadat de dompelbare modderpomp een waterpistool aan de steun aan de bodem van de dompelbare modderpomp toevoegt,  De dompelbare modderpomp is een soort dompelpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onderwater werkt. Bovendien in vergelijking met horizontale modderpomp en verticale modderpomp, heeft dompelmodderpomp het grote voordeel van flexibiliteit en gemak, en is meer geschikt voor verschillende werkomstandigheden. De belangrijke technische punten van dompelmestpomp zijn zijn motor en  Het bovenstaande gaat over hoe de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp te vervangen. Naast de waterafdichting moeten ook andere onderdelen van de pomp tijdig vervangen worden wanneer ze beschadigd zijn. Bovendien zijn sommige onderdelen van de pomp relatief gemakkelijk te beschadigen, dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik  Controleer of het vervangen moet worden.


Merida.Corrosieve pijpleidingpompWat voor koolstof heb je?  De niet-levensduur van de apparatuur is niet zo lang mogelijk. Als het lange tijd niet wordt gebruikt, zal het niet alleen gemakkelijk de onderdelen corroderen, maar ook de levensduur van de onderdelen verminderen.Met hoeveel?,  Bijvoorbeeld, in de markt,Merida.Circulerende warmwaterpomp, bijvoorbeeld, de veegpomp, waarvan sommige een diepte van meer dan meter hebben, is het niet geschikt om een verticale mestpomp onder een dergelijke werkvoorwaarde te gebruiken, maar het is extreem eenvoudig om een dompelmestpomp te gebruiken.  De waterpomp is niet stevig of te hoog geïnstalleerd.  Water- of luchtlekkage in de pijpleiding. De moer mag tijdens de installatie niet worden vastgedraaid. Als de lekkage niet ernstig is, kan de lucht- of waterlekkage worden behandeld met cement of cementmest gemengd met asfaltolie. Tijdelijke reparaties kunnen worden gedaan met wat natte modder of zachte zeep. Als er water lekt bij de waterpompverbinding, draai dan de moer vast met een moersleutel. alsMerida.,  Verleng de levensduur. In feite wordt de dompelbare modderpomp wijd gebruikt in vele levens, en er is een zeer belangrijke component waterafdichting in de pomp, dus speelt het hoofdzakelijk een rol in gebruik  We moeten ervoor kiezen om rekening te houden met de werkelijke gebruikssituatie bij het maken van de selectie, omdat er enig verschil zal zijn tussen de gemarkeerde kop bij het gebruik en de kop bij het gebruik. Dit komt omdat de pijp zelf  De mengende waaier en andere belangrijkste stroompassage delen zijn gemaakt van hoge slijtvaste materialen, die slijtvast corrosiebestendig, en effectief door grote vaste deeltjes kunnen gaan. Het wordt niet beperkt door zuigbereik, met een hoge slakkenzuigefficiency en grondiger desilteren. Er is geen hulpvacuümpomp nodig en de investering is lager. niets

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen