Yuci.8 meter elektrische liftPrijsopleving eind oktober wordt nog steeds verwacht-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Yuci.8 meter elektrische liftPrijsopleving eind oktober wordt nog steeds verwacht

vrijgavetijd: 2023-05-17 22:41:57

De elektrische lift van het schaartype is een wijd gebruikt speciaal materiaal van de verrichting op grote hoogte. De mechanische structuur van de schaar verzekert hoge stabiliteit van het hefplatform, breed werkplatform en hoge draagcapaciteit,Yuci.Elektrische hydraulische vouwlift, waardoor het verrichtingsbereik op grote hoogte breder en geschikt is voor meerdere mensen om tegelijkertijd te werken.Het maakt verrichting op grote hoogte efficiënter en veiligerStel eisen: De kwaliteit van de standaardsectie moet voldoen aan de eisen van de producthandleiding Voordat u de elektrische lift van de constructie installeert, moeten alle componenten worden geïnspecteerd, en standaardsecties en andere componenten met ernstige slijtage en vervorming moeten worden vervangen.Yuci.,Er is een bepaalde route.Instellingsvereisten: De fundering en fundering van de bouw elektrische lift moeten voldoen aan de eisen van de gebruikershandleiding. Alvorens de bouw elektrische lift te installeren, moet de fundering worden geïnspecteerd en geaccepteerd volgens de eisen van de specificaties Pas na het passeren van de inspectie kan de installatie worden uitgevoerd.Tanah Merah.,Principe van elektrische lift roterende klep: Wanneer de elektrische lift stijgt zal de roterende klep automatisch openen Om de stekkerklep te sluiten, en dan het transmissiehandwiel om de stekker te verlagen en afdichting te bereiken.Drainagemaatregelen moeten rondom de stichting worden overwogen. (Giet het opgehoopte water af op de fundering).De hydraulische olie vormt een bepaalde druk door de lamellenpomp en gaat het onderste uiteinde van de hydraulische cilinder door een oliefilter, explosiebestendige elektromagnetische richtklep, gasklep, hydraulische controle eenrichtingsklep, en balansklep, waardoor de hydraulische cilinder omhoog beweegt en zware voorwerpen opheft De retourolie aan het bovenste uiteinde van de hydraulische cilinder keert terug naar de olietank door de explosiebestendige elektromagnetische richtingsklep, en zijn nominale drukoverloopklep wordt aangepast.De drukmeter observeert de leeswaarde op de drukmeter. De neerwaartse beweging van de hydraulische cilinder (d.w.z. het verlagen van zware voorwerpen).


Yuci.8 meter elektrische liftPrijsopleving eind oktober wordt nog steeds verwacht



Instellingsvereisten: De belangrijkste verbindingsmethoden tussen de muurbeugel en het gebouw omvatten: het verbinden van de muurbeugel met de ingesloten delen op de muur; Bevestigen met muurbouten; Ingebouwde bouten; Lassen met staalconstructies.Het apparaat moet binnen de geldige kalibratieperiode worden gebruikt en effectief en betrouwbaar werken. Het anti valveiligheidsapparaat moet een geldig inspectiecertificaat (of inspectierapport) hebben, en de geldigheidsperiode mag niet langer zijn dan één jaar. Anti val veiligheidsvoorzieningen zijn vervaardigd voor vijf jaarInstellingsvereisten: Alvorens dagelijks met werk te beginnen en ploegen te veranderen, moet de bestuurder van de bouwelektrische lift de bouwelektrische lift inspecteren volgens de eisen van de gebruikershandleiding en specificaties, de inspectieresultaten vastleggen en eventuele problemen melden die aan de gebruikerseenheid worden gevonden.Briljantie aanmaken,Snelheidsbegrenzer. Om te voorkomen dat de rijsnelheid de normale snelheid overschrijdt. Er moet een snelheidsmeter worden geïnstalleerd (niet vereist voor verdiepingen onder of inclusief de tweede verdieping), wat een individueel mechanisme is dat is geïntegreerd met een veiligheidsklem; De in- en uitgang van de passagiersruimte moeten voorzien zijn van veiligheidsdeuren. Openbare plaatsen, gezinsslaapzalen enElk theater is een openbare plaats met een groot aantal mensen, en veiligheidsoverwegingen moeten worden meegenomen in het podiumontwerp. Volgens relevante nationale voorschriften, om ongevallen veroorzaakt door het verpletteren van elektrische liften of onjuiste controle door bestuurders te voorkomen. Elektrische liften moeten worden uitgerust met de volgende noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen om ervoor te zorgen dat de auto van de elektrische lift stopt met stijgen of vallen op een tijdige manier.Voor klanten om het hefplatform lange tijd te gebruiken en te bedienen, introduceert de editor kort hoe het hefplatform moet worden onderhouden en gerepareerd: In de eerste plaats is normaal onderhoud voornamelijk gericht op preventie, wat resulteert in dure reparaties.


Yuci.8 meter elektrische liftPrijsopleving eind oktober wordt nog steeds verwacht



Wanneer de fundering op de dak- of vloerstructuur wordt geplaatst, moet de draagkracht van de ondersteunende structuur worden gecontroleerd.Met hoeveel?,De steiger van het parkeerplatform moet strak en stevig worden gelegd..Stel eisen: De landingsdeur moet gestandaardiseerd en uitgerust zijn.Yuci.,Handbediende noodklep: In geval van stroomuitval,Yuci.Elektrische draagbare lift, kan het ervoor zorgen dat de auto naar de dichtstbijzijnde vloerpositie daalt en de deur opentMaandelijks onderhoud en inspectie van hydraulische hefplatformrollen, tussenassen en lagers, oliecilinderpen en lagers, scharnierassen van de giek en lagers voor slijtage. Voeg wat olie toe aan elk deel om de levensduur van de hefplatformlagers te verlengen. De kwaliteit en het niveau van hydraulische olie. Het hefplatform moet gedurende het hele proces worden verhoogd, en in deze positie moet de hydraulische grond - millimeter hoger zijn dan de bodem van de doos. Als de hydraulische olie donker, plakkerig wordt of vreemde voorwerpen zoals grind heeft, moet deze tijdig worden vervangen (-liter hydraulische olie). Jaarlijks onderhoud en inspectie van alle hydraulische leidingen en verbindingen van het hefplatform. De pijpleiding mag niet beschadigd worden en de verbindingen mogen niet los zijn. Alle verbindingen moeten worden aangedraaid. Verwijder en demonteer de verlagende klep van het hefplatform,Yuci.Elektrische lift, installeer het en installeer het opnieuw. Giet de hydraulische olie af en gooi ze weg, draai de verbinding aan, verwijder het oliefilter, reinig het met perslucht en breng het vervolgens terug naar de olietank en sluit de pijpleiding aan.De contragewichtgeleidingsrail moet aan de specificatievereisten voldoen.


Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen