Bilina Kyselka.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpompHoe is het gemaakt?-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Bilina Kyselka.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpompHoe is het gemaakt?

vrijgavetijd: 2023-02-08 02:32:09

   Allerlei nieuw ontworpen mechanische afdichtingen van dompelmodderpompen dragen sterk bij aan de groei van marktaandeel.De sible drijfmestpompen worden hoofdzakelijk gebruikt in mijnbouw, metallurgie, kolen milieubescherming, elektrische energie en andere industrieën om corrosieve vaste deeltjesmest te vervoeren. Op het gebied van de chemische industrie worden bijvoorbeeld corrosieve gemengde pasta's van chemische kristallen getransporteerd. Elektrische asverwijdering, het vervoer van de mest van de kolenwasinstallatie, enz.Bilina Kyselka.,   Drukcontrole: de externe elektrische contactdrukmeter of drukregelaar kan de pomp automatisch in- en uitschakelen volgens de verandering van de druk van het leidingnetwerk. Dit type wordt veel gebruikt in huishoudelijke watervoorziening en branddruksystemen.   De verticale zandpomp is populair bij een breed scala aan zandpompgebruikers omdat het gemakkelijk is te verplaatsen. Deze apparatuur is gemaakt van high-tech duurgegevens. Zijn levensduur is sterk verbeterd,Bilina Kyselka.ZD-modderpomp, en de onderhoudsfrequentie is verminderd, de kosten zijn verminderd en het inkomen is verhoogd.Ucar.,   Dit fenomeen toont aan dat het falen van de pomp niet alleen een materiaalprobleem is, maar herinnert de pompontwerpers en -producenten er ook aan dat de pomp naast goede werkomstandigheden ook een goede corrosiebestendigheid, hoge betrouwbaarheid en lange levensduur moet hebben. De pomp moet worden ontworpen naast de conventionele ontwerpmethode van vloeistofmechanica   Om de apparatuur te repareren. De dompelmestpomp is een machine die wordt gebruikt om vloeistof te vervoeren. Het kan worden onderverdeeld in vele soorten volgens verschillende transportmedia. Vervolgens, bij het transport van sommige media met speciale eigenschappen, zal de apparatuur worden behandeld met corrosiebestendig en slijtvast proces. Alleen op deze manier kan de apparatuur worden verbeterd   Als opkomend product heeft de dompelbare modderpomp vele voordelen, vooral het vullen van de kloof in de toepassingsvoorwaarden van de traditionele horizontale en verticale modderpompen. Momenteel wordt de toepassing van de dompelmestpomp geleidelijk meer en meer wijdverspreid en de markterkenning verbetert voortdurend, vooral het voldoen aan de behoeften van diep-water zandpompen en baggeren. Op dit moment kan de diepte meter bereiken.


Bilina Kyselka.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpompHoe is het gemaakt?



   De waaier van de dompelmestpomp moet mogelijk worden gedemonteerd voor onderhoud of reparatie tijdens gebruik. Wanneer we echter de pompstructuur niet kennen, kunnen we fouten maken tijdens de demontage. Laat s kijk naar de juiste demontage van de waaier   Controleer voordat u begint alle circuits en schakelaars om te zien of hun bedrading correct en betrouwbaar is, draai ze vervolgens , minuten over de grond (de tijd mag niet te lang zijn om beschadigde onderdelen of brandende motorwikkelingen te voorkomen), en controleer of de motorlooprichting correct is. Als bovenstaande problemen niet worden gevonden, kan het worden gestartefers tot de effectieve energie verkregen uit de vloeistofoutput door de pomp in eenheidstijd, d.w.z. het effectieve vermogen van de pomp: de vergelijking is PE= ρ GQH (W)= γ QH (W)Welke is beter,   De dompelpomp is een veelvoorkomende waterhefapparatuur voor diepe putten. Tijdens verrichting dringt de hele machine in het water binnen om water uit de ondergrond naar de oppervlakte te onttrekken. Het wordt algemeen gebruikt voor huishoudelijk water, mijnredding,Bilina Kyselka.Pomp voor boorvloeistof, industriële koeling, landbouwirrigatie, zeewaterheffing, landschapsfonteinen, enz.   De nominale stroom niet overschrijden.   Het effectieve vermogen wordt ook outputvermogen genoemd, dat wordt uitgedrukt door PE. Het is de effectieve energie die in de pomp wordt verkregen door de medium vloeibare output van de pomp in eenheidstijd.


Bilina Kyselka.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpompHoe is het gemaakt?



   bevestigen of de drukcapaciteit van de pijpleiding aan de eisen voldoet en indien nodig hydrostatische test uitvoeren.Eens kijken.,   Als wordt vastgesteld dat de waaier beschadigd is en de vloeistoftoevoer onvoldoende is, is het noodzakelijk om opnieuw te vullen   optimale watertoevoer van put m/h   Pomp, rioolwater dompelpomp en zeewater dompelpumBilina Kyselka.   Er zal geen onvoldoende vloeistoftoevoer of andere problemen zijn.   Bereid gereedschappen en materialen voor: een set metrische doos met open-end moersleutel,Bilina Kyselka.QJ dompelpomp, magnetische wijzerplaat indicator, klauw, voeler meter, vierkante liniaal, koperbar, schroevendraaier met handvat, hamer, V-vormige ijzers van dezelfde specificatie, schone kerosine, oliebassin, katoengaren, enz.In feite, wanneer de dompelmestpomp tijdens gebruik wordt geblokkeerd, zal het niet alleen een bepaalde impact hebben op de werkefficiëntie van het materiaal tijdens verrichting, maar ook ernstige schade aan het materiaal zelf veroorzaken, dus het is ook een herinnering dat wij het ook gebruiken

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen