MadridModel voor droge transformatoren van SCBVast principe-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

MadridModel voor droge transformatoren van SCBVast principe

vrijgavetijd: 2022-11-28 23:47:10

veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.Elektrische transformator-installatieMadrid,De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.Al Jubayhah.kgm,Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.Verminderde isoleringVermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.


MadridModel voor droge transformatoren van SCBVast principe



De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.Fabriek voor elektrische transformatorendetailhandelaar,Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.


MadridModel voor droge transformatoren van SCBVast principe



kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder,De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China,Madridtransformator van het aandrijfsysteem, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer,MadridS13-50 /10 krachttransformator, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.Madrid,Dry type transformator bedrijfFabriek voor droge transformatorenIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen