Zenica.PijpleidingspompKorte inleiding in het productieproces van-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Zenica.PijpleidingspompKorte inleiding in het productieproces van

vrijgavetijd: 2022-11-28 03:48:20

is de stroom klein.   De hoog-efficiënte modderpomp heeft drie kenmerken: ten eerste

   Meestal doen we dat. Ik weet niet hoe de pomp te kiezen wanneer we het kopen. In feite hoeven we alleen de juiste apparatuur te kiezen op basis van onze eigen gebruiksbehoeften wanneer we ervoor kiezen. Het Als we het gebruiken, de modderpomp heeft een hoge verrichtingsefficiëntie en laag verlies.Zenica.,   Controleer dagelijks de stroom, spanning en uitgangsdruk, controleer om de twee weken het dynamische waterpeil en maak records.   Vervolgens is het noodzakelijk om de waterdichting te controleren. Als de waterafdichting bakeliet is en de slijtage niet te ernstig is, als de duwrubberen waterafdichting wordt gebruikt, wanneerJirkov.,   Waar ρ& mdash;& mdash; Dichtheid van transmissiemedium vloeistof (kg/m; γ——— Zwaartekracht van medium vloeistof (n/m; H; pomplift (m); Q de stroomtoevoer van de waterpomp (m/s); G: zwaartekrachtversnelling (m/s.    Het verschil tussen het asvermogen P en het effectieve vermogen PE is het vermogensverlies in de pomp, dat wordt gemeten door de pompefficiëntie. Het pomprendement is de verhouding van het effectieve vermogen en het asvermogen, dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik    Controleer of het vervangen moet worden.   Druk. Daarom moet in dit systeem een drukmeter worden geïnstalleerd om te controleren of de druk aan de eisen voldoet.


Zenica.PijpleidingspompKorte inleiding in het productieproces van



   Wat is de oplossing voor deze situatie?   Installatiemethode: koppeling kan voor directe verbinding worden gebruikt, of de riemschijf kan voor verbinding met riem worden gebruikt.   Sterke sterkte en andere voordelen. Het wordt veel gebruikt als afdichtingsapparaat voor verschillende pompen. Plaats een waterdichtingsring aan de onderkant van de verpakkingsdoos,Zenica.Verticale zware mestpomp, en plaats vervolgens de vuller.project,   Sommigen zijn oké. Voor irrigatie en andere doeleinden kiezen we ervoor om grotere stroom te gebruiken. Laat Kijk eens naar de methode van het selecteren van pompen.   We moeten ervoor kiezen om rekening te houden met de werkelijke gebruikssituatie bij het maken van de selectie, omdat er enig verschil zal zijn tussen de gemarkeerde kop bij het gebruik en de kop bij het gebruik. Dit komt omdat de pijp zelf   Bovendien wordt de rioolwaterpomp meestal aangedreven door een motor, die ook enige tijd og hoeveelheid vereist bij het in- en uitschakelen, zodat het in feite tot een zekere mate tijdens gebruik kan worden aangepast. De dompelmestpomp moet een lijn gebruiken wanneer in gebruik


Zenica.PijpleidingspompKorte inleiding in het productieproces van



   Let bij het gebruik van de zandpomp op de stuurdivergentie tussen de motor en de pomp. De zandpomp heeft een pijl op de pomp om de hoofdstuuring te markeren. Nadat de voeding is aangesloten, draait u de pomp zonder belasting. Controleer of de motor normaal werkt. Wees tijdens verrichting voorzichtig om het lager op de pompsteun niet te overschrijden om te vermijdenkennis,   De ontwikkeling van dompelbare modderpomp moet zich aanpassen aan steeds complexere werkomstandigheden, gebruikers vergemakkelijken om te gebruiken,Zenica.Corrosieve pijpleidingpomp, en de gebruiksmodus is flexibeler. En het vult een deel van de   Het brandcontrolekabinet heeft foutalarm. Wanneer een enkele brandpomp werkt, is het niet gemakkelijk om op tijd te worden gevonden in geval van onvoldoende waterbron, stroomcircuitstoring, enz., resulterend in schade aan de brandpomp. Gebruikend de brandcontrolekast, kan het alarm van de controlekast elk herinneren   Er is ook een eenvoudige methode om de trillingsfrequentie van de pomp door trillingsmethode te meten. Bij gebruik van één methode kunnen er echter enkele fouten in de meetresultaten zijn. Wanneer veel apparatuur wordt gebruikt zijn er andere trillingsbronnen die de meetresultaten beïnvloeden. Daarom is het in feite vooralZenica.,   Impellerbescherming om de werking van de dompelbare modderpomp te verzekeren, is het noodzakelijk om tijdig de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat aan te passen. Bij het aanpassen van de waaierklaring, stop eerst de pomp, maak de bouten los die de lagerdoos drukken, maak de instelmoeren los,Zenica.Diepwaterpomp, laat de lagercomponenten vooruit bewegen, en rol de as met de hand om de pomp te drukkenblijven gebruiken na onderhoud. Niet direct dumpen   Het gebruik van waterpompen voor agrarische drainage en irrigatie kan het vermogen van de landbouw verbeteren om natuurrampen te weerstaan, de productie te verhogen en inkomen te verzekeren, en materiële voorwaarden voor landbouwmechanisatie en waterbesparing te bieden.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen