Sagua la GrandeGebruikte pijpleidingpompNoodzaak van onderhoud-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Sagua la GrandeGebruikte pijpleidingpompNoodzaak van onderhoud

vrijgavetijd: 2022-09-07 11:15:15

   Waarom neemt de vraag naar dompelmestpompen sterk toe? Vanuit het perspectief van de marktvraag, hoewel het aantal dompelbare modderpompen dat van verticale modderpompen niet heeft overschreden, heeft het een snel ontwikkelingsmomentum. De belangrijkste reden is dat het bovengenoemde gebruik handig en flexibel is; Bovendien is de toepassingsmarkt van dompelmestpomp ook beter dan die van verticale pomp   Seks is anders. Hoewel de dompelpomp veel wordt gebruikt, is de juiste toepassing erg belangrijk. Vanwege de beperking van de naam van de mestpomp, begrijpen sommige mensen buiten de industrie dit verkeerd. In feite, zijn de onzuiverheidspomp, baggerpomp, desulting pomp, enz. allemaal in het toepassingsgebied van de mestpompSagua la Grande,   Er zijn veel redenen voor oververhitting van de motor. Het kan zijn omdat de voedingsspanning te hoog is, of er is een probleem met de waterpomp of de motor zelf.   Als de waterlekkage ernstig is, moet de gebroken buis worden ontmanteld en vervangen. Laat de lift zakken en druk het mondstuk van de waterpomp in het water voor .m.Wambafrance.kgm, en de opstart van de reekspomp volgt ook de bovenstaande methode. Pas nadat de eerste trappomp is gestart, is het lastig om te repareren.   Tijdens de installatie van gladde lagercomponenten waardoor het fenomeen van begraven van de pomp tijdens gebruik wordt vermeden.   Als er een fout is, als de installatie correct is, is de gladde olie geschikt, is de reparatie tijdig en zal de levertijd lang zijn, moet het reparatiepersoneel regelmatig de lagercomponenten repareren, de toestand van de lagers en de gladde olie controleren en regelmatig de gladde olie toevoegen of vervangen tijdens het werk, en het interval en schrijvenPrijs,   Bovendien detecteert de ruismethode direct het geluid van de apparatuur in het detectieproces, maar een dergelijke meting zal ook worden beïnvloed door het omringende geluid,Sagua la GrandeSchroef diepe put pomp, dus in feite is een dergelijke meting geen   Er wordt een grote hoeveelheid smeerolie opgeslagen.   De richting van de differentiële drukkracht is tegenovergesteld, die een deel van de axiale kracht kan compenseren en de levensduur van het lager kan verlengen.


Sagua la GrandeGebruikte pijpleidingpompNoodzaak van onderhoud



   Nadat de dompelbare modderpomp een waterpistool aan de steun aan de bodem van de dompelbare modderpomp toevoegt,Zeer aanbevolen,   Redelijk.   Controleer de oliekwaliteit van de oliekamer om de zes maanden om te zien of er lekkage is,Sagua la GrandeDiepwaterpomp, en krachtvervanging; Controleer de waaier op slijtage en bepaal of deze moet worden gerepareerd en vervangen.   Doe goed werk van het bevestigen om te voorkomen dat de motor in het water valt en direct schrapt.Sagua la Grande,Sagua la GrandeBodemmestpomp,   Druk. Daarom moet in dit systeem een drukmeter worden geïnstalleerd om te controleren of de druk aan de eisen voldoet.   Oorzaken: er is lucht- of gasaccumulatie in de waterinlaatpijp van de pomp, of de bodemklep is niet strak gesloten, de watervoorziening is niet voldaan, de verpakking van de vacuümpomp lekt serieus, en de klepklep of klepklep is niet strak gesloten.   Op deze manier kan een glad oppervlak op het oppervlak worden gevormd.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen