Ajka.Groothandel in I-straalBedrading bouwproces-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van bouwmaterialen   

Ajka.Groothandel in I-straalBedrading bouwproces

vrijgavetijd: 2022-09-06 10:21:14

en de macro-economische oriëntatie is verticaal naar de koude rolrichting

Alle scheuren vinden plaats op -mm afstand van de rand onder de legeringen pijp, met een & quota; hoge berg& quota; vorm.I-straal: nationale norm *wat is de wanddikte van I-straalAjka.,Wanneer de versteviging van de maaswijdte aan beide zijden van de bundel verschillend is, strekt de versterking aan beide zijden zich uit tot de bundel, en is de versteviging van de verankering vereist.I-straal is voornamelijk verdeeld in gewone I-straal, lichtbundel en brede flenzen I-straal. Volgens de hoogte verhouding van flenzen tot web, is het verdeeld in brede, middelgrote en smalle flenzen I-balken. De specificaties van de eerste twee zijn - dat wil zeggen, de overeenkomstige hoogte is -- Op dezelfde hoogte heeft de lichtbundel een smalle flens, dun web en licht gewicht. Wide flens I-straal, ook bekend als H-straal, wordt gekenmerkt door twee parallelle benen en geen neiging aan de binnenkant van de benen. Het behoort tot economisch staal en wordt op vier grote universele walserijen gerold dus wordt het ook wel & genoemd; quota; universele I-straal& Wat? De gewone I-straal en de lichtbundel hebben nationale normen gevormd.Auuro.,Of I-sectie staal nu gewoon of licht is, vanwege de relatief hoge en smalle doorsnede, er is een groot verschil in het moment van inertie tussen de twee belangrijkste mouwen van de afdeling. Daarom kan het alleen direct worden gebruikt voor leden gebogen in het vlak van hun web of vorm rooster stressleden. Het is niet geschikt voor axiale compressie leden of leden met buiging loodrecht op het web vlak, wat het zeer beperkt maakt in het toepassingsgebied.De scheur vindt voornamelijk plaats op -mm vanaf de rand van de gelegeerde pijp. De vorm is verschillende parallelle verticale scheuren van verschillende maten. De regelmaat is dat hoe dikker de specificatie en model van de legering pijp is hoe groter de breedte, hoe ernstiger de nadelen.&R; In vergelijking met algemeen staal heeft het de voordelen van lage kosten, hoge precisie en kleine restspanning. Het heeft geen dure lassering materialen en lassen detectie nodig, en bespaart ongeveer dertig% van de productiekosten van stalen structuur.


Ajka.Groothandel in I-straalBedrading bouwproces



op ijzer, gereedschappen en mechanische onderdelen, en gebruikt als constructieonderdelen en roltrappen in gebouwen. Het vlakke staal wordt naar zijn vorm in twee soorten verdeeld: vlak veervlak, vlak staal. Warmgewalst verend plat staal wordt voornamelijk gebruikt voor de vervaardiging van bladveren voor auto's, tractoren, ook wel gegalvaniseerde pijp genoemd, wordt verdeeld in hete dip galvaniseren en galvaniseren. De warm-dip galvaniserende laag is dik, de coating is uniform, de hechting is sterk en de levensduur is lang. De elektroplaat kost is laag, het oppervlak is niet glad, en de relevante grenswaarde nauwkeurigheid of verandering van het uiterlijk is niet gemakkelijk te veranderen.Conclusie van de test,Omdat alle delen van I-beam in rechte hoeken zijn geplaatst, heeft I-beam de voordelen van sterke buigweerstand,Ajka.Hoeveel ton versterking per vierkante meter, eenvoudige constructie, kostenbesparing en licht structuurgewicht in alle richtingen, en is op grote schaal gebruikt. De binnenzijde en de buitenzijde van de flens van de I-straal zijn evenwijdig of dicht bij evenwijdig, en het uiteinde van de flens bevindt zich in een rechte hoek, dus wordt het parallelle flenzen I-straal genoemd. De webdikte van I-beam is kleiner dan die van gewone I-beam met dezelfde hoogte van het web, en de flenzen zijn groter dan die van gewone I-beam met dezelfde hoogte van het web,Ajka.Alle selectie van koudgetrokken gelaste pijpleiding, zodat het ook wordt genoemd breed rand I-straal.Directe rolpas systeem. Het directe rolpass-systeem verwijst naar het passeersysteem waarin de twee open benen van de I-beam-pass tegelijkertijd aan dezelfde kant van de rolas staan en de taille evenwijdig is aan de rolas.Enkele toepassingen van I-balk:


Ajka.Groothandel in I-straalBedrading bouwproces



Veroordeeld als falen.Afdeling verkoop,Toelaatbuizen kunnen worden gebruikt voor verwarming (koeling) projecten.De ontwikkeling van staalgaas is in overeenstemming met de ontwikkeling van een energiebesparende economie.De specificatie van de I-straal voor het dimontwerp wordt uitgedrukt in cm van de taille breedte. Bijvoorbeeld, de taille breedte van No. I-balk is. De type I-straal omvat gewone I-straal, lichtbundel en breede parallelle I-straal (H-straal). De taille breedte van de warmgewalste gewone I-bundel in China is ~, uitgedrukt als No. ~ No., cross pass systeem en gemengd passeersysteem. Daarnaast kan I-beam ook een speciale rolmethode gebruiken.Ajka.,Ik, dat is recht. Dit maakt het lassen en splitsen van H-staal eenvoudiger dan I-sectie staal,Ajka.Toewijzing voor elektriciteitsleidingen, betere mechanische eigenschappen per eenheid gewicht, en kan veel materialen en bouwtijd besparen.Koudo koolstofstaal voor de bouw en de machines. Het is een sectiestaal met een complexe doorsnede, en zijn sectievorm is groevevorm. China'''';; De invoer van I-balken is groter dan de uitvoer ervan. De belangrijkste productiegebieden zijn Tangshan IJzer en staal, Baotou IJzer en staal, Shangang, huangte, Maanshan IJzer en staal, Xuanhua IJzer en staal, Japan ijzer en staal, enz.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen