FreeportQJ dompelpompPrincipe en oplossing van productproblemen-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

FreeportQJ dompelpompPrincipe en oplossing van productproblemen

vrijgavetijd: 2022-06-28 05:09:58

   De eerste trapwaaier van de pomp wordt gedemonteerd; Het is ook noodzakelijk om de verbindingsmoer tussen de waterabsorptie sectie en het dragende lichaam en de bout op de lagerdrukverbinding neer te schroeven, zodat het geschikt is voor ons om de lagerdelen te demonteren; Wanneer de as uit het zuiggedeelte wordt getrokken, zal de bevestigingsmoer op de as worden   Het is een hulpmiddel voor sommige controles ter plaatse.Freeport,Bij onderbreking moet de oorzaak onmiddellijk worden vastgesteld of moet de pomp voor inspectie worden uitgeschakeld. De kabel mag niet tegen de schachtwand wrijven om te voorkomen dat het bronwater de motor langs de kabelkern binnendringt nadat de kabel is versleten.Op een manier, zal de atmosferische druk de waterdruk verplaatsen om water te pompen. In feite gaat het om het omzetten van elektrische of chemische energie in zwaartekracht.Chanthaburi.kgm,Stribut het tussen de voor- en achterbeschermplaten van de waaier totdat de opening tussen de waaier, de voorste beschermplaat en de achterbeschermplaat plat is, stop en draai de twee stofschijven aan en bevestig ze op de as. aanpassing   Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.   Sommige onzuiverheden zullen de waaier verstrikken, dus over het algemeen zal de open waaier worden gebruikt, dus er is geen noodzaak om zich zorgen te maken over vastzitten in het proces van het transporteren van afvalwater.


FreeportQJ dompelpompPrincipe en oplossing van productproblemen



   Een vuilnisval kan bij de positie van de waterinlaatpijp worden toegevoegd en onder een hoek van graden worden gebruikt, en dan wordt een filterscherm in de val geïnstalleerd om onzuiverheden voor de tweede keer te filteren, om de verstopping van de dompelmestpomp tijdens gebruik te vermijden.   Er is geen lekkagebeschermer geïnstalleerd: lekkagebeschermer wordt ook wel levensreddend genoemd. Als de lekwaarde van de dompelrioolpomp hoger is dan de werkende stroomwaarde van de lekpreventie, zal de lekpreventie de voeding van de dompelpomp onderbreken om de normale werking van het materiaal te verzekeren.   De hoog-efficiënte modderpomp heeft drie kenmerken: ten eerste de modderpomp heeft een hoge verrichtingsefficiëntie en laag verlies.Uitvoerende norm,   Wanneer de modderpomp werkt, moet de pomp op land worden geplaatst, de zuigpijp in water, en de pomp moet worden gestart. Vanwege de structurele beperkingen van de modderpomp en de ondergedompelde modderpomp, en moet de pomp worden bevestigd wanneer het in het water wordt geplaatst. Anders valt de motor in het water   Cavitatie van de pomp wordt veroorzaakt door waterverdamping van de pomp. De belangrijkste oorzaak van waterverdamping is gerelateerd aan temperatuur en druk. Onder een bepaalde druk, begint het water te verdampen en van vloeistof naar gas te veranderen. Integendeel, bij een bepaalde temperatuur daalt de druk naar   De motor is gesloopt. Bovendien,FreeportOnderdompelde drijfmestpomp met lange as, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, is de installatie en het gebruik van de pomp lastig, en de toepassingsgevallen zijn onderworpen aan vele beperkingen.


FreeportQJ dompelpompPrincipe en oplossing van productproblemen



   Wanneer de dompelbare modderpomp op gewone tijden wordt gebruikt, treedt meestal cavitatie op, die een grote impact heeft op de waaier van het materiaal zelf. Dus hoe te detecteren of er cavitatie is bij het gebruik van de apparatuur op gewone tijden?Sincere service,FreeportVerticale centrifugale mestpomp,   strip de buitenste laag van de kabel om de koperdraad voor tot mm bloot te stellen, dun geleidelijk het rubber in de buurt van de draadkern,FreeportVerticale mestpomp, slijp het aan de oxidelaag op de draadkern, veeg de draadkern af met alcohol (of zoutzuur), wikkel de isolatielaag en schedelaag in en droog het natuurlijk.   Er is een blokkade in de waterpomp.   Analyse van installatieproblemen van drijfmestpomp Voor lagers gesmeerd met dunne olie, zal olie volgens de olieniveaulijn van de olienorm vóór opstart worden toegevoegd. Voeg (HL hydraulische olie in de winter en (hl hydraulische olie in de zomer) De lagersmeerolie van de drijfmestpomp moet eenmaal na ononderbroken werking ( uur) worden vervangen.Freeport,   Redelijk.   Het kan ook   Tijdens aanpassing, maak eerst de steundekking los, druk dan de moer samen, en los dan de lagerzetel los. Na het aanpassen van de schroef, draai de compressiemoer van de lagerzetel gelijkmatig aan om de assemblage naar de pompkop te laten bewegen. Het is noodzakelijk om de trolley te draaien tijdens het vastdraaien totdat de plaat niet beweegt. Draai volgens de pompwerking

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen