Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur    Encyclopedie van bouwmaterialen   

Wichita.Ontwerp van een transformatorMethode voor het ontwikkelen van marketingkanalen in de branche:

vrijgavetijd: 2022-02-24 19:58:31

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatorenExploitatie van gesmolten transformatorWichita.,De energiebesparende analyse van transformatoren is altijd gebaseerd geweest op de vraag of de gebruikssnelheid van de transformatoren minder is dan een bepaalde standaardwaarde. Of transformatoren milieubeschermings- en energiebesparingsinstallaties zijn. Soms zijn dergelijke specificaties niet het besparen van elektromagnetische energie maar het consumeren van elektromagnetische energie.Productieproces en stappen van droge transformatorSint-Truiden,De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de monsternemer de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.Wat is de belangrijke rol van de transformatorfabrikant van droge transformatoren


Wichita.Ontwerp van een transformatorMethode voor het ontwikkelen van marketingkanalen in de branche:Elektrische transformatortwee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;Fabriek voor droge transformatorenverbruik,Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.


Wichita.Ontwerp van een transformatorMethode voor het ontwikkelen van marketingkanalen in de branche:Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.Eerlijk beheer,Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren,Wichita.315 Boxtype transformator, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadeWichita.,De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a,Wichita.Totaal ingesloten transformator, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.Exploitatie van transformatoren met olieonderdompelingAls de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen