Ioannina.DompelrioolwaterpompWerkkenmerken en bestaande risicofactoren-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Ioannina.DompelrioolwaterpompWerkkenmerken en bestaande risicofactoren

vrijgavetijd: 2023-01-27 09:19:06

ly geschikt voor de diepte waarop de verticale mestpomp niet kan werken. Het onderwaterdeel van de verticale mestpomp is over het algemeen niet meer dan m, en natuurlijk kan het meer dan zijn. Bijvoorbeeld, de maximale ontwerpdiepte van ons bedrijf s onderwatermodderpomp kan m bereiken,Ioannina.Vortexpomp en pijpleidingpomp, maar dergelijke onderwaterdiepte is niet de beste werkende diepte van dit soort pomp, dus zal het leiden tot de onbetrouwbaarheid van de werking van de verticale modderpomp van tijd tot tijd.   indien de verwijderde pakking ernstig beschadigd is, moet een nieuwe pakking worden vervangen. De verwijderde delen moeten vóór montage met kerosine worden gereinigd.Ioannina.,   Bovendien kunnen voor verschillende media die door de diepe waterpomp worden gepompt, de pompcomponenten worden gemaakt van corrosiebestendige materialen die geschikt zijn voor verschillende media, zoals koper, L en ander roestvrij staal.   Over het algemeen zijn de bovenstaande twee gevallen het geval dat de mestpomp geen water absorbeert. De oplossingen worden ook geïntroduceerd. Ik geloof dat mensen dit probleem op tijd kunnen oplossen. Als het probleem echter ernstig is, moet u het niet naar wens aanpassen. Op dit moment moet u een professional vindenBarcelona.,   indien de verwijderde pakking ernstig beschadigd is, moet een nieuwe pakking worden vervangen. De verwijderde delen moeten vóór montage met kerosine worden gereinigd.   Soms wordt geconstateerd dat er onvoldoende vloeistoftoevoer is bij het gebruik, dus wat zijn de redenen voor deze situatie en hoe ermee om te gaan.   De invoerhoeveelheid is gerelateerd aan vele factoren zoals de roterende snelheid van de dompelbare modderpomp, de lagerstandaard, de omringende omgeving en de werktemperatuur. Daarom is het noodzakelijk om geleidelijk de ervaring op te bouwen en gladde olie toe te voegen op een redelijke en tijdige manier.


Ioannina.DompelrioolwaterpompWerkkenmerken en bestaande risicofactoren



   Er kan ook sprake zijn van mechanische storingen van de pomp, zoals ernstige schade aan het lager van de pomp, zodat de boring & quot; geveegd& quot; wanneer de stator en rotor tegen elkaar wrijven, of de waaier zal worden vastgeklemd als gevolg van onzuiverheden zoals water en gras wanneer de pomp water pompt   Het brandcontrolekabinet heeft foutalarm. Wanneer een enkele brandpomp werkt, is het niet gemakkelijk om op tijd te worden gevonden in geval van onvoldoende waterbron, stroomcircuitstoring, enz.,Ioannina.Dompelpomp met rubbervoering, resulterend in schade aan de brandpomp. Gebruikend de brandcontrolekast, kan het alarm van de controlekast elk herinneren   Impellerbescherming om de werking van de dompelbare modderpomp te verzekeren, is het noodzakelijk om tijdig de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat aan te passen. Bij het aanpassen van de waaierklaring, stop eerst de pomp, maak de bouten los die de lagerdoos drukken, maak de instelmoeren los, laat de lagercomponenten vooruit bewegen en rol de as met de hand om de pomp te drukkenHoge kwaliteit,   Het is een hulpmiddel voor sommige controles ter plaatse.   Wat is de oorzaak van pompoverbelasting?   Leuk


Ioannina.DompelrioolwaterpompWerkkenmerken en bestaande risicofactoren



   De twee hebben bepaalde overeenkomsten. Ze zijn allebei onderwaterbaar. Zoals de naam al doet vermoeden, bevindt de pomp zich in een invasieve staat tijdens het draaien. De dompelmestpomp is een soort dompelpomp, maar over het algemeen zeggen mensen vaak dat de dompelpomp verwijst naar de schone waterpomp, zoals de dompelpomp voor huishoudelijk water en landbouwland irrigatie en pompentechnologische innovatie,   Tijdens de installatie van gladde lagercomponenten, als de installatie correct is, is de gladde olie geschikt, is de reparatie tijdig en zal de levertijd lang zijn moet het reparatiepersoneel regelmatig de lagercomponenten repareren, de toestand van de lagers en de gladde olie controleren, en regelmatig de gladde olie toevoegen of vervangen tijdens het werk, en het interval en schrijven   De dompelpomp van de WQ-serie heeft vaste en mobiele apparaten, zoals weergegeven in de afbeelding.Wanneer het vaste aandrijfapparaat wordt geselecteerd,   Het bevindt zich in het midden, dus het lijkt erop dat veel regio's goede effecten hebben bij het gebruik ervan.   Vervang vervolgens de katrol en pompdekplaat en draai de bevestigingsmoren vast.   Werk geen lawaai en trillingen, en de site is schoner.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Als u denkt dat dit bericht moet worden verbeterd, alstublieft Bewerk

Vorige Branik.slibpompOf het industriële gedrag    De volgende Madrid2507 roestvrij stalen stripProfessionele fabrikanten vertellen u hoe u moet kiezen!

Synoniem

Geen synoniemen