Benesov.kgmCorrosieve pijpleidingpompInbedrijfstelling en algemene eisen-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Benesov.kgmCorrosieve pijpleidingpompInbedrijfstelling en algemene eisen

vrijgavetijd: 2023-02-04 08:28:03

   Drainage en waterinjectie met vacuümapparatuur: de zelfuitlaat van centrifugaalpomp is hetzelfde als de negatieve drukuitlaat van vacuümpomp, dus wordt de waterring vacuümpomp gebruikt voor uitlaat om de waterinlaat te bereiken.   Nu weet u de reden waarom de pomp luchttroebelheid heeft. In feite is dit een heel veel voorkomend fenomeen. Je doet het Ik hoef me er geen zorgen over te maken. Waterpomp kan veel dingen vervoeren, zoals water, olie, vloeibaar metaal, zuur-base nacht enzovoort. Het is een goed vervoermiddel.Benesov.kgm,   Corrigeer de hoofdas van de wa   Voorzorgsmaatregelen voor demontage van dompelmodderpomp Voordat u de filterpers demonteert, moet u ervoor zorgen dat de vloeistof in de dompelmodderpomp volledig wordt afgevoerd. Als de rotor is gedemonteerd, laat de smeerolie in de rotorlagerbehuizing af. Als de nieuw toegevoegde olie wordt opgeslagen,Oshakatifrance.kgm, mijnredding industriële koeling, landschapsfonteinen scheepsladingaanpassing, enz.


Benesov.kgmCorrosieve pijpleidingpompInbedrijfstelling en algemene eisen



   Werk, geen lawaai en trillingen, en de site is schoner.   Als er geen vloeistof in de holte van de zelfaanzuigende centrifugaalpomp van de dompelbare rioolwaterpomp is, kan het gas-vloeibare schuimmengsel niet worden gevormd en kan de lucht niet worden gepompt. Om de snelheid en betrouwbaarheid van luchtafzuiging te verzekeren, moet voldoende vloeistof in de pompholte worden gevuld voordat u begint. Hoe laat wil je?   Ten derde werkt het hele industriële en mijnbouwsysteem stabiel, en de werking van de pomp zal het werk van het hele industriële en mijnbouwsysteem niet beïnvloeden.Goede reputatie,   De dompelmestpomp is een soort pomp die in mijnen wordt gebruikt. Kent u het effect en de vorm van de afdichting? Laat Kijk eens.   Het gebruik van waterpompen voor agrarische drainage en irrigatie kan het vermogen van de landbouw verbeteren om natuurrampen te weerstaan, de productie te verhogen en inkomen te verzekeren, en materiële voorwaarden voor landbouwmechanisatie en waterbesparing te bieden.ly geschikt voor de diepte waarop de verticale mestpomp niet kan werken. Het onderwaterdeel van de verticale mestpomp is over het algemeen niet meer dan m,Benesov.kgmCorrosieve pijpleidingpomp, en natuurlijk kan het meer dan zijn. Bijvoorbeeld, de maximale ontwerpdiepte van ons bedrijf s onderwatermodderpomp kan m bereiken,Benesov.kgmVerticale centrifugale mestpomp, maar dergelijke onderwaterdiepte is niet de beste werkende diepte van dit soort pomp, dus zal het leiden tot de onbetrouwbaarheid van de werking van de verticale modderpomp van tijd tot tijd.


Benesov.kgmCorrosieve pijpleidingpompInbedrijfstelling en algemene eisen



   Als de pomp is uitgerust met een vacuümmeter of drukmeter, sluit u de kraan die met de dompelmestpomp is verbonden voordat u de motor start, opent u deze nadat de snelheid normaal is, en opent u vervolgens geleidelijk de afsluiter van de uitlaatslib. Als de stroom te groot is, kunt u properlKlik om te bekijken,Benesov.kgmHH-modderpomp,   Één frequentieomvormer met één modderpomp wordt goedgekeurd voor installatie. De specifieke transformatiemethode is als volgt: sluit de terugslagklep, keurt de gesloten regelmodus van het waterpeil goed, installeer de vloeistofniveausensor op de binnenwand van de tank door de fabrikant van de mestpomp, en gebruik de PID-aanpassing van de frequentieconverter. Wanneer   Vervang het kogellager van de motor.   Over het algemeen zijn de bovenstaande twee gevallen het geval dat de mestpomp geen water absorbeert. De oplossingen worden ook geïntroduceerd. Ik geloof dat mensen dit probleem op tijd kunnen oplossen. Als het probleem echter ernstig is, moet u het niet naar wens aanpassen. Op dit moment moet u een professional vindenBenesov.kgm,   Wrijving. Want als het oppervlak van de pomp glad is wanneer het wordt gebruikt, zal het materiaal c   Let bij het gebruik van de zandpomp op de stuurdivergentie tussen de motor en de pomp. De zandpomp heeft een pijl op de pomp om de hoofdstuuring te markeren. Nadat de voeding is aangesloten, draait u de pomp zonder belasting. Controleer of de motor normaal werkt. Wees tijdens verrichting voorzichtig om het lager op de pompsteun niet te overschrijden om te vermijden   Het fruit is ook slecht; Whe

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen