Zoete aardappelPrijslijst van 315 KVA-box type transformatorWaarom is het zo goed?-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Zoete aardappelPrijslijst van 315 KVA-box type transformatorWaarom is het zo goed?

vrijgavetijd: 2022-10-07 03:16:28

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformatorGeluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.Zoete aardappel,De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen,transformator-onderneming met olieonderdompelingOorzaken van brand in transformatorDe grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.Rio Cuarto., zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.


Zoete aardappelPrijslijst van 315 KVA-box type transformatorWaarom is het zo goed?



II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.De energiebesparende analyse van transformatoren is altijd gebaseerd geweest op de vraag of de gebruikssnelheid van de transformatoren minder is dan een bepaalde standaardwaarde. Of transformatoren milieubeschermings- en energiebesparingsinstallaties zijn. Soms zijn dergelijke specificaties niet het besparen van elektromagnetische energie, maar het consumeren van elektromagnetische energie.De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.Directe arbeid,Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt,Zoete aardappel3000 olie ondergedompelde transformator, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw,Zoete aardappelComponenten van transformatoren met olieonderdompeling, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.


Zoete aardappelPrijslijst van 315 KVA-box type transformatorWaarom is het zo goed?



Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, schade aan machines en apparatuur, enz.Kwaliteitsborging,Zoete aardappelControleinhoud van droge transformator,lekkage van olie bij loopflensHoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delenZoete aardappelDry type transformator bedrijfOorzaken van brand in transformatorNatuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen