Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van bouwmaterialen    Encyclopedie van bouwmaterialen   

Graz.Groothandel in I-straalWelkom om te informeren!

vrijgavetijd: 2022-05-11 17:44:22

I-straal, ook wel bekend als universele straal, is een lange stalen strip met I-vormige doorsnede. De I-straal is verdeeld in gewone I-straal en lichtbundel. Het is een sectie staal met I-type doorsnede vorm.Het warmteafdichting effect is opmerkelijk. Het kan direct begraven worden, maar ook het verbruik kan verminderen, niet de nataGraz.,Volgens de vorm van het product moet speciale bloem, lassen of gewone draadaansluiting worden gebruikt.C-sectie staal heeft een uniforme zinklaag, glad oppervlak, sterke adhesie, geen zink litteken, geen zinklekkage en hoge dimensionale nauwkeurigheid. Alle oppervlakken zijn verpakt door zinklaag, en het zinkgehalte op het oppervlak is meestal -g /? Het heeft lange levensduur, corrosiebestendigheid en duurzaamheid. Het is een soort sterkere bescherming.Naranjal.Omdat de sectiegrootte van gewone I-straal en lichte I-straal relatief groot en smal is, is het moment van inertie van de twee belangrijkste schachten op de afdeling heel anders, wat het toepassingsbereik ervan beperkt. I-straal wordt geselecteerd overeenkomstig de eisen van ontwerptekeningen. Bij het ontwerp van de constructie moet het gebruik van I-balk redelijk worden geselecteerd op basis van de mechanische eigenschappen, chemische eigenschappen, lasbaarheid en structurele grootte van I-straal.I-straal, ook wel bekend als stalen straal, is een lange stalen strip met I-vormige doorsnede. De I-straal is verdeeld in gewone I-straal en lichtbundel. Het is een sectie staal met I-type doorsnede vorm.Diverse korsten


Graz.Groothandel in I-straalWelkom om te informeren!I-straal is een lang stripstaal met groef, dat tGalvaniseerde pijp verwijst naar de vorm en de hoge frequentie van holle vierkante stalen pijp gelast door de achterkant van de stalen pijp tijdens het warm walsen of koudwalsen van gegalvaniseerde stalen plaat of koudbuigen van gegalvaniseerde stalen plaat, of vóór de galvanisatie van holle buizen. Galvaniseerd. Galvaniseerde vierkante pijp kan worden verdeeld in hete gegalvaniseerde pijp en koudgegalvaniseerde pijp uit het productieproces. Dit komt omdat de twee gegalvaniseerde pijpen verschillend zijn,Graz.Pijp van hogedruklegeringen met grote diameter,Graz.Hoeveel is 25 gegalvaniseerde pijp per ton, wat ook leidt tot vele verschillende fysische en chemische eigenschappen.De overbrengingslengte van de I-straal wordt verdeeld in vaste lengte en dubbele lengte,Graz.254SMO gelegeerd pijp, en het toegestane verschil wordt gespecificeerd in de overeenkomstige normen. De lengte selectie van de interne I-balk is verdeeld in -- --en --volgens verschillende specificatie nummers. De lengte selectie van geïmporteerde I-balk is over het algemeen .Met hoeveel?,I-beam heeft brede flens, dun web, veel specificaties en flexibel gebruik. Het kan metaal opslaan door % % bij gebruik in verschillende tross structuren. Omdat de binnenzijde en de buitenzijde van de flens evenwijdig zijn en de rand in rechte hoeken staat, is het gemakkelijk om te monteren en te combineren in verschillende componenten, die ongeveer % van de lassen en klinkende werklast kunnen besparen, sterk de bouwsnelheid van het project versnellen en de bouwperiode verkorten.Geproduceerd fabricageproces van I-beam: I-beam is een nieuwe industriële norm geworden voor slijtbestendige materialenOmdat de sectiegrootte van gewone I-straal en lichte I-straal relatief groot en smal is, wat het toepassingsbereik ervan beperkt. I-straal wordt geselecteerd overeenkomstig de eisen van ontwerptekeningen. Bij het ontwerp van de constructie moet het gebruik van I-balk redelijk worden geselecteerd op basis van de mechanische eigenschappen, lasbaarheid en structurele grootte van I-straal.


Graz.Groothandel in I-straalWelkom om te informeren!Het afstellen op het bindweefsel en de textuur die in de positie van de roestvrij stalen plaat worden geproduceerd en andere kristaldefecten worden in het algemeen verwijderd door warmtebehandelingsprocessen zoals het blussen of blussen. Het gevolg van het dempen is het kristal te optimaliseren, structurele defecten te elimineren, de sterkte te verminderen, de plastische vervorming te verbeteren, en ook bevorderlijk voor koude trekken. Bij de productie en vervaardiging van koudgetrokken legeringen pijpen kan het niet ontbreken van blusmachines en apparatuur. Daarom is de formulering van een passend annexatieproces een noodzakelijke voorwaarde om ervoor te zorgen dat het gelegeerd pijpmechanisme aan de norm voldoet en de waar niet breekt. Als de fabrikant om een zijspoor te verbeteren, de kosten van het product te verlagen en het dempingsproces te verminderen zal het uiteindelijk leiden tot slechte schade aan de productkwaliteit.details,De scheur vindt voornamelijk plaats op -mm vanaf de rand van de gelegeerde pijp. De vorm is verschillende parallelle verticale scheuren van verschillende maten. De regelmaat is dat hoe dikker de specificatie en model van de legering pijp is hoe groter de breedte, hoe ernstiger de nadelen.Kenmerken en toepassing van gegalvaniseerde pijpStages die aandacht behoeven bij de productie en vervaardiging van gelegeerde buizenGraz.,Over het algemeen zal het proces van beitsen en passivatie worden uitgevoerd voor legeringen pijpen, maar de legeringen pijpen na beitsen en passivatie zijn zeer gemakkelijk te roesten. Daarom is de manier om een oplossing te vinden voor draadtrekken corrosie & quota; slijpen en polijsten; Wat? Door slijpen en polijsten is er geen kwaad om ho uit te voerenVerschil en toepassingsbeschrijving tussen H-straal en I-straalSpeciale rolmethode. Wanneer het moeilijk is om om een of andere reden de vereiste I-straal door de gebruikelijke rolmethode te rollen, kan de speciale rolmethode worden gebruikt om de vaardigheden van ongelijke vervorming en passeerontwerp volledig te benutten. Bijvoorbeeld, wanneer het knuppelgedeelte smal is en de I-straal breed moet worden gerold, kan de walsmethode worden gebruikt; Bijvoorbeeld, wanneer de billet breed is en kleine I-balk moet worden gerold, kan de negatieve rolmethode worden gebruikt Spreiding roling, enz.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Als u denkt dat dit bericht moet worden verbeterd, alstublieft Bewerk

Vorige vaticaan304ln roestvrij staalHet spoor bijster    De volgende KeulenDrie-fasetransformator aan vermogenHoe werkt het?

Synoniem

Geen synoniemen