BalarupNameGecombineerde koude opslagTrekking van de vraag op de markt-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Energie-encyclopedie   

BalarupNameGecombineerde koude opslagTrekking van de vraag op de markt

vrijgavetijd: 2023-05-10 00:19:19

De driedimensionale automatische koude opslag neemt een computer aan, die het laden, lossen en stapelen in de opslag, de controle van de opslagtemperatuur en de werking van koelapparatuur kan voltooien.Koude opslag is brandwerend, vlamvertrager en hoge weerstand. Professionele koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag conservering van fruit koude opslag,BalarupNameInstallatie van koelkarton, medische koude opslag en andere speciale producten, oude merken, prijsvoordelen en gegarandeerde kwaliteit. Polyurethaan is een vlamvertragend zelfblusmiddel na toevoeging van vlamvertrager. Het verzachtende punt kan meer dan graden Celsius bereiken en zal alleen bij hogere temperaturen ontbinden: bovendien zal de as gevormd op het oppervlak van polyurethaan in zijn schuim, en deze laag van as helpt om het schuim hieronder te isoleren. Het kan effectief de verspreiding van vuur voorkomen. Bovendien zal polyurethaan bij hoge temperatuur geen schadelijk gas produceren.BalarupNameHet beschermingshek moet rond de deur van de gecontroleerde atmosfeer worden geplaatst met oogvangers.Onjuiste afstelling of blokkering van de gasklep, te grote of te kleine koelvloeistof-stroom: onjuiste afstelling of blokkering van de gasklep zal de koelvloeistof rechtstreeks beïnvloeden naar verdamper. Wanneer de gasklep te groot wordt geopend, is de koelvloeistof te groot, en zal de daling van de temperatuur in het magazijn vertragen; Tegelijkertijd zal, wanneer de gasklep te klein wordt geopend of geblokkeerd, de koelvloeistof ook afnemen, en de daling van de temperatuur van het magazijn zal ook vertragen.Gittelde.,De scharnier tussen de bovenplaat van het magazijn en het einde van de bovenste opslagplaat moet worden behandeld om lekkage van de lucht en koudlopen te voorkomen. Nadat alle bovenste opslagplaten zijn geïnstalleerd, moet de kont worden gevuld met schuimmateriaal, en de mm brede kleur stalen plaat moet worden verzegeld in de kont gewricht met pull klinknagels. --vloerinstallatie van koude opslag: eerste verdieping van de vloer, dan de vloer installeren, een prachtige vloer selecteren en het op een opvallende plaats zetten, en een goede job doen in de vloer en verdamper drainage systeem.Installeer de tijdelijke verlichtingsinstallaties in het magazijn, installeer en regel de bouw van elektrische apparatuur, en werk goed in regenbestendig, vochtbestendig, tegen binding en andere veiligheidsvoorzieningen.


BalarupNameGecombineerde koude opslagTrekking van de vraag op de markt



Er moeten drainage maatregelen worden getroffen voor de villa-ruimte en de bovengrondse laag van het wegdek van het koeltechnische gebouw.Bij het verstellen van het station wordt elke uitlaatpijp in een hellende mond van -graden naar de bodem gezaagd, en de inlaat moet vier punten zijn van de diameter van de pijp van de verstelinrichting.Nadelen van meerlaagige koude opslag: het verticale transportvolume van het magazijn is groot, en de goederen in en uit en het beheer van het bedrijf zijn niet zo handig als éénlaagige koude opslag; Bij de ontwikkeling van de laadcapaciteit van de vloer is de vloeroppervlakte-verhouding van elke koude kamer laag; Wanneer de multi-verdiepingen koude opslag wordt gebouwd op de fundering met een slechte grondweerstand, is de fundering constructie complex. hoge kosten; Wanneer geprefabriceerde onderdelen worden gebruikt, is grote bouwuitrusting nodig en is de bouwperiode lang.Eerlijkheid is de basis,De totale bouwprestaties van het koelopslagproject zijn in gebruik genomen en de levensduur kan tien jaar bereiken.Eerste fase van de koelinstallatiesOntwerpstap voor koude opslag: de selectie van koelsysteem voor koude opslag de selectie van koelsysteem voor koude opslag is voornamelijk het gebruik van koelcompressor voor koude opslag en verdamper van air conditioning. In het algemeen worden kleine en middelgrote koelkasten gedomineerd door volledig ingesloten koelcompressoren. Vanwege de geringe uitgangskracht van de volledig afgesloten koelcompressor is de prijs relatief kosteneffectief; Kleine en middelgrote koelkasten worden doorgaans gedomineerd door semi-gesloten koelcompressoren; Gedeeltelijk gesloten koelcompressor wordt gebruikt voor grote en middelgrote koelhuizen. Bij de goedkeuring kan ook de ammoniak koeleenheid worden overwogen. Omdat de output van ammoniak koeleenheid is groot en kan worden gebruikt voor machinegebruik, maar de installatie en het beheer van koelhuizen zijn omslachtig. Bij het gebruik van de verdamper bij hoge temperatuur wordt de koelventilator gebruikt als verdamper van de airco. Het is karakteristiek dat de snelheid om de temperatuur te verlagen sneller is, maar het is gemakkelijk om tot het waterverbruik van de koude verzameling te leiden; Medium- en ultralage koelkasten worden gedomineerd door naadloze verdampingspijpen, die worden gekenmerkt door een zeer goed temperatuurregelend effect en matige koude opslag.


BalarupNameGecombineerde koude opslagTrekking van de vraag op de markt



De bacteriële werking van zure desinfectiemiddelen is voornamelijk om het eiwit in de bacteriën te stollen. Gemeenschappelijke desinfectiemiddelen zijn melkzuur bleekmiddel,BalarupNameInstallatie van kleine koude opslag, formaline, enz. Specifiek,BalarupNamePrijs en installatie van koude opslag, nadat de vissen uit het vriesmagazijn zijn, verwijder de vrieslaag op de verdampingspijp groep en houd de temperatuur van het magazijn onder de ^;, maak het dan klaar met ~g azijn per kubieke meter van het snelle vriesmagazijn, gebruik een sproeier naar het magazijn, sluit de deur van het magazijn stevig, en start de ventilator van de azijn intermitterend te laten volatiliseren en stromen in het magazijn, zodat de azijn een hoop visgeur kan absorberen.Encyclopedische kennis,Het belang van regelmatige olielozing, ontzilting en luchtlozing in het koelsysteem van het magazijn.Na het opstarten, eerst luisteren of het geluid van de compressor normaal is, en zien of de condensator en de koelventilator normaal werken.Om schade aan de koude opslag te voorkomen, moeten schuim en andere zachte materialen worden opgevuld op de vloergroove van de koude opslag bij het bouwen van het wandpaneel.BalarupName,Het koelhuis van groenten en fruit is niet geschikt voor het gebruik van uitlaatkoeling, maar gebruikt ventilator voor koeling, omdat het gas in de snel bevriende opslagplaats regelmatig moet circuleren en verspreid worden om koolstofoxide vergiftiging te voorkomen veroorzaakt door een hoge concentratie van koolstofoxide in lokale gebieden. Daarom moeten in het vriesmagazijn de koelapparatuur samen met de airconditioningsuitrusting worden gebruikt. De keuze van de koelapparatuur verschilt van die van de diepvries bij lage temperatuur en van een gewoon snelvriesmagazijn.Onvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: er zijn twee belangrijkste redenen voor onvoldoende koelmiddelcirculatie;Een perfect computernetwerk opzetten, de distributie van koelkasten wetenschappelijk maken en de traceerbaarheid van voedselveiligheid bereiken. In de Europese Unie, de Verenigde Staten en Japan zijn alle leden van de voedselketen wettelijk verantwoordelijk voor de traceerbaarheid.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen