Kralupy nad VltavouPijpleidingspompBelangrijkste maatregelen ter voorkoming en bestrijding van verontreiniging-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Kralupy nad VltavouPijpleidingspompBelangrijkste maatregelen ter voorkoming en bestrijding van verontreiniging

vrijgavetijd: 2023-01-29 08:27:58

   De ontwikkeling van dompelbare modderpomp moet zich aanpassen aan steeds complexere werkomstandigheden, gebruikers vergemakkelijken om te gebruiken, en de gebruiksmodus is flexibeler. En het vult een deel van de   De toepassing van pompen omvat alle aspecten van werk en productie en de types pompen zijn ook divers. Sommige van dezelfde pomp hebben verschillende namen, en sommige van de namen zijn erg vergelijkbaar waardoor het moeilijk is om te onderscheiden. Vandaag zullen we de dompelpomp en de dompelpomp introduceren. Is er enig verschil tussen de tweeKralupy nad Vltavou,   Er is geen lekkagebeschermer geïnstalleerd: lekkagebeschermer wordt ook wel levensreddend genoemd. Als de lekwaarde van de dompelrioolpomp hoger is dan de werkende stroomwaarde van de lekpreventie, zal de lekpreventie de voeding van de dompelpomp onderbreken om de normale werking van het materiaal te verzekeren.   Als de druk in het lokale gebied gelijk is aan of lager dan de verdampingsdruk die overeenkomt met de watertemperatuur in het stroomproces, zal het water daar verdampen en vele kleine belletjes vormen gemengd door stoom en gas. Het cavitatiefenomeen is te wijten aan de bellenwerking wanneer deze kleine bellen uit het lagedrukgebied stromenOude haven, met inbegrip van de pakklier, pakring en verpakking, moet worden gedemonteerd; Demonteer de o-afdichtingsring, de schachthuls, de balansschijf en de sleutel op de as op zijn beurt, en dan omvat de afvoersectie de laatste fase geleideschop


Kralupy nad VltavouPijpleidingspompBelangrijkste maatregelen ter voorkoming en bestrijding van verontreiniging



   De pomp moet worden onderverdeeld in twee aspecten: elektriciteit en machines. Wat betreft machines, kunt u de vorige onderhoudsrecords vergelijken. De tweede is elektriciteit. U moet het vermogen van elke pompmotor kennen en een zeker begrip hebben van het besturingssysteem. Mestpomp met mechanische afdichting  . (wanneer de vloeistof terugstroomt, zal het enorme omgekeerde druk genereren en de pomp beschadigen)   Zo worden concentraat en afval in de concentrator behandeld, as en slak uit de centrale verwijderd,   Schroef dan de moer aan de voorkant van de pompas los, verwijder de dekplaat en druk de middelste waaier en waterafdichting uit.   De dompelbare modderpomp vertrouwt meestal op waterkoeling om warmte af te voeren. Als de motor lekt uit het water zonder waterkoeling, zal de motortemperatuur stijgen, zodat het gemakkelijk is om de motor uit te branden.   De invoerhoeveelheid is gerelateerd aan vele factoren zoals de roterende snelheid van de dompelbare modderpomp,Kralupy nad VltavouVuur diepe waterpomp, de lagerstandaard,Kralupy nad VltavouWaterput pijpleidingpomp, de ononderbroken werktijd, het aantal stops en starts van de pomp, de omringende omgeving en de werktemperatuur. Daarom is het noodzakelijk om geleidelijk de ervaring op te bouwen en gladde olie toe te voegen op een redelijke en tijdige manier.


Kralupy nad VltavouPijpleidingspompBelangrijkste maatregelen ter voorkoming en bestrijding van verontreiniging



   Hoe deze situatie te vermijden wanneer de apparatuur in gebruik is.query,   Het heeft bijvoorbeeld een grote impact op de waaier van de apparatuur zelf. Dus hoe te detecteren of de apparatuur cavitatie heeft tijdens gebruik?   Start dan de spuitpomp. Het wordt speciaal gebruikt voor controleapparatuur zoals brandbestrijding, sprinkler en watergordijn in hoge en lage industriële en civiele gebouwen. Het is ook geschikt voor restaurants, winkels, pakhuizen, ondergrondse garages en andere plaatsen. De gewone sproeierkop kan direct worden geïnstalleerd of opgehangen op het sproeierpijpnetwerk   Zal gesloopt worden. Bovendien, omdat de lengte van de lange schacht over het algemeen vast is, zijn de installatie en het gebruik van de dompelbare drijfmestpomp lastig en thKralupy nad Vltavou,Kralupy nad VltavouDompelrioolwaterpomp,   Momenteel nemen mechanische afdichtingen een toenemend aandeel in de markt voor de afdichtingen van de drijfmestpomp in.   De oplossing voor de buitensporige temperatuur van de waterpomp: bij het selecteren van de motor, is het noodzakelijk om een te kiezen die overeenkomt met zijn vermogen en snelheid. Bovendien moet de koelventilator op de hoofdas worden geïnstalleerd. Het is ook mogelijk om het aantal ventilatorbladen adequaat te verhogen, maar let op het aanpassen van de vacuümpomp   Controleer daarna voordat u opnieuw begint of het rollen van de waaier normaal is en of de compressiebouten van de lagerassemblage zijn aangedraaid, en start vervolgens de pomp.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen