Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Energie-encyclopedie   

Ragomera.Installatie voor koude opslag Koude opslagHoe de ernst van het ongeval te verminderen

vrijgavetijd: 2022-06-27 22:12:01

: voorzorgen voor verticale plaat van koude opslag: verticale plaatOm schade aan de koude opslag te voorkomen, moeten schuim en andere zachte materialen worden opgevuld op de vloergroove van de koude opslag bij het bouwen van het wandpaneel.Ragomera.,Volgens de veranderingen van de externe omstandigheden kan het air-conditioning verse-keeping magazijn in de machinekamer de werking van de apparatuur automatisch en accuraat aanpassen, zodat de vereiste koelomstandigheden worden gehandhaafd en de werking van het koelhuis wordt verbeterd.Voor watergekoelde eenheden moet de turbulentie van het koelwater vaak worden vervangen, uitstotend, druppelend,Ragomera.Hoeveel kost de koude opslag om te installeren, lekkage en andere omstandigheden van het watervoorzieningssysteem bestaan.Samobor.,De selectie van apparatuur voor de bouw van apparatuur voor koude opslag hangt nauw samen met de omvang, het type en de begroting van de koude opslag.Met de snelle ontwikkeling van de moderne handel, kan de oorspronkelijke koude opslag voor de opslag van producten niet langer voldoen aan de snelle, nauwkeurige en kleine hoeveelheid circulatie behoeften van moderne waren. Het logistieke centrum voor koude opslag voor de distributie van producten ontwikkelde zich daarom snel en ontwikkelde zich snel en speelde een steeds belangrijker rol in de warencirculatieketen. Wat zijn de kenmerken van de snelle ontwikkeling van de koude opslag constructie?Het koelhuis van groenten en fruit is niet geschikt voor het gebruik van uitlaatkoeling, maar gebruikt ventilator voor koeling, omdat het gas in de snel bevriende opslagplaats regelmatig moet circuleren en verspreid worden om koolstofoxide vergiftiging te voorkomen veroorzaakt door een hoge concentratie van koolstofoxide in lokale gebieden. Daarom moeten in het vriesmagazijn de koelapparatuur samen met de airconditioningsuitrusting worden gebruikt. De keuze van de koelapparatuur verschilt van die van de diepvries bij lage temperatuur en van een gewoon snelvriesmagazijn.


Ragomera.Installatie voor koude opslag Koude opslagHoe de ernst van het ongeval te verminderenDe installatie van de bovenste opslagplaat moet bij toerbeurt worden uitgevoerd met de installatie van wandplaten, en de wandplaat moet een gat achterlaten voor het verwijderen van bouwmaterialen; Tijdens de installatie van de bovenste opslagplaat wordt het staalblad bij de overlap met de wandplaat gedurende mm losgekoppeld om te voorkomen dat de koude brug koud loopt; Twee lagen schuimmateriaal moeten gelijkmatig en continu op het gezamenlijke oppervlak tussen elke bovenste opslagplaat worden geslagen. Rivets moeten worden getrokken en bevestigd aan de interne en externe ronde van de stalen plaat, en de klinknagels moeten mm zijn; Volgens de ontwerptekeningen moeten, indien er in het magazijn steunpilaren, kolommen en steunframes van staal zijn, de inrichting en de positionering worden uitgevoerd en moeten nauwkeurige en duidelijke merktekens worden aangebracht overeenkomstig de eisen van de ontwerptekeningen; Weld of installatie van de steunpilaar, kolom onderstel, enz., en het gelaste knooppunt moet vochtbestendig zijn en volgens de trek-eisen worden behandeld.Voor de grote groothandelaren in verse opslag, kan het verlies niet worden genegeerd. Daarom moeten we een goede job doen bij het onderhoud van verse opslaggroothandelaren in het dagelijkse gebruik.Voordat het project wordt aanvaard en geleverd, wordt het planoppervlak schoongeveegd. Als er een kras is, wordt het behandeld. Er mag geen duidelijke kras op het oppervlak van het bord zijn.Oké of niet?,Omdat polyurethaan plaat een uitstekende thermische isolatie heeft, kan het de dikte van de behuizing verminderen en het gebruik van de binnenruimte onder dezelfde thermische isolatie eisen verhogen.Types van een snelvriesmagazijn: kleur plastic stalen plaat, gezouten stalen plaat roestvrij stalen plaat, reliëf aluminium, enz.Het is uitgerust met temperatuurcompensatie om de watertemperatuur automatisch aan te passen. De watertemperatuur van ultrasone atomisering is - graden. Als onze bevochtiger verbonden is met het magazijn, is er geen temperatuurcompensatie, zelfs in het werk, de temperatuur van het water is laag


Ragomera.Installatie voor koude opslag Koude opslagHoe de ernst van het ongeval te verminderenThermische isolatie van rigide polyurethaan heeft een lage warmtegeleiding en een goede thermische werking. Wanneer de dichtheid van rigide polyurethaan ~ kg /m is, is de thermische geleidbaarheid slechts . ~ .w / (m.k), die het laagst is onder alle thermische isolatiematerialen op dit moment.Nauwkeurige afwerking,Tijdens de installatie moeten de platen met zorg worden behandeld. Ruwe werking is strikt verboden. Burrs moeten bij de snijopening worden verwijderd om te voorkomen dat het oppervlak van de plaat en de werknemers wordt beschadigd.Na jaren van dienst moet de koelolie in de compressor worden vervangen. De olie, koper, dat de koelolie verdikt, de fluiditeit en prestaties vermindert, het effect vermindert, duurt een lange tijd, verhoogt de belasting op de compressor, en de stroom zal relatief toenemen in vergelijking met de nieuwe machine, die een slecht fenomeen is.haalbaarheid van het ontwerp: het ontwerp van het diepvriesmagazijn is niet vanzelfsprekend. Veel beperkende factoren moeten worden overwogen. In de praktijk moet een redelijk ontwerp schema worden gegeven overeenkomstig lokale omstandigheden. Bijvoorbeeld, het grootschalige, diepgevroren magazijn dat ik voor mijn familie bouwde, moet worden gekoeld met ammoniak in theorie, omdat de koelcapaciteit van ammoniak koeling is groot, en ik vond dat het goedkoop is om koud te repliceren door middel van daadwerkelijk veldonderzoek.Ragomera.De schuimtechnologie van polyurethaan met een sterke stabiliteit zorgt ervoor dat het een superieure hechting heeft. De stevige combinatie van polyurethaanvast schuim en draaglaag is de basisvoorwaarde om de stabiliteit van de externe isolatie laag te waarborgen. Dat wil zeggen,Ragomera.Installatie voor koelopslag van fruit, onder de ongunstige lokale temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden, kan het verschillende interne en externe gecombineerde ladingen dragen, zoals windenergie, en de isolatie laag nog steeds niet gescheiden en valt af van de draaglaag en blijft stabiel in de toestand.Kenmerken van een snelvriesmagazijn: de snelle vriestechniek is geavanceerd, de vriesvrije snelvriesmethode wordt toegepast, de beroemde merkcompressor en koelaccessoires worden geconfigureerd, en de automatische vorst wordt aangenomen. De methode kan alleen gebruikt worden door een microcomputer. Het koelsysteem neemt groen koelmiddel aan, dat behoort tot de internationale geavanceerde koeltechniek in de e eeuw.De totale bouwprestaties van het koelopslagproject zijn in gebruik genomen en de levensduur kan tien jaar bereiken.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen