Viguano.kgmVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompEen gediversifieerd industriemodel nastreven-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Viguano.kgmVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompEen gediversifieerd industriemodel nastreven

vrijgavetijd: 2023-03-22 12:28:35

de reden voor het motorlichaam: de verkeerde verbinding zal de temperatuur snel laten stijgen wanneer het materiaal wordt gebruikt; Bovendien kan er enige fase tot fase kortsluiting tussen statorwikkelingen zijn, dus wanneer de situatie relatief klein is, is de motor alleen op lokale plaatsen   Het is een hulpmiddel voor sommige controles ter plaatse.Viguano.kgm,   De stroomleiding van de onderwater   Er zijn verschillen.Tezineten,   Naast de methode, zullen materialen uitgebreid worden geselecteerd volgens de aard van corrosief medium anti cavitatie theorie, corrosiemechanisme van waterpomp en spanningskenmerken. Om de levensduur te verlengen,Viguano.kgmCorrosieve pijpleidingpomp, moet bescherming goed worden gedaan, wat een uitgebreide optimalisatieontwerpmethode zou moeten zijn.bing water, dat abnormaal geluid in de pomp zal veroorzaken, en dan tegelijkertijd, de waaier is beschadigd of de waaier is beschadigd   Hoe de dompelmestpomp te demonteren en hoe deze na demontage te assembleren. De technische punten en voorzorgsmaatregelen voor demontage zullen worden geïntroduceerd om demontage, pompschade en demontage te voorkomen.


Viguano.kgmVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompEen gediversifieerd industriemodel nastreven



   Ten tweede, wordt de gebruikte macht niet aangepast, zodat zal de motortemperatuur te hoog zijn na langdurige overbelasting; Bovendien zal frequente opstarten tijdens gebruik ook leiden tot koorts, dus ikt   Goederen.Professionele is koning.,   Veel gebruikers met inbegrip van nieuwe beoefenaars van modderpompen, falen vaak om het verschil tussen ondergedompelde verticale modderpompen en ondergedompelde modderpompen te onderscheiden. De namen van ondergedompelde en ondergedompelde modderpompen lijken vergelijkbaar, maar er zijn essentiële verschillen. Wat is het verschil tussen dompelbare modderpomp en verticale modderpomp?   Wanneer het materiaal in gebruik is ontvangt het water dat in de pomp wordt geleverd de wrijving met het oppervlak van de pompwaaier, zodat moet de pomp meer energie verbruiken om de wrijving en weerstand veroorzaakt door het oppervlak te verminderen wanneer het draait. Water zal het langzaam overwinnen terwijl het stroomt   Werk, geen lawaai en trillingen, en de site is schoner.


Viguano.kgmVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompEen gediversifieerd industriemodel nastreven



   De niet-levensduur van de apparatuur is niet zo lang mogelijk. Als het lange tijd niet wordt gebruikt, zal het niet alleen gemakkelijk de onderdelen corroderen, maar ook de levensduur van de onderdelen verminderen.Briljantie aanmaken,   Snijmessen kunnen worden geselecteerd om sommige grote blokvaste stoffen tijdens gebruik in stukken te snijden, zodat verstopping tijdens hergebruik kan worden vermeden.   Met bescherming. cf brandcontrolekast integreert vele elektrische componenten, die een driedimensionale bescherming voor de brandpomp kunnen vormen, met inbegrip van spanningsoverspanning en onderspanningsbescherming, huidige overstroombescherming en onderstroombescherming,Viguano.kgmVerticale pijpleidingpomp met splitsing, overbelastingsbescherming, faseverlies bescherming, oververhittingsbescherming, enz.   Bij het stoppen van de verrichting van de dompelmestpomp, sluit u de haan van de vacuümmeter en drukmeter en de poortklep op de pijpleiding van de wateruitlaat, en snijd daarna de voeding van de motor af. Als de temperatuur van de omgeving laag is, open dan de vierkante plug aan het onderste deel van het pomplichaam om het resterende water te verwijderen om vorst scheuren te voorkomen. Tijdens verrichting, zal de maximale temperatuur van het lager ℃ niet overschrijden,Viguano.kgmParameters van de dompelpomp WQ, en de hoeveelheid calciumbasisvet dat wordt gebruikt voor het smeren van olielager zal hetzelfde zijn als die van het lagerlichaamViguano.kgm,snelheid, zodat het materiaal de vaste stof kan drijven om te stromen wanneer het in gebruik is, zodat de drijfmest kan worden vervoerd. In termen van het principe van de dompelbare modderpomp, werken de pomp en motor in een coaxiaal geheel. Wanneer het loopt, zal de motoras de waaier van de pomp drijven om te roteren, en dan op dit moment, kan de roterende kracht naar het medium worden gebracht, zodat   Wanneer het materiaal in gebruik is, ontvangt het water dat in de pomp wordt geleverd de wrijving met het oppervlak van de pompwaaier

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen