Mulheim an der RuhrQJ dompelpompRolproces-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Mulheim an der RuhrQJ dompelpompRolproces

vrijgavetijd: 2023-01-24 04:28:25

apparatuur, zodat de apparatuur kan worden gebruikt zonder zijnMet behulp van de dompelmestpomp,Mulheim an der RuhrDompelpomp met rubbervoering, kan het materiaal worden verbrand. De belangrijkste reden voor dit fenomeen is onjuiste werking. Hoe kunnen we het uitbranden voorkomen?Mulheim an der Ruhr,   De mechanische afdichting keurt een nieuw type hard corrosiebestendig wolfraamtitanaatmateriaal goed, dat de pomp veilig en onophoudelijk kan laten werken voor meer dan d~ uren.De werking is stabieler!Dosso,   Daarom zal de statorwikkeling worden uitgebrand als gevolg van overmatige temperatuurstijging.   Bijvoorbeeld, in de markt, bijvoorbeeld de veegpomp, waarvan sommige een diepte van meer dan meter hebben, is het niet geschikt om een verticale mestpomp onder een dergelijke werkvoorwaarde te gebruiken, maar het is extreem eenvoudig om een dompelmestpomp te gebruiken.   Het effectieve vermogen wordt ook outputvermogen genoemd, dat wordt uitgedrukt door PE. Het is de effectieve energie die in de pomp wordt verkregen door de medium vloeibare output van de pomp in eenheidstijd.


Mulheim an der RuhrQJ dompelpompRolproces



   Het fruit is ook slecht; Whe   Het vermogen van vuil dat erdoor gaat, maakt het veiliger om te gebruiken.   Wat is het bevel?Eens kijken.,   Als de asafdichting niet goed is geselecteerd, zal het niet alleen frequent onderhoud tijdens het gebruik vereisen, die de lucht, water en andere media tijdens gebruik goed kan isoleren van de pompwaaier, en ook de corrosie en roest zoveel mogelijk kan verminderenAanbeveling en raadpleging,   Vouw de drie lagen dubbel met zelfklevende butyltape en strek geleidelijk uit tot aan de buitenkant van de kern. Bij het wikkelen, zal de band tweemaal worden uitgerekt, en dan zullen de drie lagen in tweeën met pvc-tape worden gevouwen om ervoor te zorgen dat het wikkelgedeelte niet minder dan mm is, en de posities van de drie verbindingen zullen voor een bepaalde afstand worden gestaffeld om kortsluiting te voorkomen.   Voor bescherming tijdens verrichting, wordt een temperatuursensor over het algemeen geïnstalleerd op de stator om de temperatuur van de stator te detecteren. In geval van droge werking als gevolg van gebrek aan medium, zal de slijtage van de stator en rotor zeer groot zijn, en zal de temperatuur toenemen met wrijving, waardoor de slijtage verder wordt verhoogd. Daarom   De ventilatorsnelheid van de waterpomp is te laag, en de luchtdruk en het luchtvolume zijn relatief klein,Mulheim an der RuhrKleine diepe waterpomp, zodat de warmte niet kan worden afgevoerd.Mulheim an der Ruhr,   Let bij het gebruik van de zandpomp op de stuurdivergentie tussen de motor en de pomp. De zandpomp heeft een pijl op de pomp om de hoofdstuuring te markeren. Nadat de voeding is aangesloten, draait u de pomp zonder belasting. Controleer of de motor normaal werkt. Wees tijdens verrichting voorzichtig om het lager op de pompsteun niet te overschrijden om te vermijden   Impellerbescherming om de werking van de dompelbare modderpomp te verzekeren, is het noodzakelijk om tijdig de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat aan te passen. Bij het aanpassen van de waaierklaring, stop eerst de pomp,Mulheim an der RuhrISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp, maak de bouten los die de lagerdoos drukken, maak de instelmoeren los, laat de lagercomponenten vooruit bewegen, en rol de as met de hand om de pomp te drukken   indien de verwijderde pakking ernstig beschadigd is, moet een nieuwe pakking worden vervangen. De verwijderde delen moeten vóór montage met kerosine worden gereinigd.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Als u denkt dat dit bericht moet worden verbeterd, alstublieft Bewerk

Vorige Surigao Stad304L professionele roestvrijstalen pijpBekende fabrikanten    De volgende Coventry.304ln roestvrij stalen buisProblemen en oplossingen

Synoniem

Geen synoniemen