Mogilev.kgmBodemmestpompVoordelen van het product-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Mogilev.kgmBodemmestpompVoordelen van het product

vrijgavetijd: 2022-12-17 09:20:01

   Zo wordt het genoemd: dompelbare modderpomp.   Er zijn verschillen.Mogilev.kgm,Mogilev.kgmSchroef diepe put pomp,   Sterker nog, wat betreft de vraag of de verticale pijpleidingpomp een zuiglift heeft,   Om de vraag naar water en elektriciteit voor productie en wonen te verzekeren, hebben veel eenheden, hotels en woongebieden in verschillende provincies en steden in China het en generatoren gekocht. Veel bedrijven hebben ook generatoren uit eigen zak gekocht om de productie niet te vertragen. Gedreven door dit, het en de generator worden natuurlijk populair   Hoe de dompelmestpomp te demonteren en hoe deze na demontage te assembleren. De technische punten en voorzorgsmaatregelen voor demontage zullen worden geïntroduceerd om demontage, pompschade en demontage te voorkomen.ter afleiding en uitlaat. Er zijn meestal twee manieren om water in apparatuur te injecteren. Eén is om direct water in de pompkamer te injecteren, terugslagklep, bodemklep, ontluchtingsklep, drukmeter, enz. vereist zijn   Of de pomp is geëvacueerd of overstroomd, enz., en hanteer het op elk moment.Nauwkeurige afwerking,   de waterleiding moet voorzien zijn van een afsluiter om het pompwerkpunt te regelen. De klep moet zo dicht mogelijk bij de pompuitlaat worden geïnstalleerd. De pompeenheid groter dan meter moet worden voorzien van een terugslagklep bij de pompuitgang. In geval van plotselinge uitschakeling, is het noodzakelijk om schade aan stroompassagecomponenten veroorzaakt door waterhamer te voorkomen.   Als dompelbare modderpomp die op veel gebieden wordt gebruikt, heeft het de voordelen van eenvoudige structuur,Mogilev.kgmZelfaanzuigende mestpomp groothandel, geschikte demontage en onderhoud, en geschikte installatie en gebruik. De verandering van de afdichtingsstructuur van de pomp vermijdt de directe schade aan het lager nadat de mechanische afdichting is beschadigd, en de levensduur van het lager is ook sterk veranderd.   Wrijving. Want als het oppervlak van de pomp glad is wanneer het wordt gebruikt zal het materiaal c


Mogilev.kgmBodemmestpompVoordelen van het product



   Het verschil tussen de verticale modderpomp en de dompelbare modderpomp De werkpositie van de verticale modderpomp is verschillend. De verticale drijfmestpomp wordt gedeeltelijk in de put ondergedompeld en kan niet volledig in het vloeistofniveau worden ondergedompeld. De dompelbare modderpomp kan volledig worden ondergedompeld (inclusief het motordeel) onder het vloeibare niveau; Gebruik van motor voor verticale mestpompKwaliteitsborging, of de bevestigingsmiddelen los zijn of vallen   De verticale modderpomp is een vroeg product. De dompelmestpomp is een nieuw product ontwikkeld met de verbetering van sociale vraag en werkomgeving.   Controleer voordat u de pomp gebruikt zorgvuldig of de kabel is beschadigd, en of de pomp vervormd of beschadigd is tijdens transport, opslag en installatie.   Verleng de levensduur. In feite wordt de dompelbare modderpomp wijd gebruikt in vele levens, en er is een zeer belangrijke component waterafdichting in de pomp, die het pomplichaam van de motor kan scheiden, dus speelt het hoofdzakelijk een rol in gebruikMogilev.kgm,De werking is stabieler!   De hulpmeng- of sproeiinrichting moet zijn uitgerust voor een gemakkelijkere bediening. Wanneer de motor wordt ondergedompeld, is er geen behoefte om complexe grondbescherming en vaste apparaten te bouwen, en het beheer is gemakkelijker. De mengwaaier neemt direct contact op met het afzettingsoppervlak en regelt de concentratie via de duikdiepte,Mogilev.kgmWaterput pijpleidingpomp, zodat de concentratiecontrole vrijer is. Direct ondergedompelde apparatuur   Verschillende procesvereisten: de motor die in de verticale modderpomp wordt gebruikt, is een gewone verticale motor, die geen waterdicht heeft. De motor van de dompelbare modderpomp en de pompschacht zijn coaxiaal. De motor moet waterdicht en verzegeld zijn. De motor en het pomplichaam kunnen tegelijkertijd onderwater binnendringen.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen