Lv LiangKilkennyVerbeter de effectieve levering van apparatuur-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Lv LiangKilkennyVerbeter de effectieve levering van apparatuur

vrijgavetijd: 2023-06-03 15:07:24

Items kunnen niet alleen fouten vooraf detecteren, maar ook grote fouten of ongevallen voorkomen. Standaardisatievereisten voor de bouw van elektrische liften De fundering en fundering van elektrische liften moeten voldoen aan de instructies voor gebruikSnelheidsbegrenzer. Om te voorkomen dat de rijsnelheid de normale snelheid overschrijdt. Er moet een snelheidsmeter worden geïnstalleerd (niet vereist voor verdiepingen onder of inclusief de tweede verdieping), wat een individueel mechanisme is dat is geïntegreerd met een veiligheidsklem; De in- en uitgang van de passagiersruimte moeten voorzien zijn van veiligheidsdeuren. Openbare plaatsen, gezinsslaapzalen, enZiniare,Beschermingsmaatregelen moeten voldoen aan de wettelijke vereisten.Tijdens de gebruiksperiode, moet de gebruikerseenheid professioneel technisch personeel organiseren om de bouw elektrische lift maandelijks volgens de standaardvereisten te inspecteren, en de inspectieresultaten vast te leggen.Bouw elektrische liften buiten het bereik van bliksembescherming


Lv LiangKilkennyVerbeter de effectieve levering van apparatuur



Nadat de elektrische lift de inspectie passeert,Lv LiangKefeldCity in Germany, organiseert de gebruikerseenheid de leaseneenheid, installatieeenheid en toezichtseenheid om aanvaarding uit te voeren. Voor de uitvoering van algemene aanbesteding voor de bouw wordt de aanvaarding georganiseerd door de algemene aanbesteding voor de bouw. Het acceptatieformulier dient te worden ondertekend door de desbetreffende verantwoordelijke persoon.De normale werking begint. Klik op deze gratis download van bouwtechnische informatie. Veiligheidsbegrenzers moeten worden geïnstalleerd op elektrische liften voor de bouw, met boven- en ondereindschakelaars die gevoelig en betrouwbaar zijn.Instellingsvereisten: Alvorens dagelijks met werk te beginnen en ploegen te veranderen, moet de bestuurder van de bouwelektrische lift de bouwelektrische lift inspecteren volgens de eisen van de gebruikershandleiding en specificaties, de inspectieresultaten vastleggen en eventuele problemen melden die aan de gebruikerseenheid worden gevonden.Interpretatie en observatie,De hydraulische olie komt het bovenste uiteinde van de hydraulische cilinder door de explosiebestendige elektromagnetische richtingsklep binnen, en de retourolie van het onderste uiteinde van de hydraulische cilinder keert terug naar de olietank door de balansklep, hydraulische controle eenrichtingsklep, gasklep, en explosiebestendige elektromagnetische richtingsklep. Om een vlotte afdaling van zware voorwerpen en veilig en betrouwbaar remmen te garanderen, zodat de dalende snelheid niet verandert door zware voorwerpen. De gasklep regelt het debiet en de stijgende en dalende snelheid.De funderingsbasis of ingesloten delen moeten volledig in de betonnen funderingsplaat worden ingebed.De landingsdeur moet voldoen aan de eisen van de specificaties en standaardisatie bereiken.


Lv LiangKilkennyVerbeter de effectieve levering van apparatuur



Ten tweede, wordt het hefplatform aangedreven door elektrische energie en opgetild door het hydraulische systeem Tijdens verrichting, is het noodzakelijk om onregelmatige verrichtingen te voorkomen.Om de normale en ordelijke werking van het hefplatform te verzekeren en het ideale ontladingsniveau te bereiken, is tijdige inspectie van verschillende functies essentieel.Eens kijken.De funderingsbasis of ingesloten delen moeten volledig in de betonnen funderingsplaat worden ingebed.Besparingen, toename en daling. Om veilig en betrouwbaar remmen te garanderen en ongevallen te voorkomen,Lv LiangHandan, is een hydraulische regelklep,Lv LiangKormaName, ook wel bekend als een hydraulisch slot toegevoegd om te voorkomen dat hydraulische pijpleidingen ontploffen en zichzelf veilig vergrendelen. Geïnstalleerd overladen spraakcontrolealarmDe landingsdeur op volledige hoogte moet aan de volgende eisen voldoen: de nettohoogte van de landingsdeur opening mag niet minder dan m zijn. In bijzondere omstandigheden, wanneer de netto hoogte van de gebouwingang minder dan m is, is het toegestaan om de hoogte van de onderste deuropening te verlagen, maar in ieder geval is de netto hoogte van de onderste deuropening niet minder dan m. (Artikel van GB-)Lv Liang,De afstand tussen muurbeugels en de hoogte van geleiderails boven het hoge bevestigingspunt moeten voldoen aan de eisen van de gebruikershandleiding.Stel eisen: De verticaliteitsafwijking van de installatie van het geleidingsrailframe van de bouw elektrische lift moet voldoen aan de eisen van de gebruikershandleiding en specificaties, zoals gespecificeerd in de bovenstaande tabel.De contragewichtgeleidingsrail moet aan de specificatievereisten voldoen.


Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen