SosneeuwbloemVortexpomp en pijpleidingpompSpecifieke eisen voor beheer en gebruik in gebouwen-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

SosneeuwbloemVortexpomp en pijpleidingpompSpecifieke eisen voor beheer en gebruik in gebouwen

vrijgavetijd: 2023-05-10 00:30:37

   Bij de toepassing van pompen denken we als eerste aan water. Of het nu drinkwater of coëfficiënt water is, zelfs de poll   De toevoer van asafdichtingswater moet worden gewaarborgd. Het is ten strengste verboden om zonder water te werken, anders zal de mechanische afdichting worden verbrand.Sosneeuwbloem,Ik kom er net uit. De continue verbetering van verschillende technologieën en specificaties heeft de hele industriële keten in een hogere richting gedreven.   Allereerst, dan zal onvoldoende vloeistoftoevoer optreden wanneer het in gebruik is. Of de pomp voegt teveel smeerolie toe, wat leidt tot accumulatieChirchik.,   Naast de methode, zullen materialen uitgebreid worden geselecteerd volgens de aard van corrosief medium, anti cavitatie theorie, corrosiemechanisme van waterpomp en spanningskenmerken. Om de levensduur te verlengen,   Zal gesloopt worden. Bovendien wat een uitgebreide optimalisatieontwerpmethode zou moeten zijn.   Nadat de dompelbare modderpomp een waterpistool aan de steun aan de bodem van de dompelbare modderpomp toevoegt, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, zijn de installatie en het gebruik van de dompelbare drijfmestpomp lastig en zijn de toepassingsmogelijkheden beperkt. Het is normaal om het materiaal lange tijd te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer de dompelmestpomp op gewone tijden wordt gebruikt verschijnen er meestal luchtgaten


SosneeuwbloemVortexpomp en pijpleidingpompSpecifieke eisen voor beheer en gebruik in gebouwen



   De niet-levensduur van de apparatuur is niet zo lang mogelijk. Als het lange tijd niet wordt gebruikt, zal het niet alleen gemakkelijk de onderdelen corroderen, maar ook de levensduur van de onderdelen verminderen.   riolering; QW-serie dompelpompen zijn over het algemeen uitgerust met een elleboog, en sluit vervolgens de waterleiding zoals vereist aan. We noemen ze mobiel, die voornamelijk tijdelijk worden gebruikt of niet vast hoeven te staan.   Het is een hulpmiddel voor sommige controles ter plaatse.Goede kwaliteit,   Nadat de dompelbare modderpomp de fabriek verlaat is er over het algemeen alleen uitgaande kabel,SosneeuwbloemVerticale pijpleidingpomp met splitsing, en moet de gebruiker het afzonderlijk verbinden tijdens installatie. Als de verbinding verkeerd is, dus we moeten de juiste stappen volgen om verbinding te maken.   Als de pomp is uitgerust met een vacuümmeter of drukmeter, sluit u de kraan die met de dompelmestpomp is verbonden voordat u de motor start, opent u deze nadat de snelheid normaal is, en opent u vervolgens geleidelijk de afsluiter van de uitlaatslib. Als de stroom te groot is, kunt u properl   Lijnrichting let op de draairichting. Maak dan de originele compressiemoer van de lagerdoos van de modderpomp van de dompelpomp los, draai de instelschroef van de lagerdoos gelijkmatig aan en verplaats dan de rotorassemblage richting de motor. Dan is het noodzakelijk om de speling te controleren met een voelmeter δ, Wanneer δ= A (, mm)


SosneeuwbloemVortexpomp en pijpleidingpompSpecifieke eisen voor beheer en gebruik in gebouwen



   Er is een verschil tussen dompelbare modderpomp en rioolpomp. Hoewel de media die door de twee worden vervoerd niet zuiver water en andere media zijn, is het verschil tussen slakkenmodder en riolering nog steeds groot. Laat Kijk eens naar het verschil tussen de twee.Statistieken,sed voor koeling en smering. Zodra de temperatuur in de waterpomp te hoog is,SosneeuwbloemSchroef diepe put pomp, moet de pomp onmiddellijk worden gestopt voor onderhoud. Anders zal de buitensporige temperatuur niet alleen de slijtage van kleine onderdelen in de apparatuur beïnvloeden,SosneeuwbloemDuiken met rioolwaterpompen, maar ook de werkefficiëntie van de apparatuur ernstig beïnvloeden. Dus wat is de reden voor de hoge temperatuur van de apparatuur   Dienstvoorwaarden   Het bovenstaande gaat over hoe de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp te vervangen. Naast de waterafdichting moeten ook andere onderdelen van de pomp tijdig vervangen worden wanneer ze beschadigd zijn. Bovendien zijn sommige onderdelen van de pomp relatief gemakkelijk te beschadigen, dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik    Controleer of het vervangen moet worden.Sosneeuwbloem,   Verwijder eerst de pomp uit de motor.   Wrijving. Want als het oppervlak van de pomp glad is wanneer het wordt gebruikt, zal het materiaal c   Het moet /-/ tussen zijn. Wanneer de verpakking wordt gedragen, kan de pakklier goed worden gedrukt. Als het te veel versleten is, moet het worden vervangen. Het hele inbedrijfstellingsproces van de dompelmestpomp omvat hoofdzakelijk de bovenstaande vijf taken, die hoofdzakelijk aandacht moeten besteden aan de details en de verschijnselen die tijdens de verrichting zijn opgetreden, en tijdig de problemen behandelen om te voorkomen dat ze op dienst zijn Ongevallen tijdens verrichting veroorzaken verliezen.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen