Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Letnany.Verticale mestpompOorzaken van operationele instabiliteit en preventieve maatregelen

vrijgavetijd: 2023-02-06 14:29:05

Letnany.Zelfaanzuigende mestpomp groothandel,

  Voor schroeven die te strak of roestig zijn voor een lange tijd, kan de moer worden gesmeerd met kerosine die vooraf is voorbereid, of de moer kan voorzichtig worden geklopt met een houten hamer en vervolgens worden verwijderd. Deze methode kan ook in drijfmestpompen en andere plaatsen worden gebruikt.  Het is ook noodzakelijk om het ventilatiekanaal schoon te maken om verstopping te voorkomen.Letnany.,  Bewaren op een goed geventileerde en droge plaats. Als de pomp tijdens stationaire stand wordt opgeslagen, moet de pomp langzaam uit de waterbron worden getild en worden afgevoerd (vooral in de koude winter).  Het is een hulpmiddel voor sommige controles ter plaatse.Chau Doc.  De nominale stroom niet overschrijden.  Met de continue ontwikkeling van modderpomptechnologie heeft de dompelmodderpomp ook op de marktvraag gereageerd. Tegelijkertijd is dit type pomp vooral geschikt voor de diepte waar de verticale mestpomp niet kan werken. Let op bij het gebruik van de apparatuur. De dompelbare modderpomp kan werken als zijn diepte minder dan m is, maar het overschrijdt  Het doel is om waterlekkage van de pomp te voorkomen, maar de waterafdichting kan beschadigd raken als gevolg van fouten na een periode van gebruik. Laat Leer hoe u de waterafdichting kunt vervangen.


Letnany.Verticale mestpompOorzaken van operationele instabiliteit en preventieve maatregelen  Onderdompelbare modderpomp vult het de kloof in de toepassing van modderpomp. Wanneer de onderdompeling diep is en er geen goede modderuitlaat is, dat wil zeggen, en kan de dompelpomp dit deel van het lege werkpunt aanvullen.  Demontage van waterpomp: gebruik een demontagesleutel om de waterinlaatverbinding door linkerrotatie te verwijderen, en gebruik een demontagecilinder om de conische koker bij het onderste deel van de pomp te raken. Nadat de waaier los is, neemt u de waaier, conische huls, en verwijdert u de geleidingsbehuizing. Op deze manier worden de waaier, bovenste geleidingsbehuizing, terugslagklep, enz. op hun beurt gelost.snelheid, zodat het materiaal de vaste stof kan drijven om te stromen wanneer het in gebruik is,Letnany.Pomp voor boorvloeistof,Letnany.Lange as sub, zodat de drijfmest kan worden vervoerd. In termen van het principe van de dompelbare modderpomp, is het eigenlijk vrij eenvoudigFocus op ontwikkeling,  Of het nu gaat om de pre-installatie inspectie of de post-installatie inbedrijfstelling inspectie, de juiste operationele procedures moeten strikt worden gevolgd. Alleen de  Voorkomen van letselschade ongeval. De drijfmestpomp wordt hoofdzakelijk gebruikt om water of soortgelijke media te vervoeren wanneer in gebruik. Het kan ook worden beschouwd als een gewone pomp in ons leven, maar het zal ook overbelast zijn wanneer het in gebruik is. Laat Kijk vandaag maar eens.  De pomp moet worden onderverdeeld in twee aspecten: elektriciteit en machines. Wat betreft machines, kunt u de vorige onderhoudsrecords vergelijken. De tweede is elektriciteit. U moet het vermogen van elke pompmotor kennen en een zeker begrip hebben van het besturingssysteem. Mestpomp met mechanische afdichting


Letnany.Verticale mestpompOorzaken van operationele instabiliteit en preventieve maatregelen  Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen tussen pomplichamen.query,  Potentiële energie water omhoog pompen. Zodra de pomp echter geen water kan absorberen, dus wat is de reden voor deze situatie? Hoe los je het op?  Kies een geschikte stroming volgens de instroom van het water uit de put of het zwembad of het waterverbruik dat door het feitelijke engineeringsysteem wordt vereist. Tijdens de modelselectie moet de stroom dicht bij de modelstroomgraad van het monster liggen (om ervoor te zorgen dat de pomp in de hoogefficiënte zone werkt).  Structurele kenmerken en werkingsprincipe qsz dompelmestpomp is een coaxiale integratie van waterpomp en motor. Tijdens verrichting drijft de motoras de waaier van de waterpomp aan om te roteren, en zendt energie over aan het moddermedium om een bepaald debiet te genereren, de vaste stroom aan te drijven, en het vervoer van modder te realiseren.Letnany.,  Ten eerste, de reden voor het motorlichaam: de verkeerde verbinding zal de temperatuur snel laten stijgen wanneer het materiaal wordt gebruikt; Bovendien kan er enige fase tot fase kortsluiting tussen statorwikkelingen zijn, dus wanneer de situatie relatief klein is, is de motor alleen op lokale plaatsen  Als de waaier van de pomp na een lange tijd van gebruik beschadigd is, zal dit ook leiden tot onvoldoende vloeistoftoevoer voor de pomp.  Als het warme water binnen ℃ wordt aanbevolen, moet de warmwaterpomp worden gebruikt, en zal het externe kraanwater voor koeling tijdens verrichting worden aangesloten, anders zal de motor niet worden verbrand vanwege te hoge middeltemperatuur.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen