Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Aguadia.kgmElektrische transformator van olietypeHoe verantwoordelijkheden te verdelen?

vrijgavetijd: 2022-09-06 15:10:46

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatorenElektrische transformator-installatieAguadia.kgm,Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.Khombol.,II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.


Aguadia.kgmElektrische transformator van olietypeHoe verantwoordelijkheden te verdelen?Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant,Aguadia.kgmAmerikaanse boxtransformator, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.Kosten van werkplaatsen,Aguadia.kgmTechnologie van een transformator met olieonderdompeling,De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.Look van olie van de radiator


Aguadia.kgmElektrische transformator van olietypeHoe verantwoordelijkheden te verdelen?De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.Met hoeveel?,De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond,Aguadia.kgmParameter-tabel van olie ondergedompelde transformator, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;Aguadia.kgm,Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;Wiringwijze van droge transformator:

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen