Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Camiri.1250KW droge transformatorVraag en aanbod op de markt zijn in een zwak evenwicht

vrijgavetijd: 2022-07-31 18:52:59

lekkage van zegelolieVeroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.Camiri.,Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt,Camiri.transformator met een hoge overbelastingscapaciteit, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.Het geluid van droge transformator komt vanAls de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.


Camiri.1250KW droge transformatorVraag en aanbod op de markt zijn in een zwak evenwichtVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken,Camiri.Quota voor 2500kVA droge transformator, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.Proces van toepassing,De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het levenDaarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.


Camiri.1250KW droge transformatorVraag en aanbod op de markt zijn in een zwak evenwichtKorte invoering van de nullijn van de transformatorVerslag over de kwaliteitscontrole,In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep,Camiri.transformator met eenfaseolie, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.Camiri.,Dry type transformator bedrijfWiringwijze van droge transformator:Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen