Aard van MrkonjicKleine diepe waterpompHoe is de productie verdwenen?-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Aard van MrkonjicKleine diepe waterpompHoe is de productie verdwenen?

vrijgavetijd: 2022-11-29 03:06:03

   Hoe hoger de specifieke snelheid van dompelbare modderpomp,Aard van MrkonjicVuur diepe waterpomp, hoe kleiner de toegestane snijhoeveelheid van waaierdiameter. Naast het afdichtingseffect kan de hulpwaaier van de dompelbare modderpomp ook de axiale kracht verminderen.   De geharde modderlaag stort in na het ontharden, waardoor het fenomeen van begraven van de pomp tijdens gebruik wordt vermeden.Aard van Mrkonjic,   Vanuit het werkingsprincipe is Li een centrifugaalpomp. De drijfmestpomp kan ook worden verdeeld in andere verschillende types vanuit andere hoeken. Laat s zie vanuit welke hoek Panshi pomp de drijfmestpomp kan classificeren: eerst, de zuiginlaat van de drijfmestpomp   Cavitatie van de pomp wordt veroorzaakt door waterverdamping van de pomp. De belangrijkste oorzaak van waterverdamping is gerelateerd aan temperatuur en druk. Onder een bepaalde druk, begint het water te verdampen en van vloeistof naar gas te veranderen. Integendeel, bij een bepaalde temperatuur daalt de druk naarKohat.,   Naast de hoofdwaaier binnen de apparatuur, zal een set waaier voor het mengen aan de onderkant van de eq worden toegevoegd   Superieure, volledige bescherming s, redelijke structuur, geschikte installatie en hoge kostenprestaties.   Inspectie vóór installatie: Controleer de specificatie grootte en kwaliteit van dikke en dunne accessoires.


Aard van MrkonjicKleine diepe waterpompHoe is de productie verdwenen?



   Het gas dat per ongeluk in de apparatuur wordt ingevoerd, wordt afgevoerd en goede afdichtingsprestaties worden gegarandeerd.   Start dan de spuitpomp. Het wordt speciaal gebruikt voor controleapparatuur zoals brandbestrijding, sprinkler en watergordijn in hoge en lage industriële en civiele gebouwen. Het is ook geschikt voor restaurants, winkels, pakhuizen, ondergrondse garages en andere plaatsen. De gewone sproeierkop kan direct worden geïnstalleerd of opgehangen op het sproeierpijpnetwerk   Het bovenstaande gaat over hoe de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp te vervangen. Naast de waterafdichting moeten ook andere onderdelen van de pomp tijdig vervangen worden wanneer ze beschadigd zijn. Bovendien zijn sommige onderdelen van de pomp relatief gemakkelijk te beschadigen dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik    Controleer of het vervangen moet worden.Bereik,   Verschillende procesvereisten: de motor die in de verticale modderpomp wordt gebruikt, is een gewone verticale motor, die geen waterdicht heeft. De motor van de dompelbare modderpomp en de pompschacht zijn coaxiaal. De motor moet waterdicht en verzegeld zijn. De motor en het pomplichaam kunnen tegelijkertijd onderwater binnendringen.   Een vuilnisval kan bij de positie van de waterinlaatpijp worden toegevoegd en onder een hoek van graden worden gebruikt, en dan wordt een filterscherm in de val geïnstalleerd om onzuiverheden voor de tweede keer te filteren, om de verstopping van de dompelmestpomp tijdens gebruik te vermijden.   Bovendien moeten de sundries binnen het pomplichaam en de waaier worden gereinigd. Kalibreer vervolgens de pompas en motoras van de drijfmestpomp om ze op dezelfde horizontale lijn te maken.


Aard van MrkonjicKleine diepe waterpompHoe is de productie verdwenen?



   Vermijd geluidsoverdracht door de lucht; Verzeker de luchtdichtheid van deuren en ramen van de machinekamer. De waterpomp is uitgerust met een geluidsdichte dekking, en een uitlaatventilator is toegevoegd binnen de dekking om de ventilatie van de apparatuur te verzekeren. Tegelijkertijd zijn de in- en uitlaat van de geluidsdichte dekking uitgerust met geluiddempende apparatuur. Een trillingsisolatieplatform wordt geïnstalleerd aan de onderkant van de waterpomp voor funderingstrillingsreductie om de trillingen die tijdens de werking van de waterpomp worden gegenereerd te isolerenInspectie milieu,   bevestigen of de drukcapaciteit van de pijpleiding aan de eisen voldoet en indien nodig hydrostatische test uitvoeren.   Werk om te voorkomen dat de elektrische pomp oververhit en beschadigd raakt. De technische richtlijnen voor laboratoriumbouw in medische instellingen (Trial Implementation) stelden direct voor om roestvast staal te gebruiken. Vergeleken met de technische code voor de bouw van bioveiligheidslaboratoria (gb-, worden koperen buizen en niet-toxische plastic buizen niet langer voorgesteld.   Controleer daarna voordat u opnieuw begint of het rollen van de waaier normaal is en of de compressiebouten van de lagerassemblage zijn aangedraaid,Kant de nieuwe waaier op tijd voor gebruik.   Stof- en olievlekken op de motor verminderen de warmteafvoercapaciteit van de apparatuur en veroorzaken dat de apparatuurtemperatuur stijgt.   De dompelbare modderpomp is een modderpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Vergeleken met horizontale drijfmestpomp en verticale drijfmestpomp, is het grootste voordeel dat het flexibel, handig en gemakkelijk is om op verschillende werkomstandigheden toe te passen. Het belangrijkste technische punt van dompelmestpomp is de dichtheid tussen zijn motor en pomplichaam Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen