Nueva GuineaBodemmestpompWat als er iets mis gaat?-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Nueva GuineaBodemmestpompWat als er iets mis gaat?

vrijgavetijd: 2022-11-28 11:18:45

Nueva GuineaBaigang diepe put pomp,

Draai de klep omlaag voor aanpassing. Anders, als de stroom te klein is,Nueva GuineaVuur diepe waterpomp, Open de klep.   Voorkomen van letselschade ongeval. De drijfmestpomp wordt hoofdzakelijk gebruikt om water of soortgelijke media te vervoeren wanneer in gebruik. Het kan ook worden beschouwd als een gewone pomp in ons leven, maar het zal ook overbelast zijn wanneer het in gebruik is. Laat Kijk vandaag maar eens.Nueva Guinea,   De waterpomp is niet stevig of te hoog geïnstalleerd.   In feite kan het alleen worden geopend of gesloten, en de actietijd bij openen en sluiten is relatief kort.Solna.kgm,   De bovenstaande vier methoden kunnen worden gebruikt om te detecteren of de dompelmestpomp cavitatie heeft, omdat als het materiaal in gebruik is, het een grote impact op de werkende efficiëntie zal hebben. Zelfs als de cavitatietijd lang is, zal het ook een bepaalde impact hebben op andere delen van de apparatuur. Soms dompelmestpomp   De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.   De pakking seal, hulpwaaier seal en mechanische seal worden hoofdzakelijk gebruikt. Onder hen heeft de pakafdichting kleine lekkage nodig en is niet geschikt voor het transporteren van giftige, corrosieve en kostbare vloeistoffen; De afdichting van de hulpwaaier berust op de omgekeerde druk van de twee


Nueva GuineaBodemmestpompWat als er iets mis gaat?



   de waterleiding moet voorzien zijn van een afsluiter om het pompwerkpunt te regelen. De klep moet zo dicht mogelijk bij de pompuitlaat worden geïnstalleerd. De pompeenheid groter dan meter moet worden voorzien van een terugslagklep bij de pompuitgang. In geval van plotselinge uitschakeling, is het noodzakelijk om schade aan stroompassagecomponenten veroorzaakt door waterhamer te voorkomen.   Onveranderd.   Het is een hulpmiddel voor controle ter plaatse.waar   Superieure, volledige bescherming s redelijke structuur, geschikte installatie en hoge kostenprestaties.   De stand-by dompelmodderpomp zal de as / draai elke week rollen om het lager uniform de statische lading en externe oscillatie te laten accepteren. De bouwstructuur in de waterpompruimte moet worden gereconstrueerd. Geluidabsorberende en isolerende platen moeten rond de muur en boven in de machinekamer worden geïnstalleerd en met lichte stalen kiel worden bevestigd; De verbindingsgaten tussen de machinekamer en andere ruimtes   Het kan zijn dat het motorvermogen van de waterpomp te groot is, de werkstroom te groot is en de warmteopwekking te groot is, wat resulteert in de hoge temperatuur van de vacuümpomp.


Nueva GuineaBodemmestpompWat als er iets mis gaat?



   De pomp van de waterslibrie is een wijd gebruikt materiaal. Veel mensen zijn geïnteresseerd in de wateromleiding en uitlaatmethode van het materiaal van de mestpomp. Nu laat s praten over de wateromleiding en uitlaatmethode van de dompelbare modderpomp: de dompelbare modderpomp moet het water uitpompen om een vacuüm te vormen, en dan water leveren,Mond van de aanbeveling,   Of de pomp is geëvacueerd of overstroomd, enz., en hanteer het op elk moment.   Structurele kenmerken van horizontale modderpomp: De ah, HH en L-type modderpompen bij het pomphoofd zijn van dubbele pompshellstructuur, dat wil zeggen, het pomplichaam en de dekking zijn uitgerust met vervangbare slijtvaste metaalvoering, schede en bewakingsplaat zijn gemaakt van hoog chroomslijtbestendig metaal. Het pomplichaam en de dekking zijn gemaakt van grijs gietijzer volgens de werkdruksnelheid, zodat het materiaal de vaste stof kan drijven om te stromen wanneer het in gebruik is, is het eigenlijk vrij eenvoudigNueva Guinea,   De dompelbare modderpomp en het materiaal kunnen er ook voor kiezen om sommige apparaten van de waterinlaatdetectie volgens de werkelijke gebruiksbehoeften toe te voegen. De oververhittingsbewakingsapparaten worden vaak in een grote hoeveelheid in de tijd gebruikt, en de pomp en motor van de apparatuur die op tijd wordt gebruikt, zijn dezelfde as, dus   Het is langer en bespaart productiekosten. Het gehele industriële en mijnbouwsysteem werkt stabiel en zal het werk van het gehele industriële en mijnbouwsysteem niet beïnvloeden vanwege de werking van de pomp. Wanneer de roterende snelheid van de dompelbare modderpomp niet kan worden veranderd en de lift hoger is dan de vereiste materiaallift, wordt de gesneden waaier gewoonlijk gebruikt. De snede isde drijfmest; De dompelbare modderpomp kan volledig onder het modderniveau doordringen.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen