Williamstad.kgmQJ dompelpompOntwikkeling-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Williamstad.kgmQJ dompelpompOntwikkeling

vrijgavetijd: 2022-11-28 03:30:05

   De dompelmestpomp is een soort pomp die zich aan verschillende arbeidsomstandigheden kan aanpassen en verschillende afvalstoffen van de milieubeschermingsindustrie kan behandelen. Laat Bekijk de onderhoudsmaatregelen voor de accessoires van de dompelmestpomp.   Als er andere stoffen verstopt zijn, moeten technici het vloeistofniveau in de pompsump goed aanpassen op een juiste hoogte en de waaier controleren. In geval van beschadiging of veroudering, moet het op tijd worden vervangen,Williamstad.kgm,   De hoogte van de pompruimte en de toegestane hefhoogte van hijsapparatuur   Waarom neemt de vraag naar dompelmestpompen sterk toe? Vanuit het perspectief van de marktvraag, hoewel het aantal dompelbare modderpompen dat van verticale modderpompen niet heeft overschreden, heeft het een snel ontwikkelingsmomentum. De belangrijkste reden is dat het bovengenoemde gebruik handig en flexibel is; Bovendien is de toepassingsmarkt van dompelmestpomp ook beter dan die van verticale pompBien Hoa.,   De stand-by dompelmodderpomp zal de as / draai elke week rollen om het lager uniform de statische lading en externe oscillatie te laten accepteren. De bouwstructuur in de waterpompruimte moet worden gereconstrueerd. Geluidabsorberende en isolerende platen moeten rond de muur en boven in de machinekamer worden geïnstalleerd en met lichte stalen kiel worden bevestigd; De verbindingsgaten tussen de machinekamer en andere ruimtes   Als de olieafdichtingsring van de as ernstig versleten is vervang deze dan door een nieuwe.   De pomp kan vaak worden geselecteerd volgens de specifieke eisen van lift, stroom en vloeistoflevering. Het stroombereik van de geleverde vloeistof is - L bis s, het drukbereik is .- MPa, en het toerentalbereik van de dieselmotor is - toerental. Kenmerken: waterpomp,Williamstad.kgmVerticale mestpomp, hoge automatisering en prestaties


Williamstad.kgmQJ dompelpompOntwikkeling



   selectie van grondstoffen voor delen van de stroomdoorgang: de grondstoffen voor delen van de stroomdoorgang van de pomp kunnen worden geselecteerd volgens de deeltjessamenstelling, deeltjesgrootte, vorm, hardheid, concentratie zuur, alkali en andere kenmerken van de vervoerde materialen.   Demonteer geleidelijk de uitlaatpijp, poortklep en elleboog met installatiegereedschap, en draai het volgende gedeelte van de waterpijp met pijpklemplaat vast. Op deze manier, demonteer de pomp sectie voor sectie en til de pomp uit de put. (als wordt geconstateerd dat er tijdens het opheffen en verwijderingsproces een storing is, kan het niet met geweld worden opgetild, en de klantenservicepunten zullen op en neer, zal olie volgens de olieniveaulijn van de olienorm vóór opstart worden toegevoegd. Voeg (HL hydraulische olie in de winter en (hl hydraulische olie in de zomer) De lagersmeerolie van de drijfmestpomp moet eenmaal na ononderbroken werking ( uur) worden vervangen.   Structurele kenmerken en werkingsprincipe qsz dompelmestpomp is een coaxiale integratie van waterpomp en motor. Tijdens verrichting drijft de motoras de waaier van de waterpomp aan om te roteren,Williamstad.kgmLange as sub,Williamstad.kgmPomp voor boorvloeistof, en zendt energie over aan het moddermedium om een bepaald debiet te genereren, de vaste stroom aan te drijven, en het vervoer van modder te realiseren.   Doe goed werk van het bevestigen om te voorkomen dat de motor in het water valt en direct schrapt.


Williamstad.kgmQJ dompelpompOntwikkeling



   In de modderpomp, is de axiale kracht hoofdzakelijk samengesteld uit de drukverschilkracht van het vloeibare effect op de waaier en de zwaartekracht van het gehele rollende deel. De effectrichting van de twee krachten is hetzelfde, en de resulterende kracht is de som van de twee krachten. Als de dompelbare modderpomp met een hulpwaaier is uitgerust, is het vloeibare effect op de hulpwaaierHandig en efficiënt,   Bovendien zijn de processen van deze twee pompen ook verschillend, en de rioolwaterpomp kan over het algemeen worden aangepast. Dompelpompen worden over het algemeen gebruikt op sommige speciale of andere plaatsen.   Realiseer gecentraliseerd beheer. Bij de toepassing van meerdere brandpompen kan de inzet van brandpompen gedecentraliseerd zijn, en de werkomgeving van brandpompen is vaak complex, dus het is zeer moeilijk om handmatig beheer goed te keuren. cf brandcontrolekabinet kan gecentraliseerd beheer van meerdere brandpompen, met verrichting realiseren   Hoe de dompelmestpomp te demonteren en hoe deze na demontage te assembleren. De technische punten en voorzorgsmaatregelen voor demontage zullen worden geïntroduceerd om demontage, pompschade en demontage te voorkomen.Williamstad.kgm,   De productieafdeling moet jaarlijks veel geld uitgeven om de pomp te onderhouden en te updaten. De pompen gemaakt van gietijzer, brons, rubbervoering, roestvrij staal, titaniumlegering en andere materialen gebruikt in China De mijnbouw-, chemische en waterbeschermingsprojecten op de Yellow River zijn gevoelig voor slijtage, korte levensduur en vele fouten   Dit fenomeen toont aan dat het falen van de pomp niet alleen een materiaalprobleem is, maar herinnert de pompontwerpers en -producenten er ook aan dat de pomp naast goede werkomstandigheden ook een goede corrosiebestendigheid, hoge betrouwbaarheid en lange levensduur moet hebben. De pomp moet worden ontworpen naast de conventionele ontwerpmethode van vloeistofmechanica   Het gebruik van waterpompen is gerelateerd aan alle aspecten van ons leven. Met de komst van de meivakantie neemt het waterverbruik toe. Daarom is het noodzakelijk voor ons om een geschikte waterpomp te kiezen.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Als u denkt dat dit bericht moet worden verbeterd, alstublieft Bewerk

Vorige Wit-RuslandKoop isolatiezakkenVergelijkende analyse van het reparatieproces    De volgende Agnezno.kgm13CrMo44 gelegeerde pijpProductieproces

Synoniem

Geen synoniemen