Las Lomas.kgmCentrifugale mestpompHoe stresstests uit te voeren-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Las Lomas.kgmCentrifugale mestpompHoe stresstests uit te voeren

vrijgavetijd: 2022-10-24 07:59:15

   Wanneer de pomp niet in gebruik is, moet de pomp op tijd van de waterbron worden opgeheven om het opgehoopte water in de pomp af te voeren, vooral in de koude winter. Zet het dan op een droge plaats. Voorwaardelijke gebruikers kunnen ook olie toepassen op de belangrijkste delen van de waterpomp en smeerolie toevoegen aan het lager om te voorkomen dat onderdelen roesten. bovendien   Nadat de dompelbare modderpomp de fabriek verlaat, is er over het algemeen alleen uitgaande kabel, en moet de gebruiker het afzonderlijk verbinden tijdens installatie. Als de verbinding verkeerd is, zal dit de normale werking van de pomp ernstig beïnvloeden, dus we moeten de juiste stappen volgen om verbinding te maken.Las Lomas.kgm,   Voor /g-g grindpomp, die behoort tot de dunne modderpomp met grote diameter, is het noodzakelijk om de ring van de waaier te verwijderen en de waaier in de tegenovergestelde richting te roteren.   belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.Bhiwandi.kgm,   Het kan zijn dat het motorvermogen van de waterpomp te groot is, de werkstroom te groot is en de warmteopwekking te groot is, wat resulteert in de hoge temperatuur van de vacuümpomp.   Momenteel nemen mechanische afdichtingen een toenemend aandeel in de markt voor de afdichtingen van de drijfmestpomp in.de drijfmest; De dompelbare modderpomp kan volledig onder het modderniveau doordringen.


Las Lomas.kgmCentrifugale mestpompHoe stresstests uit te voeren



   De dompelmestpomp is ontwikkeld om zich aan te passen aan de steeds complexere werkomstandigheden en het gebruik van gebruikers te vergemakkelijken. De gebruiksmodus is flexibeler. Het materiaal heeft geavanceerde structuur, brede stroomdoorgang, sterke rioleringscapaciteit,Las Lomas.kgmZelfaanzuigende mestpomp groothandel,Las Lomas.kgmHH-modderpomp, uitstekende materiaalselectie en sterke corrosieweerstand. Geschikt voor het transporteren van vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, sint en afval. Dus wat zijn de vereisten voor zijn werk? Laat Ik begrijp het kort.op het display van het inverterpaneel. Als er een fout is, neem deze dan op; Oplossing: schakel de stroomonderbreker QF uit, reset het en neem contact op met onze klantenservice.   Het gebruik van waterpompen voor agrarische drainage en irrigatie kan het vermogen van de landbouw verbeteren om natuurrampen te weerstaan, de productie te verhogen en inkomen te verzekeren, en materiële voorwaarden voor landbouwmechanisatie en waterbesparing te bieden.Verslag over de kwaliteitscontrole,   De dompelmestpomp kan worden gebruikt om veel media die vaste deeltjes bevatten te vervoeren wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt, zodat het een onvervangbare positie heeft wanneer het wordt gebruikt. Wat is zijn eigen structuur wanneer het wordt gebruikt.   Het fruit is ook slecht; Whe   Bereid gereedschappen en materialen voor: een set metrische doos met open-end moersleutel, lagertrekker (algemeen bekend als driehoektrekker), magnetische wijzerplaat indicator, buitenmicrometer, klauw, voeler meter, vierkante liniaal, koperbar, schroevendraaier met handvat, hamer V-vormige ijzers van dezelfde specificatie, schone kerosine, oliebassin, katoengaren, enz.


Las Lomas.kgmCentrifugale mestpompHoe stresstests uit te voeren



   De pompen waar ik het hier over ga hebben een breed scala aan toepassingen. Pompen zijn nodig voor zowel civiele als militaire doeleinden, met name in de mijnbouw, chemische,   Het kan de mechanische efficiëntie tot op zekere hoogte verbeteren. Bovendien heeft de moleculaire structuur van de deklaag zelf een goede compactheid die de lucht,Las Lomas.kgmWQ dompelrioolwaterpomp, water en andere media tijdens gebruik goed kan isoleren van de pompwaaier, en ook de corrosie en roest zoveel mogelijk kan verminderen   Om u te helpen het probleem van het verwijderen van de drijvende kracht van de drijfmestpomp op te lossen, hoeven we alleen de pompas te bevestigen en de drijvende kracht omgekeerd te draaien om de drijvende kracht gemakkelijk te verwijderen. Voor grote pompen met drijvende verwijderingsring, moeten we eerst de drijvende verwijderingsring verwijderen, en dan de drijvende kracht roteren.   De geharde modderlaag stort in na het ontharden, waardoor het fenomeen van begraven van de pomp tijdens gebruik wordt vermeden.Las Lomas.kgm   Wanneer de modderpomp tijdens verrichting geen water absorbeert, kan dit ook zijn omdat de bodemklep niet wordt geopend. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de bodemklep open is en overeenkomstige aanpassing te maken.   Daarom zal de statorwikkeling worden uitgebrand als gevolg van overmatige temperatuurstijging.   Installeer een klep om water te injecteren bij de waterinlaat en -uitgang. Deze methode is om een klep op de waterinlaatpijp van de dompelbare mestpomp te installeren en de waterpijp aan te sluiten om water in de pomp te injecteren. Dit is een gewone en eenvoudige methode.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen