Jining Fish Platformtoclaved beluchtend betonblokOnderzoek naar de methode van het assemblageproces:-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van metallurgie en mineralen   

Jining Fish Platformtoclaved beluchtend betonblokOnderzoek naar de methode van het assemblageproces:

vrijgavetijd: 2024-03-05 18:07:05

  De volgende normen bevatten bepalingen die de bepalingen van deze norm vormen door verwijzing in deze norm. Op het moment van publicatie van deze norm zijn alle getoonde versies geldig. Alle normen zullen worden herzien en alle partijen die deze norm gebruiken, moeten de mogelijkheid onderzoeken om de nieuwste versies van de volgende normen te gebruiken.  Specificatie voor geautoclaveerde beluchte betonblokken Scope Deze norm specificeert de productclassificatie,Jining Fish Platformtoclaved beluchtend betonblok, technische vereisten, testmethoden, inspectieregels productkwaliteitsinstructies, stapeling en transport van geautoclaveerde beluchte betonblokken.Jining Fish Platform,  Het is ten strengste verboden om waterdoorweekte stenen en stenen te gebruiken die geen water hebben.  De volgende normen bevatten bepalingen die de bepalingen van deze norm vormen door verwijzing in deze norm. Op het moment van publicatie van deze norm zijn alle getoonde versies geldig. Alle normen zullen worden herzien en alle partijen die deze norm gebruiken, moeten de mogelijkheid onderzoeken om de nieuwste versies van de volgende normen te gebruiken.Farum.,  Specificatie voor geautoclaveerde beluchte betonblokken Scope Deze norm specificeert de productclassificatie, technische vereisten, testmethoden, inspectieregels, productkwaliteitsinstructies, stapeling en transport van geautoclaveerde beluchte betonblokken.De belangrijkste grondstoffen, met een passende hoeveelheid beluchtingsmiddel, regelaar, bellenstabilisator toegevoegd en verwerkt door batching, mengen, gieten, statisch stoppen, snijden en hogedruk stoomuitharding. Het eenheidsvolumegewicht van geautoclaveerde beluchte betonblokken is een derde van dat van kleiblokken, en de isolatieprestaties zijn - keer die van kleiblokken, De geluidsisolatieprestaties zijn tweemaal die van kleiblokken de ondoordringbaarheidsprestaties zijn meer dan tweemaal die van kleiblokken, en de brandweerstandsprestaties zijn - keer die van gewapend beton. De metselaarsterkte van het blok is ongeveer % van zijn eigen sterkte (% voor rode stenen).  Specificatie voor geautoclaveerde beluchte betonblokken Scope Deze norm specificeert de productclassificatie, technische vereisten, testmethoden, productkwaliteitsinstructies, stapeling en transport van geautoclaveerde beluchte betonblokken.


Jining Fish Platformtoclaved beluchtend betonblokOnderzoek naar de methode van het assemblageproces:  Deze norm is van toepassing op geautoclaveerde beluchtbetonblokken (hierna te noemen blokken) die worden gebruikt voor muren en isolatie in civiele en industriële gebouwen.  Locatie, houd er rekening mee dat de maximale afstand meter niet mag overschrijden.  Specificatie voor geautoclaveerde beluchte betonblokken Scope Deze norm specificeert de productclassificatie, technische vereisten, testmethoden, inspectieregels, productkwaliteitsinstructies, stapeling en transport van geautoclaveerde beluchte betonblokken.Online raadpleging,De belangrijkste grondstoffen, met een passende hoeveelheid beluchtingsmiddel, regelaar, bellenstabilisator toegevoegd en verwerkt door batching, mengen, statisch stoppen, snijden en hogedruk stoomuitharding. Het eenheidsvolumegewicht van geautoclaveerde beluchte betonblokken is een derde van dat van kleiblokken, en de isolatieprestaties zijn - keer die van kleiblokken, De geluidsisolatieprestaties zijn tweemaal die van kleiblokken, de ondoordringbaarheidsprestaties zijn meer dan tweemaal die van kleiblokken, en de brandweerstandsprestaties zijn - keer die van gewapend beton. De metselaarsterkte van het blok is ongeveer % van zijn eigen sterkte (% voor rode stenen).  De volgende normen bevatten bepalingen die de bepalingen van deze norm vormen door verwijzing in deze norm. Op het moment van publicatie van deze norm zijn alle getoonde versies geldig. Alle normen zullen worden herzien en alle partijen die deze norm gebruiken, moeten de mogelijkheid onderzoeken om de nieuwste versies van de volgende normen te gebruiken.  Specificatie voor geautoclaveerde beluchte betonblokken Scope Deze norm specificeert de productclassificatie, technische vereisten testmethoden, inspectieregels, productkwaliteitsinstructies, stapeling en transport van geautoclaveerde beluchte betonblokken.


Jining Fish Platformtoclaved beluchtend betonblokOnderzoek naar de methode van het assemblageproces:  De volgende normen bevatten bepalingen die de bepalingen van deze norm vormen door verwijzing in deze norm. Op het moment van publicatie van deze norm zijn alle getoonde versies geldig. Alle normen zullen worden herzien en alle partijen die deze norm gebruiken, moeten de mogelijkheid onderzoeken om de nieuwste versies van de volgende normen te gebruiken.installeren,  Controlestandaard voor radioactieve stoffen in bouwmaterialen gemengd met industrieel afval Bepaling van steady-state thermische weerstand en aanverwante kenmerken van isolatiematerialen Beschermende warmplaatmethode voor het testen van de prestaties van beluchtend beton Algemene regels Testmethoden voor volumetrische dichtheid, vochtgehalte en waterabsorptie van beluchtend beton Mechanische eigenschappen van beluchtend beton Testmethoden voor het drogen krimpen van beluchtend beton Testmethoden voor vorstbestendigheid o  Het is ten strengste verboden om waterdoorweekte stenen en stenen te gebruiken die geen water hebben.  Controlestandaard voor radioactieve stoffen in bouwmaterialen gemengd met industrieel afval Bepaling van steady-state thermische weerstand en aanverwante kenmerken van isolatiematerialen Beschermende warmplaatmethode voor het testen van de prestaties van beluchtend beton Algemene regels Testmethoden voor volumetrische dichtheid, vochtgehalte en waterabsorptie van beluchtend beton Mechanische eigenschappen van beluchtend beton Testmethoden voor het drogen krimpen van beluchtend beton Testmethoden voor vorstbestendigheid oJining Fish Platform,  Specificatie voor geautoclaveerde beluchte betonblokken Scope Deze norm specificeert de productclassificatie, technische vereisten, testmethoden, inspectieregels, productkwaliteitsinstructies, stapeling en transport van geautoclaveerde beluchte betonblokken.  De volgende normen bevatten bepalingen die de bepalingen van deze norm vormen door verwijzing in deze norm. Op het moment van publicatie van deze norm zijn alle getoonde versies geldig. Alle normen zullen worden herzien en alle partijen die deze norm gebruiken, met een passende hoeveelheid beluchtingsmiddel, regelaar, bellenstabilisator toegevoegd en verwerkt door batching, mengen gieten, statisch stoppen, snijden en hogedruk stoomuitharding. Het eenheidsvolumegewicht van geautoclaveerde beluchte betonblokken is een derde van dat van kleiblokken, en de isolatieprestaties zijn - keer die van kleiblokken, De geluidsisolatieprestaties zijn tweemaal die van kleiblokken, en de brandweerstandsprestaties zijn - keer die van gewapend beton. De metselaarsterkte van het blok is ongeveer % van zijn eigen sterkte (% voor rode stenen).


Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen